Treenisoittolistalla tänään!

Tiedättekö mikä on ehkä maailman vahvin "mua ei voi pysäyttää mikään eikä kukaan" -tunne? Se, kun löytää yhtäkkiä hyvää musiikkia ja pääsee pinkaisemaan samantien treenaamaan! Silloin tietää että tästä ei voi tulla mitään muuta kuin älyttömän hyvä homma. Siis paljon parempi homma kuin esimerkiksi kokaiinista olisi tullut.

Eilen vedettyäni jo päivän treenit selailin uutta musiikkia, jolla iskeä seuraavana päivänä varmoilla energioilla, sillä olin aistinut aiemmalla kerralla ilmassa jo pieniä kyllästymisen merkkejä. Tiedättekö, kun alkaa kuikuilla kelloa, tekee mieli vaihtaa jo liikettä, ei jaksaisi tehdä settejä loppuun... Olen tullut siihen tulokseen että aina kun nämä tuntemukset iskevät kehiin, vika on musiikissa! Musan tarkoitus on kadottaa ajantaju ja antaa niin paljon energiaa ettei settejä malttaisi edes lopettaa.

No, niinhän siinä kävi että hetken selailtuani muutaman biisin löytämisen jälkeen en kuitenkaan malttanut huomiseen, vaan energiapiikki oli pakko hyödyntää ja pinkaista lenkille. Musiikin voima on käsittämätön. (Ja altistaa ylikunnolle.)

Löysin nimittäin jälleen trapin! Sitä jaksaa aina kuunnella hetken, kunnes kaikki kyseistä musiikkilajia edustavat biisit alkavat kuulostaa samalta, ja sitten homma lentää hetkeksi taas roskiin. Mutta ne ensikuuntelukerrat on joka kerta tulta. Mikäli trap kiinnostelee, kannattaa tsekata nämä:

https://open.spotify.com/track/1qJ5zGK2NydafvNpAr9GTz
https://open.spotify.com/track/0q2YDnR2GpWHfTiR55RjPE
https://open.spotify.com/track/34TaNHlWbqdtWuakWKuMr5
Ylipäätään treenaamisen yksi parhaista jutuista on se, että silloin saa olla hetken ihan kuka vain ja sulkeutua omaan musiikkiinsa. Eikä kukaan tiedä mitä kuuntelet, kuka olet sillä hetkellä ja mistä revit kaiken sen aggressiivisuuden. Tai söpöyden. Tai melankolisuuden. Tai minkä ikinä.

Kommentit

mä oon tosi kiitollinen paikallisen salin jätkille, jotka on muistitikulle hommannu älyttömän määrän musaa! totta kai sieltä jotain huonoakin löytyy, mutta pääosin kyllä oikein menevää! (osa sellaista, että hengitys jää kun on pakko laulaa hissuksiin mukana :-D). ilman musiikkia tuntuisi varmaan oudolta olla salilla, mutta täällä maaseudulla ilman musiikkia juokseminen on ihan kivaa!

Kaisa Merelä

Ihanaa! Go salin jäbät!

miisa (Ei varmistettu)

Komppaan musiikin antamaa energiaboostia! Suosittelen YOGI feat. Pusha T "Burial", jos et oo vielä törmänny! Ja tietysti Showtekin "Booyah" <3

Kaisa Merelä

Toi eka iski! Kiitos! :)

Ei hitto ihan paras fiilis on se kun oot salilla alottamassa just kovan sarjan ja samaan aikaan kuulokkeista pamahtaa joku mieletön biisi ja tulee semmonen energiaboosti että unohtaa missä edes on ja että salilla on muitakin ihmisiä :D kiitos uusista biisivinkeistä, täytyy ehdottomasti lisätä treenisoittolistalle! Hyvää vaihtelua Rammsteinille heh..

Kommentoi