Ulos pillukuplasta

Mitä enemmän mesoan naisten seksuaalisesta voimaantumisesta ja vapautumisesta, teen naisten seksileluihin keskittyviä postauksia ja ylistän naisen oikeutta orgasmeihin, sitä enemmän kuilu seksuaalisesti itsevarman ja osaavan naisen sekä suorituspaineissaan ja epävarmuuksissaan tuskailevan miehen välillä kasvaa. Karrikoidusti. Mutta täysin paikkansapitävästi.

Naiset ovat nousseet barrikadeille ja raivanneet tietään kohti seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja häpeäilemätöntä seksuaalisuuden toteuttamisesta, mutta miten on miesten kollektiivinen seksuaalisuuden kehittymisen laita? Miten miehet kokevat seksuaalisuutensa tänä päivänä? Onko esimerkiksi uuden z-sukupolven miehillä täysin eri käsitys ja kokemus seksuaalisuudesta, kuin kolme-nelikymppisillä miehillä? Miten miehuus on muuttunut naiseuden muuttumisen myötä? Millä tavoin miesten suorituspaineet ja seksuaalinen halu näyttäytyy aikana, jona nainen tietää mitä haluaa eikä pelkää kysyä sitä?

Törmään niin omassa elämässäni kuin kenen tahansa ihmisen kanssa keskustellessa jatkuvasti siihen, miten yksinkertaisena ja valheellisena miesten seksuaalisuus yleisesti on meille markkinoitu ja mitä haittaa siitä meille kaikille on.

Mies haluaa aina.

Miestä kiihottaa asiat x ja y.

Mies on eläin.

Mies voi panna ilman tunteita.

Mies voi panna ilman turvallisuuden tunnetta.

Mies nauttii oraaliseksistä.

Miestä kiinnostaa seksi lähtökohtaisesti enemmän kuin naista.

Bullshit. Siksipä olen päättänyt ulostautua pillukuplastani ja aloittaa uuden projektin. Ei, ihan vielä en kouluttaudu seksuaaliterapeutiksi, vaan aion aloittaa humaanilla tavalla ja ruohonjuuritasolta. Haluan tutustua yksittäisten miesten ajatuksiin seksuaalisuudesta, seksistä ja miehuudesta. Rennosti jutustellen, aiheita, kokemuksia ja ongelmia pallotellen, kysyen, kertoen, ihmetellen, ymmärtäen, avaten, kuunnellen.

Mies! Oletko sinä halukas keskustelemaan kanssani kahdestaan näistä aiheista kahvikupposen äärellä? En etsi pelkästään kaikista itsevarmimpia ja rääväsuisimpia tyyppejä, joilta hoituu puiden sekä naisten kaato (vaikka heitäkin janoan ehdottomasti kuulla), vaan kätesi saa täristä kun nostat kahvikuppia tassilta ja poskesi punottaa keskustelun syvetessä arkoihinkin aiheisiin. Edetään kuitenkin sinun rajojesi puitteissa. Minun ainoa agendani on vain kuulla ajatuksiasi ja toivottavasti antaa sinulle siinä sivussa myös jotain lisäajateltavaa.

Motiivini tähän projektiin? Lisätä tietämystäni siitä, miten miehet tänä päivänä kokevat seksuaalisuuden, jotta pystyn kirjoittamaan asiasta edes jotenkuten validia tekstiä ja täten omalta osaltani edesauttaa isompien massojen seksuaalisen älykkyysosamäärän kohoamista.

Mikäli koet, että haluaisit mielelläsi keskustella näistä aiheista kanssani, laitathan minulle sähköpostilla hieman itsestäsi sekä aiheista, joista olisi kiintoisaa keskustella kanssani: kaisamerela at gmail.com. Jään innolla odottelemaan viestejä!

Ja aivan kuten tänä aamuna eräällekin boss ass muijalle aamiaistreffeillä pelonsekaisesti oivalsin, totean tähänkin loppuun, että kuka meitä voimaantuneita naisia kohta enää panee, jos miehet eivät voimaannu samaa tahtia?

