Tinderöimällä deiteille

Tänään on ystävänpäivä. Tajusitko sinäkin juuri, ettet ehtinytkään hommata deittiä iltaa varten? Mikäli näin on päässyt käymään, niin onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä nykyaika on mahdollistanut meille kaiken. Ei muuta kuin Tinder auki ja seuranhakuun. Onneksenne voin kertoa, että kokeilin kaikki parhaat aloituslainit puolestanne, jotta voitte suoraan nähdä mikä toimii ja mikä ei ja luultavasti onnistua löytämään mukavaa seuraa vielä tälle illalle!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mikäli tyypin nimi herättää sinussa ajatuksia, siitä on hyvä lähteä liikkeelle:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jalkapäivän skippaajat on hyvä karsia pois heti alussa kysymällä treeneistä:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NOTE: myös miehet tekevät researchia

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ystävänpäivän lähestyessä voi kaivaa esiin myös vanhat chatit, joihin ei koskaan vastannut mitään...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joskus aloituslainin asiasisällöllähän ei ole edes mitään väliä:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kun on Tinderöinyt jo hyvän tovin ja ideat alkavat loppua, voit smoothisti siirtää pallon toiselle. Toimii.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Treffien kellonajalla ei ole niin väliä, kun on kyse ystävänpäivästä:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vastakkainasettelukysymyksillä saa karsittua jyvät akanoista aka reippaat kundit laiskoista:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yhteisistä intresseistä on myös hyvä lähteä liikkeelle:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joskus match onkin true match:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joskus voit myös koittaa olla "hauska":

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joskus romanssi kaatuu ennen kuin se ehtii alkaakaan:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ihonväristä on myös hyvä heittää läppää:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- When you do it wrong:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- When you do it wrong part 2:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- When you do it wrong part 3:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ensichatissä saa liioitella varallisuuttaan:


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kun nainen käyttää perinteisiä iskurepliikkejä:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joskus deitin saaminen on neljän puhekuplan päässä:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lätkä on aina hyvä aihe.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joskus aloituslaini onnistuu toimimaan myös hyvänä älykkyystestinä:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Treffit voi myös viedä sinut meren tuolle puolen:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joskus iskurepliikkisi on liian tehokas:

Lopuksi vielä lainit, joihin ei koskaan tullut vastausta. Älä käytä näitä.

Kiitos&anteeks chattikumppaneille!

Kommentit

lauraeveliina
Laura Eveliina

:-DD hyvin hulvatonta! Tää oli kyllä mahtava!

Outi (Ei varmistettu)

Repeilin ihan täysillä, täydellinen juttu perjantai-iltapäivään töissä :D Ja tää Tinder oli ihan uus juttu, täytyy varmaan perehtyä siihen seuraavaksi vähän paremmin, kun ei sitä deittiä ole ;)

Sara (Ei varmistettu)

EI jumaaaa repeilin huolella :DDDD Mahtavia!

Ansku (Ei varmistettu)

Hahaha paras!!! Kiitos nauruista! Mut voi mites nyt osaat päättää kenet noista ehdokkaista valitset ja kenelle sun pitää antaa nyt rukkaset?;)

Elli (Ei varmistettu)

Hahah nää oli niin parhaita!!

Lena (Ei varmistettu)

Hahhahahaa parasta! :D sain kyllä hyvät naurut tätä lukiessa!

soofia (Ei varmistettu)

Paras postaus ikinä :D:D::D:DD:D:D

Kat (Ei varmistettu)

Tää oli aivan loistava! Tuhannet kiitokset tylsän ja yksinäisen ystävänpäivän piristyksestä. Muutoinki sun blogi on aivan huippu, syön nykyään rahkamuffineita ja taateileta koko macrojen eestä mut ainaki vatsalihakset nauttii ku saa lukea sun postauksia. Oot ihan mahtava ihminen!

Kaisa (Ei varmistettu)

Hahaha ihan mahtavaa :D :D Täytyy mennö tsekkaan millanen toi Tinder oikeen on.

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Hahhaa, parhaita :D Hihittelen yksin täällä töissä, onneksi työhuonekämppis lähti jo niin ei tarvii selitellä mitä nauran..

