Tervetuloa uuteen blogiin!

The Good Morning

Eikä! Tervetuloa! Kääks! Ja-vielä-joku-yhtä-tahditon-aloitushuuto!

Ihan aluksi, olen blogin muutosta ja kaikesta siihen liittyvästä säädöstä täys ihmisraunio. Koko prosessiin on mennyt yli kuukausi ja meitsillä kiehuu yli vieläkin. Teasasin teille vaihdosta jo viime kuun lopuilla mutta na-a-aa, eipä olekaan ihan niin helppo ja nopea homma, Kaisa-kulta. Koitan päästä kaikesta kokemastani traumasta yli ja ymmärtää pikkuhiljaa että kaikki on nyt ihan hyvin. Minä </3 tekniikka, forever.

Tässä sitä nyssitte ollaan! Uudessa omakustanteisessa kodissa. Täällä tuoksuu ihan hyvältä, muttei vielä täysin omalta.

Ja sitten tärkeimpään: KIITOS jokaiselle joka lukee tätä tällä hetkellä! Mahtavaa että olette löytäneet perille! Ja aivan älyttömän mahtavaa mikäli jäätte seuraamaan. Laittaisin tähän kohtaan miljoona hymiötä mutta kauhukseni huomasin että tässä uudessa teemassa hymiöt muuttuvat sellaisiksi kammottaviksi keltanaamoiksi!!! En tiedä pystynkö elämään tämän faktan kanssa... Meidän täytyy ehkä kehitellä jokin koodikieli hymiölle, jotta tiedätte milloin koitan luoda tekstiin lempeää sävyä ja vähentää sen hyökkäävyyttä. Hymy.

Useiden pettymysten jälkeen luulen kuitenkin löytäneeni sen oikean teeman, vaikka se ärsyttääkin vielä vähän. Väreissä loistaa valkea, harmaa sekä murrettu musta. Ei mitään keltaista. Toistan: ei siis mitään keltaista, koskaan. Fontti on olevinaan tällainen leikkisä. (Koitan tottua siihen parhaillaan...)

Myös yläbannerin kuva on heitetty hiiteen ja oikeaan palkkiin on ilmestynyt Archives-valikko, josta pääsette käymään blogin historiaa läpi kuukausi kuukaudelta. Katsotaan nyt sitten minkälaiseksi tämä paikka lopulta muovaantuu, kunhan saan kaikki muuttokuormat perille ja kalusteet roudattua paikoillensa. Vink-hymy.

Mulla on niin paljon papatettavaa aina kirpeistä syysaamuista uusiin ruokaideoihin ja elämänmuutostarinoihin etten edes tiedä mistä aloitan, joten aloitan vaikka ihan vain tämän hetkisistä kuulumisista. Instassa meitsiä seuranneet saattavatkin olla suhteellisen hyvin kartalla.

Elikkäs. Meitsille kuuluu tosi hyvää. Jokaisella elämän osa-alueella tuntuu menevän hämmentävän hyvin. Olen kuin olenkin löytänyt taas paikkani maailmassa väliaikaisesti. (Sitä päivää odotan, kun huomaan löytäneeni jonkin pysyvän, mutta enpä usko sen tapahtuvan ikinä. Tai sitten olen kuollut.) Blogimaailma ei enää tarjonnut meitsille mitään mielenkiintoista, joten päätin tehdä täyskäännöksen. Ammattibloggaajasta opiskelijaretkuksi. Skumppa-aamupaloista vessapaperivarkaisiin. It is what it is.

Vietän siis tämän vuoden kansanopistossa opiskellen draamaa. Käytännössä näyttelijäntyötä. Ja kaikkea siihen liittyvää. Myönnän olevani täysin teatterimaailman pauloissa. Opiskelun sisältöä on vaikea laittaa puheeksi ja vielä vaikeampaa tekstiksi, joten sanotaanpa vaikka yksinkertaisesti että meillä on huikea luokka ja parhaat opettajat. Jokainen koulupäivä räjäyttää mielen jollain tasolla. Jopa flegmaattisimpina päivinä räjähtää edes nauruun.

Ehkä kaikki summautuu tähän: Olen niin kokonainen. Kuin lasi johon kaadetaan jatkuvasti lisää viiniä, vaikka se on jo piripinnassa. Kamala himo ja kiire juoda kaatonopeuden tahtiin, jotta yhtään pisaraa ei valu hukkaan. Siitä humaltuu. Mieletön elämä, huhhuh.

Joka tapauksessa takaisin ollaan uudella energialla, levänneenä ja inspiroituneena. Jatketaan tästä!

Kommentit

Lili (Ei varmistettu) http://Www.do-what-you-really-love.blogspot.com

Ihanaa kun jatkat kirjoittamista! Sun blogi on suosikkiblogini ja sen paikkaa on vaikea korvata! Odotan innolla uusia postauksia :)

Kaisa Merelä
The Good Morning

Oi että miten mukava kuulla! Kiitoksia kovasti! :)

M (Ei varmistettu)

Mää niin oon ainakin messissä taas!!! Oon koko pitkän syksyn ajan vähän väliä käyny tsekkaamassa sun blogin, että oisko uutta postausta. Ajankuluksi olen sitten lueskellut vanhoja läpi. Mutta IHANAA, kerrassaan ihanaa että jatkat vielä bloggailua, ja ihan hauskaa, että vähän uudella tyylillä uudessa paikassa jne! Olet niin uskomattoman inspiroiva tyyppi. Jee!

