Treenivaatteet kiinnostaa

... Ainakin enemmän kuin tavalliset vaatteet. (On se kumma kun pitää näytellä ottavansa selfietä, jotta puhelin näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta kuvassa... Nämä(kin) photoshootit pidin nimittäin ilman kuvaajaa, kiitos Olympuksen WiFi-kaukolaukaisun!)

Kyllä se vaan kuulkaat piristää, kun saa uutta gearia päälle. Eilinen oli yksi hämmentävimmistä päivistä. Vietin yksinäni Itiksessä seitsemän tuntia. Seitsemän. En tiennyt että ihminen voi kuluttaa niin pitkän ajan vain kävelemällä kaupasta toiseen ja syömällä välissä. Agendana oli päivittää treenivaatevarasto, ja tarttuihan sitä tietenkin mukaan vähän muutakin. Kirjoitin Instagramiin, kuinka valmistautua treenivaateostoksille, sillä onhan se nyt vähintään yhtä tärkeä ja vakavasti otettava tapahtuma kuin itse treenaaminenkin.

Tänään oli sitten mukava herätä ja penkoa että jahas, mitäs sitä tuli materiahypnoosissa itselleen haalittua. Sama fiilis kun leikkauttaessaan otsatukan ei muista sitä ollenkaan aamulla, ennen kuin katsoo peiliin.

No, sohvilla lojui vielä elastisuudessaan kiiltäviä, muovilta tuoksuvia treenivaatteita, kahisevat purjehdusshortsit(??)(Iskä, viritä purjeet, sait just jäsenen miehistöösi), hyvin jännittävä uimapuku, jonka käyttötarkoituksesta en ole vielä täysin perillä, toppia, neuletta, shortsipotkupukua, farkut, treenikassi ja uudet lenkkarit nyt ainakin.

Heti kun luotan siihen, että sade pysyy poissa ainakin tunnin ajan, lähden testaamaan, kuinka Niken mintunvihreät liitää Helsingin heinäkuisilla kaduilla. Mikäli ne miellyttävät teidänkin silmää, niin rynnikää ihmeessä Top-Sporttiin, siellä ne on -30% alessa! Eikä ollut maksettu mainos, heh. Ja on kaupanpäälle vielä mukavaa henkilökuntaa, Itiksen Top-Sportissa nimittäin.

Meitsi rupee kahvinkeittoon. Olkoon kello yli seitsemän. Täytyy päästä nääs hikoilemaan tämä muovinhaju pois.

Mukavaa viikonjatkoa, ei anneta sateen härnätä! Ainakaan treenejä! Ja ainahan on hyvä sää ainakin uusien treenivaatteiden hankintaan, jos ei muuta...

Kommentit

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.purkkimafia.fi

Hehe, mä kävin Itiksessä pitkästä aikaa aika äskettäin etsimässä mekkoa miehen kaverin häihin...ja joo, kyllähän siellä aikaa sai käytettyä useamman tunnin! Oikeastaan jotenkin aika hauskaa, kun kaupat on siinä niin vierekkäin kaikki. Ja Jungle Juice. <3

Kaisa Merelä

Jep! :D Mäkin otin Jungle Juice välipalaa välissä ;)

aino (Ei varmistettu)

moi kaisa, sulla on ihana ja inspiroiva blogi! kivaa että blogitykityksessä joku pistää silmään piristävän aitona ja sellaisena tyyppinä, joka kirjoittaa just siitä mistä huvittaa ja on ihanan innokas.:) tulee sellainen fiilis, että oisitpa mun treenikamu!

sitten toinen juttu: postaustoive. musta ois kiinnostavaa lukea joku kirjoitus sun minäkuvasta ja kropasta. oot kuitenkin bloggausaikanakin muuttunut aika paljon, eniten varmasti henkisesti, ja siks ois kiinnostavaa tietää mitä nyt ajattelet itsestäsi ja millaisia on sun tavoitteet.

Liisa (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Ihailin noita sun kenkiä jo Snapchatissa, ja nyt tuli sellanen fiilinki, että hitto mun on pakko saada noi :D!

hempukka (Ei varmistettu)

Miten voi olla noin kauniin värinen tukka :) Oon kauhean kateellinen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.