Diana (Ei varmistettu)

Kaisa, oot ihan huippumimmi! En kestä XD

Joanna (Ei varmistettu) http://muuttolintujasyksylla.indiedays.com

:''''DD

Johanna (Ei varmistettu)

hehhehehhee aivan huippu postaus! Pisti kyllä naurattamaan! Oot nokkela neiti! Hyvää ystävänpäivää sinne <3

Laura (Ei varmistettu) http://onthemoveblog.blogspot.fi

Kaisa, sä olet HUIPPU! :D Kiitos iltapäiväni piristyksestä, tässä huomaa että tytöllä on huumorintajua! :D

Marissa (Ei varmistettu) http://marissapostia.blogspot.fi

HUUTONAURUA !!!! :DDDD
Täällä Ausseissa homma on järjestetty fiksusti siten, että Tinderillä on omat bileet kaikissa isoimmissa kaupungeissa, jonne sinkut menee mätsää ja chättää livenä ;)

Siiri (Ei varmistettu)

Voi elämä, pakko itekin kokeilla, ihan huikeen hauksa postaus :D Lens rahkat näppäimistölle!

Virve (Ei varmistettu) http://ostolakossa.com

Haha, ihan mahtavia! :D

Riikka (Ei varmistettu)

tää oli LOISTAVA! Ihan huippu :D voin vaa kuvitella kundien nassut ku tommosia viestejä saavat!

Eva (Ei varmistettu)

SIIIIIIIS apua niin parasta, mä oon päässy viikko sit tinderin maailmaan ja ikinä en oo mitään näin hauskaa siel lukenu :D

katja (Ei varmistettu)

Ihan loistavii! :D

Tintui (Ei varmistettu)

Me laitettiin osa näistä tänään testiin! Kaveri selaili kännykällä tätä postausta edestakasin, sanoin stop ja ja lähetettiin aina se repliikki jollekin meidän matcheista :D Kokeiltiin mm. Ben&Jerrysiä, Geisharasiaa ja tumma vai vaalea leipää. Mahtavia vastauksia mm. "Mul on laktoosi-intorelanssi, etkai sä vaan jädeen tyydy :D" yms. Tosin Geisharasia ei valitettavasti toiminut :D

Kiitos näistä, täydellinen ajanviete! Voi niitä poikaraukkoja, jotka joutui meitä kestämään :D

Tiia (Ei varmistettu) http://www.darlingitsteatimetiia.blogspot.com

Että repesin kun luin näitä!XD Hyvää ystävänpäivää Savonlinnasta!:)

Sara (Ei varmistettu) http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi

ei hitto, sain nauraa näille ihan kippurassa!!!!!!! xD miten sit päätit noi keskustelut? "sori, tää olikin vaan huvin vuoks?" :D

Iipu (Ei varmistettu)

Hei! Ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta minulla olisi kysymys. Blogissasi on muutamaan otteeseen vilahtanut sana macrot. Olisin utelias tietämään mitä nämä macrot ovat, vaikka vähän perusteellisemminkin selitettynä! :)

Urpo (Ei varmistettu)

KVG...

Joanna (Ei varmistettu) http://muuttolintujasyksylla.indiedays.com/

Sana macro ei kyllä googlettamalla ainakaan mulle valaise asiaa yhtään :D

JG (Ei varmistettu)

Oisko kyse vaikka ravintoaineisiin liittyvistä jutuista

http://www.patrol.fi/muut/kuntoilu/ravinto/ravintoaineet

Iipu (Ei varmistettu)

No takaisin itsellesi vaan KVG. Kyllä ennen jo kysymystäni tein googlehaun sanoilla "macro" tai "makro".

Esimerkiksi sivistyssanakirjan selitys "makro (datatekniikassa) eräänlainen lyhenneilmaisu; etuliitteenä: suur-, iso- ¶ Tietokonealalla "makro" tarkoittaa esimerkiksi tekstinkäsittelyohjelman käyttäjän määrittelemää käskyä, joka toteuttaa halutun toimintosarjan. Käytännössä tällöin on kyse pienestä ohjelmanpätkästä, koodista. "Makrovirus" on tietokonevirus, joka tarttuu sellaiseen koodiin tai ujuttautuu ohjelmaan makroksi. Etuliitteenä käytettäessä sana esiintyy usein vastaavan mikro-alkuisen sanan vastakohtana. Esimerkiksi "makrotalous" tarkoittaa suurten kokonaisuuksien (jopa kansantalouden) kokonaisuutta, "mikrotalous" taas taloutta ns. ruohonjuuritasolla kuten yhden yrityksen tai perheen taloutta."

