Uitettu koira

Kaikella, mitä meille ihmisparoille täällä maailmassa tapahtuu, täytyy olla jokin syy. Näin haluaisin ajatella.

Oli muuten aika hel**tin vaikea keksiä sitä syytä eilen pyöräillessäni rankkasateessa Hakaniemestä Töölönlahden "paremmalle puolelle" eli Töölöön. Klassisesti koko päivän porottanut aurinko lopetti juuri kun olin lähtenyt kotipihasta ja ensimmäiset pisarat tipahtelivat jo alkumetreillä.

"Minuahan ei pikku ripsiminen haittaa!", ajattelin hymysuin vielä lahden toisella puolella. Positiivisuus taisi kestää about puolikkaan biisin verran, kunnes loppumatkan keskityin vain siihen, etten huutaisi kirosanoja ääneen. Playlistiltä oli lähtenyt soimaan ärsyttävän iloinen "Dear Future Husband" ja koko tilanteesta olisi voinut repiä niin paljon komiikkaa kuin olisi sielu sietänyt. Niin, olisi.

Kiitti luontoäiti, mutta mä kävin jo suihkussa. Jouduitteko tekin sen eilisen rankkasateen uhreiksi vai saitteko olla sisällä tunnelmoimassa?

    

Normaalisti olisin varmaan jäänyt lätäköihin hyppimään ja tanssimaan sadetanssia, mutta olin juuri korkannut kesän laittamalla ekaa kertaa jalkaani lempparisandaalini ja sukinut tukkani viimeistä karvaa myöten hyvin. Huoh, naiset!

Traagisen tapahtuman tarkoitus oli sitten varmaan se, että sain kaivaa poikaystävän vaatekaapista uudet puhtaat vaatteet ja huomata että hei, itseasiassa Helly Hansenin aluspaita ja Niken kahisevat shortsit koossa XL sopii aikas hyvin lempikenkieni kanssa. Kiitosta myös miehelle, joka tietää milloin on oikea tilanne kysyä "otatko valkkaria?"

Kommentit

idaelisa (Ei varmistettu)

Siis mitä, onko näissä kuvissa HH- paita ja XL -shortsit!? Näyttää ainakin kuvissa oikeesti hyvältä, mä luulin että sulla on joku jumpsuitti päällä! ;)

Itse olin eilen lähdössä koirien kanssa ulos ja rapussa vilkaisin pihalle ja kirosin ääneen kun vettä tuli taivaan täydeltä. Ei muutaku tuulitakin huppua päälle ja ärsytysmittari jo nousi.. Sitten kun pääsin ulos ovesta sisäpihalle, sade loppui ja aurinko alko paistaa. Oli niin kaunista, maa oli märkä ja aurinko kuivatti! <3

Kaisa Merelä

Joo yllätyin itsekin kuinka liian isot miesten urheiluvaatteet sopii korkkareiden kanssa! :D Ihanalta kuulostaa sun lenkki, sateen jälkeen on niin kaunista jos aurinko tulee esiin!

Tiia (Ei varmistettu) http://kulkeva.blogspot.fi/

Ha mä olin eilen kävelemässä teatteriin kun se rankkasade alkoi. Ilman sateenvarjoa totta kai, joten päätin että kun mitään ei ollut tehtävissä niin yhtä hyvin voin olla badass ja kävellä sateesta välittämättä. Siellä sitten teatterin vessassa kuivailin (juurikin siististi kammattua) tukkaa :D Oli onneksi enemmän hupaisaa tällä kertaa.

Kaisa Merelä

Haha! Joo, joskus sateessa on niin avuton olo että pakko ottaa vaan kovana kaikki vastaan mitä taivaalta tulee! :D Oliko kuitenkin hyvä teatteri? ;D

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

Käytiin kattomassa Mamma Mia Svenska teaternilla, oli mahtava! En oo koskaan sitä nähnyt (paitsi iki-ihanassa leffamuodossa, voi Meryl Streep) ja siellä oli ihan hullu meno, koko yleisö tanssi ja nauroi läpi esityksen. Tollasia saisi olla enemmän!

Mea (Ei varmistettu)

Oho onneks ite vältyin tolta sateelta, tais olla just sillä aikaa ku olin treenaamassa ;) Aivan ihanat noi kengät!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.