Sori

Yllätystä enteilevän postauksen tekeminen on aika noloa, mutta vielä nolompaa on se, että laittaa sen vääränä päivänä. Elikkä tosissaan tänään ei yllätystä, vaan vasta ensi viikolla, terveisin sekaisin päivämääristä... :) Laittaisin sen julki vaikka heti jos tämä olisi siis minusta kiinni, mutta nyt pyörii vähän isommat pyörät. Maltetaan vielä!

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Nea (Ei varmistettu)

Hahahh toi on niin ymmärettävää! Innolla oottelen ja hyvää viikonloppua sullekin!

Sonja Maria

Seurasin vielä jokin aika sitten tätä blogia aktiivisesti, vaikka en oikeastaan ole edes kiinnostunut mistään terveyteen, liikkumiseen ja muuhun vastaavaan liittyvästä. Nyt on pakko sanoa, että lukeminen loppuu. Koko blogista on kadonnut maku jo aikoja sitten, ja kaikkein eniten hämmentää se, että olet käytännössä lopettanut koko kirjoittamisen. Jos ei jaksa pyörittää hommaa enää, sen voi sanoa. Tälläinen sekoilu ja pitkät tauot eivät anna yhtään lisää intoa seuraajille. Muutenkin tuntuu, että moni bloggaaja jatkaa vääntämistä vaikka väkisin, vaikka jokaisen rivin välistä näkee ettei kiinnosta enää vittuakaan. Miksi siis jatkaa? Ajoissa lopettaminen on taito, jota ei monella ole.

kukkuu (Ei varmistettu)

Olipas kannustava kommentti, kiitos!

Katin kontit

Hih. Jänskätti niiiiiin kattoo mikä juttu :) No, jännitystä lisää. Hyvää viikonloppua!

Emmi (Ei varmistettu)

No, jotain jännitystä viikolle ; )

Kivaa viikonloppua!

ssssss (Ei varmistettu)

NO VOIHAN! Tässä jo innostus nousi eilen. Vaikuttaa tahalliselta ja harkitulta yllätys-ilmoituksen laitto jo tässä vaiheessa, että jengi jää odottamaan. T. skeptikko

Elsary (Ei varmistettu)

Kaisa oot ihana :D Hyvä tietää et muillekin sattuu tätä!

Kommentoi