Oletettavasti fitnessruokablogin kirjoittaja "macroista" puhuessaan ei viittaa mihinkään tietokonekoodiin.

Kiitos nyt myöhemmästä alentuvasta kommentsitasi kuitenkin. Linkki oli hyödyllinen, en olisi tosiaan ilman sitä tiennyt pääravintoaineista puhuttavan "makroina".

kvg-viestin laittanut (Ei varmistettu)

Jälkeenpäin googlasin itsekin aiheesta ja menin itseeni...

Olen oikeasti pahoillani kommentistani. Taisi olla huono päivä itselläni ja menin purkamaan sen suhun. Itselleni makrot on tulleet tutuiksi kun olen lueskellut paljon liikuntaan ja ravintoon liittyviä juttuja, joten oli helppo tiuskaista kun joku kysyy "jostakin noin typerästä".

Siispä, pahoittelut käytöksestäni. Kysymyksesi oli täysin asiallinen ja vika löytyy mun pään sisältä. Hävettää oikein :(

Iipu (Ei varmistettu)

Tulipa hyvä mieli, internetissä harvoin saa pahoitteluja töykeistä kommenteista. Arvostukset ja kiitos siitä. :)

hellou (Ei varmistettu)

Siis julkaset chat viestejä blogissa, onks toi nyt ihan kohteliasta vastapuolia kohtaan? :o

Niina (Ei varmistettu)

Siis sa oot kylla aivan mahtava tyyppi, ma nauroin naille ihan vedet silmissa :D

Venäjääkö (Ei varmistettu)

Penna ei ole venäjäksi mikään. Ei monikossa eikä minään muunakaan....

Sara (Ei varmistettu) http://suriannan.blogspot.com

Hahah, huikeeta! ::D

evev (Ei varmistettu)

Hahhaha parasta ! :DD aamun naurut, kiitos!

nina (Ei varmistettu)

Hahahahha! :D

AAAAAAAAAA nauroin niin paljon :D Loistavin postaus ikinä. Kiitos tästä :D

lol (Ei varmistettu)

1/10 jakso lukee..

Jyyli
Spice 'n' Shine

En enää koskaan lue sun blogia töissä. En pysty hallitteen näitä nauruntyrskähdyksiä ja musta vähän tuntuu, että asiakkaat alkaa hiipiin ulko-ovee kohti...

lifeofsilja (Ei varmistettu)

En kestä, paras postaus ikinä :D!!!

Varattu? (Ei varmistettu)

Siis luulin, että olet varattu? :D Vai mihis sen miehes jätit.

maana (Ei varmistettu)

Erosivat viime vuonna

Emma (Ei varmistettu)

ihan LOISTAVA postaus :D Just nää on parhaita koska ei varmana oo muilla tämmösiä postauksia ! ja tää kyllä todistaa kaikille ujoille tytöille, että reippaasti ku menee jutustelee ni kyllä ne yleensä myös reippaasti vastaaa :DD

Mari (Ei varmistettu)

Hahaha hitto tää oli hyvä! :D älykkyystesti rox

Anna (Ei varmistettu)

Hahahha huikee isku-repliikki-testaus, oot rohkee mimmi! :D

Ode (Ei varmistettu)

Tais olla kiireinen ystävänpäivä. Tai sit jouduit olee tyly ja feidaa pari kundii. :( :D

Jonna (Ei varmistettu) http://lunamuru.blogspot.fi

Repeilin niin lujaa!!:D Päivän parhaat naurut!!:D

nina (Ei varmistettu)

oot virallisesti mun uus idoli, tipuin niin pahasti :DDD

Henna (Ei varmistettu)

Muakin kiinnostaisi että kuka onnellinen tuli valituksi? :D Eksyin itsekin tinderin ihmeelliseen maailmaan tämän jälkeen.

Ninni (Ei varmistettu)

Eksyin sun blogiin jostain internetin syövereistä ja pakko sanoo et ei huono! Sun tinder-pokauksia lukiessa melkein harmittaa etten oo sinkku :D

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.