Tulkut, tiaiset ja Tinderit

Nyt on pari asiaa mainittavana ja ihmeteltävänä ja ne on pakko päästää ulos.

Tiedättekö kun saa päähän sellaisia fiksaatioita, joista ei pääse eroon ennen kuin niille antaa periksi. Esimerkiksi joku biisi soi niin kauan päässä ennen kuin sen kuuntelee. Tai että yhtäkkiä täytyy päästä keskustaan hakemaan kahvi juuri Arnoldsista, koska tekee juuri Arnoldsin kahvia mieli, eikä mikään muu kahvi tyydytä sitä halua. Tai niin kuin minä eilen huomasin että haluan verenpunaiset kynnet vaikka en koskaan käytä kynsilakkaa ja sitten lopulta menin ostamaan verenpunaisen kynsilakan. Tai niin ainakin luulin! Saanko ihmetellä, miksi ostaessani kynsilakan, joka on aivan selvästi verenpunainen, onkin kynnellä fuksianpunainen, vaikka sitä sutii kaksi kerrosta. MIKSI? (EDIT: Sudin kolmannen, ja homma korjaantui. Ei siis hätää, mutta melko työlästä tämä lakkaaminen nykypäivinä.)

Tärkeimpänä kuitenkin seuraava asia eli Ben & Jerry'sin uudet maut. Holy mother of icecream. Sain meiliin lehdistötiedotteen (joita en ikinä lue), joka alkoi sanoilla Ben &... Riuhtaisin meilin auki, luin ensimmäisen lauseen "Ben & Jerry’s hemmottelee suklaan, kanelin ja maapähkinävoin ystäviä uutuuksillaan" ja juoksin heti kauppaan. Ihan oikeasti. Siellä ei ollut uusia makuja, joten etsin benkkujenkun Instagramin, josta sain selville että ärrältä saa ainakin sitä Cinnamon Bunsia. Ei muuta kun sinne ja jätskilaarin viimeinen pullabenkku messiin. Vielä on niistä uusista suklaakeksi ja maapähkinävoi maistamatta, mutta korvapuusti sai minulta arvosanan 5/5. Mikä ylipäätään voisi olla parempaa kuin pullan ja jätskin risteytys? Ehkä Sushin ja suklaan. Sekin voisi toimia.

Kolmanteen: Kävin tänään pitkästä aikaa urheiluhierojalla ja selkeästi oli aika kullannut muistot niistä käynneistä. Kävelin nimittäin paikalle mairea hymy kasvoillani: "ahh ihana päästä pitkästä aikaan hemmotteluun", mutta siinä sitä kuitenkin lihatiskillä maatessa tihrustettiin kyyneltä kun pohkeita teurastettiin elävältä. En muistanut että se mielihyvä tuli vasta hieronnan jälkeen. Lähinnä johtuen siitä, että se oli ohi. Mutta onpahan nyt lihaskalvot revitty auki ja jumit alkaa taas pikkuhiljaa sulaa.

Neljänteen asiaan: En ole viime aikoina lukenut blogiin tulleita kommentteja ollenkaan, sillä aavistelen, että siellä on jonkin sortin kolmas maailmansota menossa. Please, rakkaat, rauhoitutaan, jooko? Kukaan ei ole satuttanut ketään eikä ole mitään syytä nostaa tunteita pintaan tällä saralla. Eikö niin?

Sitten asiaan nimeltä kevät! Otin eilen kevättakin käyttöön ja ostin oranssinpunaisen paidan. Siis oranssinpunaisen, kyllä vain. Aurinko saa ihmiset sekaisin. Jopa tällaiset ikuiset hautajaisiinpukeutujat.

Ainiin ja kevätlinnut ovat taas täällä visertämässä keväisen auringon kanssa kilpaa. Tulkut, tiaiset ja Tinderit. Tsirp!

Kysymys: Oletteko maistaneet uusia benkkumakuja?

Kommentit

Ohhoh (Ei varmistettu)

Outoa... Jopa vähän pelottavaa :-/

j (Ei varmistettu)

mikä on sun mielestä outoa / pelottavaa?

Agreed (Ei varmistettu)

Samaa mieltä. Tosi omituisin fiiliksin tämän luettuani.

Ohhoh (Ei varmistettu)

Jotenkin rivien välistä luen jotain tosi-ei-luonnollista. Mutta ehkäpä se olen vain minä...

