Sitä saa mitä tilaa

Tuntuu että olen jollain tasolla saavuttanut rauhallisemman ja tasaisemman arjen. Ainakin hetkeksi. Se tuntuu tosi hyvältä. Tajusin joitain viikkoja seesteisyyden ja rutiinien olevan ne palaset jotka tämän mimmin elämästä puuttuu. Kaksi asiaa, jotka eivät millään lukeudu kesään. Ehkä siksi syksyn alkaminen tuntuikin tänä vuonna poikkeuksellisen hyvältä. Kun on vapaa ammatti, täytyy rutiineja tietoisesti ylläpitää. Mikään ei ohjaudu ulkoapäin, mikä on samalla vapauttavaa sekä stressaavaa.

Voisin mennä ajatusteni, tunteideni ja fiilisteni kanssa vuoristorataa, mutta yritän pitää ne kasassa. Yllättävää kyllä, se onnistuu aika hyvin, kun palaa perusasioihin. En ole ihan varma mitä tein, mutta luulen, että kaikki lähti mielestä. Mitä konkreettisemmin huomaa ajatusten ohjaavan elämää, sitä tietoisemmaksi omasta ajattelusta haluaa tulla. Sitä haluaa hallita ja oikeastaan sitä pystyykin halitsemaan, vaikkei aina siltä tunnu.

Oikeat ajatusmallit vaativat harjottelua. Ehkä tärkein ajatus, mitä tänä päivänä kaikkien pitäisi viljellä, on lempeys itseään kohtaan. Kun ajattelee itsestään kivoja asioita, ne korostuvat käytännössä. Ja kun haaveilee itselleen kivoja asioita, ne toteutuvat ennen pitkää. Kun kiittää itseään, haluaa olla kiitoksen arvoinen jatkossakin. Kun rakastaa itseään, haluaa antaa itselleen pelkkää hyvää. Kun tietää oman arvonsa, osaa kävellä niiden asioiden luonta pois, jotka eivät todenna sitä. Kun on lempeä itselleen, on erittäin helppo olla sitä myös muille.

Sitä saa mitä tilaa. Varo ajatuksiasi. Ne ovat tulevaisuutesi todellisuus.

Mukavaa torstaita <3

Kommentit

veera (Ei varmistettu)

Moikka! Ajatukset ovat ystävä ja vihollinen. Mielessäni olen kovasti 'lihomisen' ja sitä myötä kasvavien lihasten kannalla: Jes nyt syöt tota pihvii! Hyvä tää kasvattaa lihaksia, pieni helleneminen on väistämätöntä!
Toisaalta kun tulokset näkyvät, eivät ajatukset tahdo pysyä perässä vaan mennäänkin takapakkia ja lopulta ei ikinä päästä mihinkään.
Onko sinulla neuvoja kuinka tästä ikuisesta noidankehästä pääsisi pois?
T. Motivaatiota on, mutta ¨tahdon¨ palata aina siroon muotooni.

Kaisa Merelä

Moikka!

Mieleeni tuli, että kannattaa miettiä, tahdotko todella itse palata siroon muotoon, vai tahtooko yhteiskunta, media, kauneusihanteet sinun palaavan siihen? Entä kumpaa muotoa itse haluat olla?

Välillä on tosiaan vaikeaa erottaa, mitä itse haluaa ja mitä yhteiskunta "vaatii". Et varmasti ole yksin ajatustesi kanssa. Jos koet olevasi onnellinen vahvempana ja lihaksikkaampana pihvinsyöjänä, niin et tarvitse kun vain sen yhden päätöksen "minä kelpaan juuri tällaisena, piste." :)

Massan kerääminen tuntuu olevan naisille jotenkin hankala asia, ja se herättää ristiriitaisia tunteita. Olemme vuosikaudet olleet niin hentoja ja siroja olentoja, että tämä fittibuumi tulee psyykkeelle vähän järkytyksenä :D

Ajat muuttuu ja niin muuttuu kauneusihanteetkin. Oikeastaan muuta neuvoa ei ole, kun lakata ajattelemasta minkälainen kuuluisi olla, ja miettiä: Mitä minä haluan? Kuinka minä olen onnellinen?

Ihanaa syksyä! <3

Anni (Ei varmistettu)

Täysin sama "ongelma" täällä! Ihana vastaus Kaisa. Itse jaksan aina ehkä viikon ajatella, että pehmeämpi parempi, mutta seuraavalla viikolla onkin taas kalorit ja rasvat niin alhaalla... Huoh elämän vaikeutta! :D

Maija (Ei varmistettu) http://ma

mitä mieltä olet nykyään esim siitä sulla viime vuonna olleesta kuharatukasta? entä snapback kaudesta? tuntuu et oot ulkonäöllisesti niin muuttunut :D hyvään suuntaan!!