Kaisa Merelä
The Good Morning

Jee!! Mahtavaa kuulla!! <3

Tuulia (Ei varmistettu)

Ihana sinä! Todellakin jään lukemaan. Sun tekstit on aina niin aitoja ja samaistuttavia. Ootko harkinnu kirjan kirjottamista?

mirena (Ei varmistettu)

Sun kasvamista on hauska seurata, oon seurannu sieltä pikkufitnesskaisasta asti ja aion seurata jatkossakin :) kun sä fiilistelit proteiinipatukan paistamista pipariksi (?!:D), fiilistelin sitä myös. Siitä ollaan aikalailla samaa tahtia kasvettu. Oon myös on-off -ihminen, joten ymmärrystä kohtalotoverille löytyy. Kerta toisensa jälkeen on mielenkiinnolla odotettu, että Fenix nousee tuhkasta. Kaikella rakkaudella.

Jos postaustoiveita saa esittää, niin tanssijutut kiinnostaa. Videoita, vinkkejä, tarinaa sun tanssijan urasta tai mitä vaan. Ja postausta siitä riisumisesta odotan edelleen, se on täällä kuuma puheenaihe, ja osaisit varmasti kirjottaa siitä hyvin. :)

Sarppa (Ei varmistettu)

Ihanaa että olet palannut bloggaamaan! Sun postauksia on ollut ikävä :)

Milla (Ei varmistettu)

Oot sä kyllä niin ihana! Sua alusta asti seuranneena lämmittää tällainen elämän makuinen postaus. Susta on aina hehkunut se omalaatuisuus mutta toisaalta hämmästyttävän samanlaiset fiilikset mitä tällanen saman ikänen (melko samoilla intresseillä myös) kokee. Osaat pukea tunteet hyvin sanoiksi. Kiitos Kaisa kirjoittelusta ennen ja mukavaa kun olet palannut!

Vellamo (Ei varmistettu)

Ei hitsit !! You are back! Ihanaa. Oon oottanu himona et millon alat taas kirjottelee tänne, koska mun lemppariblogi #1 ! ps. tykkään eniten ku susta oikeen huokuu elämänhalua!

Jutzq (Ei varmistettu)

heipaheipahei siis pystyyks tätä blogia jotenkin seuraamaan tuon vanhan"kunnon" bloggerin avulla? :D miten se tapahtuuuu :D kiva kuulla susta taas btw

monjii

Ei vitsi tuli jotenkin ihana olo tätä lukiessa! Hymy.

Mulla on aiemmin käynyt bloggailun kanssa ihan sama homma. Pidin pari vuotta blogia aktiivisesti ja jossain vaiheessa sit vain alkoi nyppiä kun aikaa ei ollut, yms opinnot alkoi. Sit sen kanssa kiukutteli parin uuden blogin luomisen ajan ja joka syksy alotettiin puhtaalta pöydältä ennen kuin anto sen olla vaan stressitön päiväkirjamainen paikka, minne heittää sillon kuvia ja tekstiä kun on sille hyvä hetki. Se on kuitenkin harrastus, jonka haluu pitää kivana, ei stressittömänä touhuna. Hymy.

Oot ihana ja tykkään kun kirjotat niin aidosti asioista. Ihanaa jos jatkat bloggailua. Sydän.

Tsemppiä hirveesti! Täällä pysytään seurailemassa! Hymy.

(Ei vitsit tää on parasta kirjottaa hymiöt auki. Hih!)

hannian (Ei varmistettu)

Ahh oot ihana!! <3

prettymurmel (Ei varmistettu)

Ihanaa kun palasit! Ja vieläpä noin aitona olentona :)

Tästä tekstistä huokuu sellaista aitoa ja kuplivaa elämäniloa ja innostusta, loistava aloitus uudessa blogissa! Ois mielettömän kiinnostavaa kuulla lisää sun opinnoista. Ihanaa kun oot takas!
<3

Kaisa Merelä
The Good Morning

Jee! Sydän! Kiitos! Hymy!

Ansku (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi

Heeii vautsi, onnea tästä!!!!

Kaisa Merelä
The Good Morning

Kiitos!! Hymy!

Kati (Ei varmistettu)

Sydän

Kaisa Merelä
The Good Morning

Sydän!

Sanni (Ei varmistettu)

Oi ihanaa, että jatkat kirjoittelemista ja vielä uuden raikkaalla sivulla :) innolla jään odottelemaan lisää postauksia! Oot ihan mieletön inspiraation lähde, hauskaa syksyilyä!

Kaisa Merelä
The Good Morning

Ihanaa kuulla! :) <3 kiitos samoin sulle!

Iida (Ei varmistettu)

Eiiiiiiikä!!! Ahhh ihanaa että oot taas mestoilla. Voi rakkaus! Sydän hymy tähti kimalle ja muuta imelää sälää.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.