Minä vain (Ei varmistettu)

Odotitteko itkuista tilitystä ja nuoleskelevia anteeksipyyntöjä :).
Onko se outoa jos ihminen on täynnä iloista kevään odotusta?

Lena (Ei varmistettu)

Se maapähkinä on ihan paras! Kannattaa maistaa:)

jomppa (Ei varmistettu)

B&J cinnamon buns saa multakin ihan täyden kympin! Uus lemppari on taatusti löytynyt!

Sonja (Ei varmistettu)

Mä haen kyllä sitä maapähkinää heti kun oon menossa viisaudenhampaan poistoon. Eikös silloin saa luvan kanssa syödä jätskiä? :D

Katsku (Ei varmistettu)

Mä en kyllä kauheesti tykännyt siitä cinnamon bunsista, maistui liian jouluiselle!:D Ja jotenkin vähän outo yhdistelmä et pullan maut ja jätski liitetään.. Mut aina ei voi voittaa haha!

Laura (Ei varmistettu)

Jouduin viime kauppareissulla valitsemaan noista kolmesta yhden (köyhä opiskelija ei voi tuhlata kahtakymppiä jäätelöön vaikka kuinka tahtois) ja ostin sen suklaakeksijutun! Oli hyvvvää! Uskon kyllä et maapähkinäjätski on varmasti vielä sitäki parempaa, koska mikään missä mainitaan PB ei voi olla muuta ku täydellistä. Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa on muuten näkyny noit kaikkia uutuuksia :)

Erika (Ei varmistettu)

Mä en tiennyt että niitä on muitakin uusia kuin tuo kanelipulla! Maapähkinävoijäätelöä on huomenissa pakko mennä metsästämään jostain, kuulostaa liian hyvältä! :D

j (Ei varmistettu)

hmm.. musta on jännää, et moni bloggaaja jättää asioita kertomatta tai kommentoimatta ja aattelee, että sillä se unohtuu. kyllä varmasti ajan kanssa, mutta yleensä se on vaan lisää vettä myllyyn. niin kuin edelleenkin varmasti osa meistä lukijoista pohtii, että mitä ihmettä tässä blogissa oikein on meneillään ollut nämä 2kk? ja mihin tästä mennään? ainoa kommentointi kaisalta on että rauhoittukaa, jooko. eikö kuitenkin olisi hyvä valottaa edes hiukan asioita? vaikka ihan vaan todeta: "mulla ei nyt ole ajatukset olleet blogissa, palaan paremmalla ajalla ja fiiliksellä."

juurikin se monen peräänkuuluttama vastavuoroisuus puuttuu. ja ei - kaisa ei ole sinänsä velvollinen kertomaan mitään tai pyytelemään anteeksi, mutta minä ainakin ihmettelen tätä hommaa edelleen. ja toivon todella vilpittömästi, että kaisalla on oikeasti kaikki hyvin :)

Days of Wonder

Ooh joo, toi pullajäde oli kyllä tosi hyvää!! Sitä peanutbutter jädeä en oo vielä kovasta yrityksestä huolimatta löytänyt mistään!! :"(

LK (Ei varmistettu)

Maapähkinävoi!!!!!!!!! PARASTA!!

AS (Ei varmistettu)

Juuri Kaisa myönsi ettei lue ja mitä todennäköisemmin ei aiokkaan lukea kommentteja ja silti täällä ihmiset epätoivoisesti yrittää nuoleskella. :D Ja mainospostaus tämäkin, ylläri.

Odottelen vain innolla missä vaiheessa tämä kupla puhkeaa ja selitellään kuinka kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut työn alla tupakan, punkun ja tinderin avulla. Mut hei, sitä kroppa pyytää joten pakko antaa!

Kukin eläköön kuten parhaakseen näkee, eikä tuossa sivupalkissakaan lue enää mitään ammatilaisbloggaajana toimimisesta. Nyt on minun mielestäni ihan sama, mihin tämä blogi päätyy ja mistä Kaisalle maksetaan palkka.