Kommentit

viljaana (Ei varmistettu)

Mainio idea !! <3 Toivottavasti miehet rohkaistuu sun juttusille

Kaisa Merelä

Kiitos! Eikös ookin? Toivotaan että tulee hyviä kahvihetkiä!

Loistava loppukaneetti ja erittäin hyvä huomio ----> "kuka meitä voimaantuneita naisia kohta enää panee, jos miehet eivät voimaannu samaa tahtia"! Itsekin olen tuota asiaa pohtinut esp. sinkkuaikoinani :) !

Kaisa Merelä

Mukavaa, että kolahti. Tai no, en tiedä miten mukavaa, mutta hienoa että samaistumista löytyy :D

pamikyltsi
pamikyltsi

Itse oivalsin ihan samoja asioita nykyisen poikaystävän kohdalla. Siis sen ettei miehiä pysty pistämään yhteen laatikkoon seksin suhteen, kuten ei naisiakaan. Jokainen on hieno, uniikki yksilö. Kaikki miehet eivät ajattele seksiä 24/7, kaikki miehet eivät ole tunteettomia seksiaddikteja, eivätkä kaikki miehet pidä seksissä samasta asioista kuin muut. Toivonkin kovasti että löydät miehiä keiden avulla pääset näkemään laajaa näkökulmaa aiheesta miesten silmin. Valitettavasti oma poikaystävä ei tälläiseen suostunut (vaikka kovasti ehdottelinkin). Innolla jään odottamaan, muutenkin ihanaa että joku puhuu näistä asioista niin kuin pitää. Avoimesti. Innostaa myös meitä muita keskustelemaan aiheesta kuin aiheesta häpeilemättä.

Kaisa Merelä

Totta puhut. On kyllä mielenkiintoista nähdä, mitä kaikkea pääsen kuulemaan ja kokemaan ajan saatossa tämän projektin puitteissa! :)

Thebs (Ei varmistettu) http://outlandishblog.com

"kuka meitä voimaantuneita naisia kohta enää panee, jos miehet eivät voimaannu samaa tahtia?" Nimenomaan!

Ah, tämä teksti oli juuri sitä mitä tähän perjantiaamuun tarvitsin, ihanan oivaltava ja niin spot on, että huhhuh. Minulla kävi samoin kuin aikaisemmalla kommentoijalla, että käsitykseni miesten seksuaalisuudesta heittivät kuperkeikkaa tavatessani mieheni. Hän oli ensimmäinen mies joka EI ensitreffien jälkeen kutsunut minua kotiinsa tai lähtenyt "saattamaan". Ja nyt myöhemmin on selvinnyt että eihän sitä tosiaan paneta 24/7 vaikka niin olen olettanut asian olevan.

Niin mielenkiintoinen aihe, että täytyy ottaa asia isommin vielä keskusteluun vaikka olemme näistä asioista jo keskustelleetkin.

emmms (Ei varmistettu)

Voisin kuvitella että on aika vaikeaa saada (tavallisia) miehiä haastateltavaksi. Voisiko homma toimia niinkin että me naiset jakaisimme täällä kommentiboksissa omien poikaystäviemme ajatuksia aiheesta? Esimerkiksi oma poikaystäväni on ihan suoraan jossain vaiheessa sanonutkin että hänellä on "low sex drive" eli ei toistatuota perinteistä stereotypiaa, mutta ei kuulemma todellakaan haluaisi puhua aiheesta vieraan ihmisen kanssa.

En tietysti tiedä, oletko saanut jo lauman innokkaita osanottajia :D

www.office.com/setup (Ei varmistettu) http://www.install-office-setup.com

I am having a look ahead in your subsequent submit, I will try to get the cling of it! You really make it appear really easy together with your presentation however I in finding this matter to be really one thing which I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and very vast for me.

Kommentoi