Tänä vuonna suunnittelen kesäni

Viime viikkoina aurinko on paistanut enemmän kuin koko kuluneena talvena yhteensä. Näin auringon tullessa esiin sitä alkaa ajattelemaan:

1. Hiusten kokoblondausta. Olen raidoittanut tukkaani viimeiset 11 vuotta, ja nyt tuntuu että voisi repäistä ja vetää koko pään kirkkaaksi. Kuvitelkaa nyt, miten villiä! Suorastaan radikaalia.

2. Ai tältä tämä kevät, ilo ja inspiraatio tuntuu? Ai tällainen minä olen, kun aurinko paistaa? Ai katos vaan, onko ihoni tosiaan näin huonossa kunnossa?

Sekä tietenkin huomio kääntyy väkisin myös tähän:

3. Kesä tulee!

Marras-joulu-tammihan on sellainen pimeä putki, missä kesää ei ole olemassa. Kesää ei muista, sitä ei ajattele, sitä ei vain ole. Sitten aivan yhtäkkiä maaliskuu lävähtää vasten kasvoja ja kevät menee pikakelauksella vappuun ja kohta onkin juhannus ja siinä se kauan kaivattu kesä nyt sitten on valumassa viemäristä alas. 

Minun tapani olla suomalainen on ainakin tällainen: Talvella itken siksi, ettei kesä tule vielä pitkään aikaan, ja kesällä itken siksi, että tässä se kesä nyt on ja minä hukkaan sitä koko ajan tekemällä ihan tyhmiä asioita ja kohta se onkin jo ohi. (En tietenkään ole tällainen. Enhän minä itke vuodenaikojen takia - ne ovat parasta Suomessa! Mutta en varmasti ole ainoa, jolle tämä lyhyen kesän ja pitkän talven problematiikka on tuttu.)


Ilmiselvä ratkaisu molempiin ongelmiin on tietenkin tämä: Pidä kesä mielessä talvella suunnittelemalla kesän ohjelma. Kyllä, kesän ohjelma. Istuimme ystäväni kanssa kahvikupposten äärellä tuossa yksi pimeä ilta ja ihmettelimme sitä, miten oikeasti jotkut ihmiset suunnittelevat kesänsä etukäteen. Tällaiset sekunti kerrallaan elävät intuitiiviset tuuliviirit eivät kertakaikkiaan voineet ymmärtää. Siinä he ihmettelivät ja kadehtivat ja vähän inspiroituivatkin. Kuvitelkaa: heinäkuun kolmas päivä mennään melomaan ja seitsemäs päivä kesäteatteriin. Elokuun viidentenä kello 15:00 mennään piknikille Eiran rantaan ja kuudentena telttaillaan Uutelassa. Ja sitten se homma toteutetaan, satoi tai paistoi. 

En tiedä, miksi tämä kesän suunnittelu tuli minulle aivan uutena oivalluksena. Olen aina vieroksunut "Mitäs kesäsuunnitelmia sulla on?" -kysymystä ja nyt tajuan miksi. Koska kysymys olettaa, että suunnitelmia pitäisi olla, eikä minulla ikinä oikeastaan ole ollut. Paitsi tänä vuonna! Aion aloittaa ammattimaisen kesäni suunnittelun itseasiassa jo tänään. Suunnittelu pitää siis tehdä reilusti ennen kesää, sillä samalla se toimii lääkkeenä kesäkaipuuseen. 

Samuel Glassar, lähtisitkö kanssani aamukahville heinäkuun ensimmäinen päivä 2018 Mustikkamaan uimarannalle kello 8:00? Mukaan otamme kahvin lisäksi mansikoita ja uimapuvut. RSVP: 7.3.18 kommentoimalla tähän, kiitos.

Haastan muutkin intuitiiviset tuuliviirit lähettämään tänään kesäkutsun jollekin kivalle!

 

Kommentit

Samuel (Ei varmistettu)

Huippu postaus Kaisa! Naureskelin metrossa ääneen. Ja upeet kuvat! Kiitos kutsusta, tottakai lähen. Merkkasin kalenteriin heti. ️

Kaisa Merelä

Upeet kuvat kai ne on kun ne on ammattilaisen ottamia! <3 Ja mahtavaa. It's a date!

Ikuinen kesä (Ei varmistettu)

Musta toi oli hauska että suunnittelet hiusten kokovärjäystä blondiksi, kun ne on (mun silmiin) nyt jo niin vaaleat kuin olla voi! : D (mielenkiinnolla odotan miltä sitten näyttää kun ne on vielä vaaleammat heh)

Tossa kesän suunnittelussa on se hyvä puoli, että ei mee ainakaan kesä ohi, siis siinä mielessä että vaan ajelehtis läpi kesän suunnittelematta mitään ja syksyllä sitten huomais että oho, nyt se loppui jo! Kun suunnittelee ja menee sen mukaan tuntee eläneensä lol?

Kaisa Merelä

Haha! :D Joo mielenkiinnolla odotan kyllä itsekin että miten blondiksi tässä pääsee. Ja joo just toi! Haluan koittaa, miltä tuntuu, kun ottaa kesästä konkreettisen tekemisen siivittämänä kaiken irti eikä anna sen lipua mihinkään :D

emiliaemilia (Ei varmistettu)

Mooi Kaisa! Ihania kuvia! Mulla ois pari kysymystä:

-mihin Sambu on kadonnut somesta?? Kaipaan sen päivityksiä.
-miksei Kaisambucast enää ilmesty?? Olen pettynyt. :(

Kiitti jo etukäteen!

Kaisa Merelä

Moikka. Kiitos :) Noh, Sambu on keskittynyt duuniin ja kadonnut siksi somesta! Ja Kaisambu kokonaisuudessaan on vähän tauolla. Mullakin ikävä Kaisambucastia, toivottavasti Sambun duunijutut hellittää pian ja päästään taas tekeen! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Lupaan tää TOIMII! Nimim. suunnittelut neljä viimeistä kesää pro-tasoisesti ja aina on tuntunut että kesä on ollut pitkä JA lämmin. :)

Kaisa Merelä

JES! Juuri sitä, mitä haetaan! Kiitti!

Ananaspuu (Ei varmistettu)

KIITOS! Inspiroit kyllä tätäkin tuuliviiriä. P.s. off-topic: Oon alkanu rakastaa tota sun banneria. Oon aina tykänny siitä, mutta vaan silleen että no, onhan se paljon enemmän kiva kun ei-kiva. Mut nyt se on ihana.

Kaisa Merelä

Voi että! Ihanaa <3 Se ON! Ja kiva että inspas kesäjututkin :D

miukulimiu (Ei varmistettu)

Onko Kaisaminnilläkin oikeassa elämässä ryppyjä? Instagramissa näkyy vain siloiteltu iho ja nyt kuvissa näkyy juonteita silmien ympärillä. Vai onko Kaisaminnistä tullut aikuinen nainen? :) Eli siis voisitko tehdä postauksen mielipiteestäsi kuvien muokkaukseen, kauneuskirurgiaan, täyteaineisiin jne...

Kaisa Merelä

No olipas erikoinen! :D Kyllähän niitä hymyryppyjä silmäkulmiin tulee kun tuolla auringossa siristelee! Ja tälleen parikymppisenä ei kyllä vielä naama peruslukemilla ryppyjä oo, mut eiköhän ne sieltä kohta tuu kun on hymyilty lähemmäs 30 vuotta. ;) Kiitos postausideasta! Tärkeä ja ajankohtainen aihe.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.