Heh (Ei varmistettu)

Relaa hyvä ihminen :)

Laura (Ei varmistettu)

Kyllä mä uskon että Kaisa saattaa näitä lukeakin, kun kerran kysyi postauksen lopussa kysymyksenkin :D

Ja mikä vitun mainospostaus :D Jos saa sähköpostiin LEHDISTÖTIEDOITTEEN, joka koskee omaa lempparijädeä, ja käy sit ihan itse sitä ostamassa, niin miten se tekee postauksesta mainospostauksen? :D

"Telkkarist tuli mainos uudesta ripsarista ja kävin ostaa sen ja se oli tosi hyvää!!1" Mainospostaus??

En nyt halua ottaa kantaa muuhun "kohuun" tai nuoleskella ketään, mut jotain rajaa...

noora (Ei varmistettu)

Onpa ylimielistä käytöstä vielä oikeen myöntää ettet ole kiinnostunut lukemaan lukijoidesi kommentteja. Lukijat on ne, jotka tekee menestyvän blogin, harmittaa ettet enää näytä välittävän ollenkaan yleisöstäsi. Tähän viimeistään loppui mun lukeminen, toivon kuitenkin hyvää jatkoa sulle Kaisa

noora (Ei varmistettu)

Mua harmittaa, että meillä on sama nimimerkki. Niinkuin johonkin postaukseen aikaisemminkin kommentoin, mitä sitä tämmöisiä kommentteja lukemaan kun moni haluaa vain ankeuttamalla ankeuttaa. Kiva, että kevät on kivaa ja kiva, että täällä tontilla taas tapahtuu. :)

Katin kontit

Oooooo Ben&Jerrysiä. Kaikki kävis :)

Mä oon ihaillu varpusien kevätmeininkejä. Ihanaa se sirputus!

haloo (Ei varmistettu)

Kaisa, käytöstapoja, jooko? Please, kasva aikuiseks hyvä nainen :)

P (Ei varmistettu)

Ja millähän tavalla tämä postaus osoitti huonoja käytöstapoja??? Täällä monella menee vähän puurot ja vellit sekaisin. Hyvät käytöstavat ovat myös vastavuoroista kommunikointia, jossa osapuolet kommunikoivat OMALLA nimellään ja kasvoillaan. Anonyymit arvostelijat eivät varsinaisesti kyllä itsekään osoita hyviä käytöstapoja. Bloggaaja toimii omalla nimellään, tällöin arvostelijoidenkin pitäisi käytöstapoja kunnioittaakseen kommentoida omalla nimellä ja kasvoilla.

H (Ei varmistettu)

Mulla olisi ehdotus tälle kommenttipalstalle. Mitäpä jos me muut ei enää provosoiduta toisten negatiivisista kommenteista, eikä lyödä bensaa liekkeihin vastaamalla niihin ja puolustamalla. Ymmärrän halun puolustaa ja ajatuksen sen takana, mutta voi olla, että se vaan pahentaa ja pitkittää tätä "kolmatta maailmansotaa". Itse ehkä vaan ignoraan ne tästä edespäin. Ja pakko sanoa, että oli ihana nähdä sekä postaus että positiivisia kommentteja kevääseen ja jädeen liittyen! :)

jee (Ei varmistettu)

Täysin samaa mieltä:)

S (Ei varmistettu)

Älä lopeta bloggausta :-(

Tai totta kai, jos siltä tuntuu, mutta toivon ettet!

nita (Ei varmistettu)

Kyllähän Kaisa on ne kommentit lukenut, koska eikö ne pidä ennen julkaisua katsoa läpi ja hyväksyä... se on erijuttu vaivautuuko niihin vastaamaan, mutta ei tänne pysty mitä vaan ilman bloggaajan tarkistamista huudella

Mellu (Ei varmistettu)

Näitä kommentteja lukiessa ei voi kuin yhtyä siihen vanhaan sanontaan, että "nainen on naiselle susi". Tämän(kin) blogin takana on nuori nainen, joka etsii elämälleen vielä suuntaa ja haluaa kokeilla uusia juttuja. On mielestäni ihan hyvä, että välillä ottaa etäisyyttä asioihin. Kaisallakin on täysi oikeus omaan yksityiseen elämään! Kyllähän meillä lukijoillakin taitaa (toivottavasti) olla muutakin sisältöä arjessamme kuin vain TGM:n lukeminen ja jokaisen Kaisan liikkeen seuraaminen :D

Hannamaijjjju (Ei varmistettu)

Oonko mä ainut joka jäi miettimään että miten toi otsikon "tinderit" liittyy yhtään mihinkään

K (Ei varmistettu)

Et.

