Tämä on Himocast - podcast seksistä

The Good Morning

Täältä se tulee! Kauan odotettu, kauan himoittu, kauan käännelty ja väännelty: meikäläisen podcast!

Eikä pelkästään meikäläisen, koska monologi on äärimmäisen tylsä ja yllätyksetön keskustelumuoto, vaan kanssatoimittajanani toimii Röyhkeyskoulua pitävä kirjoittaja ja puhetaiteilija Jenni Janakka, joka laittoi minulle kesällä viestiä, että lähdetäänkö terdelle juomaan aamumimosat ja laitetaan kasaan podcast-konsepti. Minä siihen, että todellakin.

Meitä yhdistää Jennin kanssa se, että ikämme koostuu samoista numeroista (Kaisa 23, Jenni, 32), olemme molemmat vaaleahiuksisia, ensimmäisellä tapaamisella selvisi, että meillä oli hiljattain ollut saman miehen kanssa lempeä sekä se, että suhtaudumme seksuaalisuuteen ja seksiin suurella mielenkiinnolla ja intohimolla. Tästä kaikesta voidaan katsoa syntyneeksi Himocast.

Seksistä ei puhuta edelleenkään liikaa. Siitä puhutaan liian vähän, liian himottomasti, liian epäkonkreettisesti, liian "asiantuntevasti" tai sitten kikatellen. Himocast menee asian ytimeen, sensuroimatta. Himocast jakaa omia seksikokemuksia ja kaverilta kuultuja juttuja, höystää hommaa tieteellisillä artikkeleilla ja yhteiskunnan sekä historian tarkastelulla. Naurukohtauksiltakaan ei tosin vältytä.

Ensimmäisen jakson aiheena on masturbointi, sillä meidän mielestämme se on yksi tärkeimmistä seksuaalisuuden osa-alueista, ellei jopa tärkein. Se, että pystyy tuottamaan itselleen seksuaalista nautintoa, on merkittävä tekijä hyvinvoinnin kannalta, ja tämän tietävät sekä Jenni että Kaisa.

Kumpi katsoo masturboinnin ohessa pornoa ja kumpi matkustaa mielikuvissaan affirmoimaan tavoitteitaan? Mitä on urarunkkaus? Miksi joskus orgasmin jälkeen tulee uupunut olo ja joskus voimaantunut? Miksi häpeämme runkkaamista ja toisaalta mitä hyötyjä sillä voi saavuttaa? 

Myös masturboinnissa pätee sama kultainen sääntö, kuin rakkaudessakin. Ellei pysty antamaan nautintoa itselleen, ei sitä voi vastaanottaa muiltakaan. Siksikin tutkimusmatka omaan itseen on tärkeää.

Meidän teesi: poistakaamme masturboinnin häpeä ja ottakaamme seksuaalisesta hyvinvoinnistamme huolehtiminen yhtä vakavasti kuin otamme urheilun, ravinnon, lepäämisen ja muutkin hyvinvointimme peruspilarit. Himocastin ensimmäisen jakson pääset kuuntelemaan tästä.

Kommentit

Sivuhaaremin ämmä (Ei varmistettu)

Himocast eli horopast

Kaisa Merelä
The Good Morning

Hmm... Mun horoilu ei kyllä ainakaan oo past, mikäli horoilu tarkoittaa edelleen sitä, mitä sillä on aina tarkoitettu, eli naisen avioliiton ulkopuolista/ennen tapahtuvaa seksielämää. Himocast eli Horonyt ja Horoaina ois parempi!

Himocast eli horopast (Ei varmistettu)

Ihana eka kuuntelukokemus! Lisää näitä.
Eritoten haluisin kuulla teidän molempien kokemuksia erilaisista rakastelukumppaneista, miehissä kun on ..isoja eroja!

Kaisa Merelä
The Good Morning

Kiitos kovasti palautteesta ja toiveesta :) Eiköhän me tuohokin aiheeseen jossain kohtaa paneuduta! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Lupaavan kuuloinen ensimmäinen jakso! Sinun ja Jennin keskustelu kuulostaa luontevalta, mitä olen monissa kotimaisissa podcasteissä jäänyt kaipaamaan. Kun kirjoitit jokin aika sitten herkkyydestäsi, niin halusin mainita, että tämän tyyppinen media vaikuttaa tuovan sitä hyvin esiin. Onnea podcastista, jään suurella mielenkiinnolla seuraamaan mihin se kehittyy!