Kaisa Merelä

Moikka!

Jep, sellainen kameleontti minä olen ja olen aina ollut :D Usein elämänvaihe, jota elän, heijastuu välittömästi ulkonäkööni. Kun minulla on räväkkä ja itsevarma olo, pukeudun sen mukaisesti. Kun taas kaipaan tasaisuutta, pukeudun hempeämmin.

Odotan kyllä kovasti että innostun taas jostain vaate/tukkavillityksestä! :D Se on mahtavaa. Kyllästyn helposti ulkonäkööni.

Kivaa syksyä! <3

Milla (Ei varmistettu)

Ihana teksti jälleen kerran. Upeaa, että noin nuori nainen ajattelee noin kypsästi.

Ja ihanat kengät sulla tuossa kuvassa. Mistä olet ne hankkinut? :)

Mimey

Hihii, samoja fiiliksiä täälläpäin! Ja yksi kysymys: voisitko kirjoittaa vaikkapa joskus postauksen sun tulevaisuuden suunnitelmista? Kiinnostaisi kuulla, mitä haluaisit opiskella, ja mitä tehdä työksesi sitten "isona" :))

Mukavaa syksyä!

tipi (Ei varmistettu)

Kaisa, sie yllätät joka kerta. Sun blogi on vaan ihan paras. Oon yrittänyt etsiä samantyyppisiä: yhtä elämänmakuisia, luovia, läsnäolevia, oivaltavia, syvällisiä ja hauskoja. Niitä ei löydy mistään. Ihailen sitä, että ajattelet yhtä aikaa niin kevyesti ja syvällisesti. En voi ku kiittää tästä blogista. Tää tuo mun elämään paljon iloa ja muistuttaa niistä asioista, jotka oikeesti on tärkeitä. Sä teet elämässä just sitä, mitä sun pitääkin tehdä: jaat hyvää mieltä ja iloa ympärilles. :) Kiitos siitä!

Katja (Ei varmistettu)

Mulla on viime aikoina ajatukset itseäni kohtaan kiertäneet melko negatiivista kehää enkä millään osaa kääntää ajatuksia positiiviseksi:/ Vinkkejä tähän? Vaikka ihan postauksen muodossa?:)

Maija (Ei varmistettu)

Voi että, oot kyllä niin viisas ja kaunis nainen, mun girl crush! :D Mulla ongelmia tuottaa se, kun yksi läheinen on juuttunut sellaiseen negatiiviseen ajatusmalliin: kaikki on aina "paskaa", hän on omien sanojensa mukaan "läski ja ruma" eikä osaa mitään... Itse vaalin positiivisuutta mutta kaverin negatiivisuus tarttuu helposti... Onko sulla siis ajatuksia siitä, miten voisi vaikuttaa toisen ajatuksiin? Oman esimerkin näyttäminen ei tähän mennessä ole tuottanut tulosta. :/

Omenoihin hullaantunut (Ei varmistettu)

Voi Kaisa, Kaisa...tein äsken sun ohjeella omenakaurapaistosta ja... VOI LUOJA AIVAN TÄYDELLISTÄ!! Peittoaa "oikean" omenakaurapaistoksen vähintään 100 potenssiin 1000-0 <3 oon niin onnellinen kun oon löytänyt sun blogin:,)
Ps. Jos sulle saa ehdottaa postaustoiveita, aamupalapostaukset on aina kivoja! Ei sillä, että olisin kyllästynyt puuroihin ja (sun blogin, tottakai) lettuihin, mutta uudet ideat ovat aina tervetulleita! Mutta toki, postaa niistä asioista mitkä susta tuntuu hyvältä, kaikkea innolla luen! Olet ihana<3

emmi / NFV (Ei varmistettu) http://nofashionvictims.fi/

Siis huhhei, osui omiin fiiliksiin. Samojen asioiden ja oivallusten äärellä ollaan siis täällä.
Ja oikeastaan, aika kiva niin.

Annu. (Ei varmistettu)

Aika uskomaton teksti! Juuri nuista asioista ollaan tällä viikolla puhuttu töissäkin. Muka diippiä, mutta silti niin tavallista, ja varmasti toimii kun jaksaa ajatella positiivisesti. Iso kiitos muistutuksesta! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.