Ride with me !

Mua vähän jollain karulla tavalla naurattaa nää kommentit täällä mitä hiljaiselon jälkeen on tullut, mikä ihmisiä oikein vaivaa?! :D

Mun mielestä on viisasta eikä ollenkaan ylimielistä jättää noita kommentteja lukematta. Jos on aavistus siitä ettei kommenttiboksista ettei paljoakaan positiivista palautetta löydy, niin miksi ihmeessä pitäisi alkaa tieten tahtoen pahoittamaan mieltään?

Tää blogi on ihana koska tästä huomaa jotenkin kauhean selvästi, että ihmisillä on erilaisia vaiheita ja ihmiset muuttuu. Täällä on ollut reseptikausi, Stig-lippis-kausi (<3), bodarikausi jne. ja nyt tällainen vähän katkonaisempi kausi blogin suhteen. Elämä on välillä sellaista. Tästä blogista on kiva kuulla aina silloin, kun uutta tekstiä tulee, mutta en oikein ymmärrä että mikä velvollisuus bloggaajalla on miellyttää yleisöään tai olla sellainen kuin lukijat olettavat että tämän pitäisi olla? Eihän me edes olla mitään henkilökohtaisia tuttuja. Komppaan Mellua, Nyt oikeesti:a ja Tarjaa, noissa kommenteissa nyt tulikin jo kaikki oleellinen.

Anette (Ei varmistettu)

Mä komppaan Tarzan vielä sua, näin just. Musta on ollut tosi hämmentävää näitä kommenteja lukiessa, kuinka suppeakatseisia ihmiset voivat olla. Mutta toivossa on hyvä elää, uskon/toivon, että suurin osa ei oo ihmisistä/lukijoista oikeesti tollasia, vaan vaan tää tietty osa vaan on innokkaampia tuomaan itseään esiin ja mielipiteitään julki. Hopefully!! Muuten tulee kyllä aika surkea olo ihmiskunnasta :D

Venla (Ei varmistettu)

Miksi puhuttelet lukijaa ja kysyt kysymyksiä, jos et kuitenkaan kommentteihin vastaa etkä (muka) edes niitä lue?

Tm (Ei varmistettu)

Eihän siinä ole kyse mistään lukijoiden suppeakatseisuudesta tai bloggaajan tilivelvollisuudesta yksityiselämästään, jos pyytää bloggaajalta sen verran ihmisyyttä, että yksinkertaisesti kirjoittaisi vaikka sen "anteeksi, nyt on ollut elämässä paljon muuta, enkä ole pystynyt panostamaan juuri tähän, mutta mennään näillä eteenpäin" tms. sen sijaan, että toteaa vaan että rauhoittukaa ja jatketaan eteenpäin pusipusi kevät tuli. Tuosta jälkimmäisestä tulee jotenkin ylimielinen/välinpitämätön olo, kun taas ensimmäisestä inhimillisempi ja vastavuoroisempi.

M (Ei varmistettu)

Niin, mitäpä jos rauhoittuisit vähän, sensijaan että laitat sanoja toisen suuhun.

jonna (Ei varmistettu)

Kyllä mun mielestä olisi ihan inhimillistä, että pahoittelisi edes asiaa.. Ei tauon syystä tai siitä että kirjoittelee nykyään harvemmin niin tarvi ruveta selittämään mitään, pelkkä pahoittelu riittäisi koska kyllähän me kaikki tajuamme, että bloggareillakin on yksityiselämä. Ja kyllä se vaan niin on että blogi syntyy siitä lukioiden ja bloggaajan vuorovaikutuksesta; ilman lukijoitaan Kaisa ei olisi Indiedaysillekkään päässyt. En toki tiedä millaiset vaatimukset Indiedaysille pääsemiseen on, mutta olettaisin lukijamäärän ja suosion olevan yksi kriteeri. Blogin kirjoittaminen on Kaisan työtä nyt kun portaalilla kirjoittelee. Jos joku ei saavu työpaikalleen tai tulee silloin tällöin kun huvittaa, niin kyllä silloin aletaan jo kyselemään perään, näin esimerkkinä. Olen kuitenkin iloinen kun olet palannut :) Blogisi on edelleen yksi lemppareistani.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.