Kaisa Merelä

Kiitos paljon kommentista! :)

EJL (Ei varmistettu)

Tää saattoi hyvinkin olla elämäni ensimmäinen podcast, jonka sain kuunneltua alusta loppuun. (Vika ei sinänsä ole podcastien laadussa vaan siinä, etten yleensä jaksa keskittyä kuuntelemaan niitä - mulle ei toimi äänikirjatkaan.) Hauskaa sanailua rennolla tunnelmalla ja ihan silkkaa asiaahan te puhuitte. Odotan innolla seuraavaa osaa!

Kaisa Merelä

Haha, samaistun! Itsekin oon kärsimätön kuuntelemaan/katsomaan/lukemaan. Mutta hei - sitä suurempi kiitos! :)

Shame (Ei varmistettu)

Toivottavasti keskustelette joskus myös seksiaddiktiosta, joka on oikea ongelma. Jos joka päivä vain ajattelee seksiä ja on pakko saada orgasmi/pakko tulla, niin silloin on jo lähellä ongelmallista suhtautumista seksiin. Kohtuus kaikessa.

Kaisa Merelä

Hmm.. Mielestäni seksiaddiktion määritelmä on kyllä toisenlainen, mutta kiitoksia toiveesta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea jakso, kiitos!! Olisko sulla antaa vinkkejä mihin suuntaan lähteä kun ikää on 25v, eikä yhtään orgasmia vielä koettuna? Masturboin viikottain, olen yrittänyt ja ollut yrittämättä :´D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tähän itsekin haluaisin kuulla vinkkejä kun sitä orgasmia ei vaan kuulu vaikka runkkausta onkin tullut harrastettua pidemmän aikaa :D Kuivia kausia senkin suhteen on ollut kun ei jaksa välillä edes yrittää mutta tän podcastien jälkeen on sitäkin jopa inspiroituneena tullut harrastettua - tuloksettomssti

Tervetuloa orgasmit (Ei varmistettu)

Kannattaa tsekata omgyes.com -sivusto. Siellä löytyy opetusvideoita/-artikkeleita naisen orgasmin saavuttamiseen. Jokainen ostos tukee seksuaalisuuden tutkimusta -best money ever spent-.

Kaisa Merelä

Moikka! En ole lukenut vielä itse (vasta postissa), mutta suosittelen jo silti vaikkapa Iso O -kirjaa Marja Kihlströmiltä. 

Juliajii (Ei varmistettu)

Mun toiveaihe: Miten hankitaan rakastaja, ihan noin niinkun käytännössä?!

Kaisa Merelä

Kiitos toiveesta! Laitetaan ylös!

Seljaana (Ei varmistettu)

Ihana! Lisää tätä! Milloin tulee seuraava jakso? :D

Kaisa Merelä

Joka torstai tulee uusi jakso! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Kaisa, toivoisin juttua oman seksuaalisuuden ”löytämisestä” ja vahvistamisesta naisena. Entä olisiko sulla suositella hyviä kirjoja aiheesta?

Kiitos mahtavasta blogista ja siitä että olet!

Kaisa Merelä

Kiitos ihana! Scouttaan kirjallisuutta aiheesta! Toistaiseksi suosittelen jo yllä mainitsemaani Marja Kihlströmin Iso O:ta, jota en kylläkään ole vielä itse lukenut, mutta Marjalla on hyviä juttuja. :)

En tjej (Ei varmistettu)

Vitsi miten kiva podcast! Haluaisitteko puhua neitsyydestä ja siihen liittyvistä tabuista, tai itellä on jo kovat paineet "päästä siitä eroon" enkä kehtaa myöntää etten "vielä 22-vuotiaana" ole harrastanut toisen ihmisen kanssa seksiä.

ps. Vois olla kiva idea jos esittelisitte itsenne tossa alussa niin osais yhdistää kasvot ääneen :)

Kaisa Merelä

Moikka! Kiitos toiveesta ja kiitos palautteesta! Hyvä idea kyllä tuo esittely, eipä ole tullut mieleen :D

podcastfan (Ei varmistettu)

Kannattaa teidänkin ladata nämä podcastit soundcloudiin myös niin saatte satavarmasti enemmän kuuntelioita podcasteille. Soundcloudista löytyy melkovarmasti suurin osa Suomalaisista podcasteista. Ihan vaan vinkiksi.

Kaisa Merelä

Kiitos vinkistä! Täytyy vähän katella miten tuo tapahtuu tuo eri alustoille lataus.

Kommentoi