Uusi yhteistyökumppani: Puhdistamo!

Aurinkoista päivää! Saanen ylpeänä esitellä: Kuulun nykyään Puhdistamon upeaan ja tarkoin valittuun jengiin!Kyllä, aloitin yhteistyön Suomen johtavan superfood-brändin kanssa. Pidempää minua seuranneet tietävät, että olen käyttänyt "superfoodeja" jo useamman vuoden ajan päivittäin, vaikka välillä rakkaus kiinnostaa niin paljon enemmän, että höpötän siitä blogissa kolme kuukautta ja jätän mainitsematta kaikki rakkausrohtoni macasta seksisuklaaseen. Ja pidempää minua seuranneet tietävät myös sen, että väillä on mennyt "vähän" överiksi ja on tullut tyyliin vedettyä enemmän jauheita kuin tuoretta ruokaa (oijoi, ihanat trippailu-ajat) ja välillä taas on ollut kausia, jolloin olen halunnut jättää hifit kaappiin ja nauttinut yksinkertaisuudesta: kaurapuurolautasellisesta ilman mitään lisäyksiä.

Nykyään suhteeni superfoodeihin on aika stabiili. Ne toimivat loistavana päivittäisenä lisänä jo valmiiksi terveelliseen ruokavaliooni. Voidaan kuvitella että perusterveellinen ruokavalio tuoreine kasviksineen ja laadukkaine proteiinilähteineen poistaa monet vaivat, kivut ja ongelmat. Super-lisäykset taas päivittävät hyvinvoinnin tason neutraalista sinne seuraavalle, paremmalle tasolle, missä voidaan alkaa hakemaan täsmävaikutuksia. Esim. macaa kuukautiskipuihin/PMS:ään, viherjauheita tasapainottamaan kehoa ja tuomaan elinvoimaa sekä kauneutta ja MSM-jauhetta nivelille, iholle, treenaamisen tueksi.

Miksi juuri Puhdistamo?

Ai että miksi juuri Puhdistamo? Puhdistamon ideologia on tarjota aina kategorian laadukkain ja puhtain vaihtoehto mitä maailmasta löytyy. Minun ideologiani on tarjota oman kategoriani laadukkain ja puhtain sisältö. Match made in market! Heh! Toisin kuin minulla (toistaiseksi), Puhdistamolla on Laatutakuu-järjestelmä jonka avulla heidän tuotteiden laadun voi todeta itse. (www.puhdistamo.fi/laatutakuu) Puhdistamon toiminta pidetään läpinäkyvänä ja täten he seisovat aidosti tuotteidensa takana. Ja mukavahan se on sellaiseen jengiin on liittyä. Kiva kun ei tarvitse valehdella. Se helpottaa aina elämää kummasti kun voi olla rehellinen, oli kyse sitten markkinoinnista tai ihmissuhteista.

Ja hei! Puhdistamo tarjoaa teille lukijoille tästä lähtien 10% alennusta heidän tuotteistaan! Alennus valjastuu käyttöön koodilla "rakkaus". Eikö olekin hyvä koodi? Ihan itse keksin. Kaikki kirjaimet pienellä ja ilman lainausmerkkejä. <3

puhdistamo.fi

Yksi tuote, mihin olen päätä pahkaa rakastunut, on Puhdistamon legendaarinen kookosvesi. Se on markkinoiden paras, parhaan makuisin, tuorein ja palkituin kookosvesi. Itse tilasin lavallisen heti alkuun ja ai että kun on tehnyt hyvää! Tölkki kulkee hyvin mukana laukussa painavan vesipullon sijaan, sillä tunnetusti se nesteyttää paremmin kuin vesi. Usein vedän kookosveden ennen joogaa, jolloin se nesteyttää kehon niin, ettei tarvitse tunnilla koko ajan hörppiä, eikä rakko ala heti suuren vesimäärän juomisen takia painamaan, vaan kompakti määrä kookosvettä oikeasti imeytyy kehoon jäädäkseen ja jättää sellaisen olon, missä kaikki tarpeet nälästä janoon ja vessahätään katoavat. Voi vain keskittyä olennaiseen. Ja kuten aiemmin tässä postauksessa kirjoitin, makeanhimo johtuu 90% varmuudella nestehukasta. Kookosvesi on luontaisesti sekä makeaa, että nesteyttävää, joten sitä voi käyttää täsmähoitona myös herkkuhimoihin!

Ja näiden ihanien tuotteiden kanssa saan nyt jatkaa elämää ja kesää tällä pallolla. Huhhuh, kiitollisuuden määrä on suuri. Oletteko te jo tuttuja Puhdistamon kookosveden tai muiden rakkaus-pöperöiden kanssa?

Kuvat: Samuel Glassar

Kommentit

Susanna / Pure Connection (Ei varmistettu) http://pure-connection.blogspot.fi/

Täällä yksi Puhdistamon kookosveteen koukkuun jäänyt! Ehdottomasti parhaimman makuinen kookosvesi, mitä olen maistanut <3 Monet muutkin superfood-lempparit on löytyneet juurikin Puhdistamolta, kuten MSM, maca, kookosöljy ja snack-patukat.

Haluaisin muuten kiittää ihanasta blogistasi <3 Olen lukenut tätä aikoinaan joskus vuosia sitten, mutta sitten se jäi johonkin unholaan . Hetki sitten löysin tänne uudelleen ja täytyy sanoa, että tämä blogi on muuttunut pelkästään positiivisempaan suuntaan. Kiitos että jaat ajatuksiasi ja kasvuasi täällä <3

RR (Ei varmistettu)

Mulla käytössä muutamia Puhdistamon tuotteita ja nyt täytyy kyllä sanoa tätä kautta, (koska Puhdistamo ei ole vastannut sähköposteihini) että en ole laisinkaan tyytyväinen tuohon laatutakuu-systeemiin. Olen monet kerrat yrittänyt syöttää numerosarjan nettisivuille tarkistaakseni paketin tiedot mutta ei onnistu ei. Pari sähköpostiakin olen laittanut asiakaspalveluun, mutta vastausta en ole edelleenkään saanut. Harmittaa. Josko tätä kautta välittyisi viesti Puhdistamolle perille..

Mutta tuotteet hyväksi havaittuja ja tuosta laatutakuu-kömmähdyksestä huolimatta sulle kyllä just sopiva yhteistyökumppani! Yhtä energinen ja värikäs kuin sinäkin! :)

Puhdistamon asiakaspalvelu (Ei varmistettu) https://www.puhdistamo.fi/

Tervehdys Puhdistamolta,

Suuret pahoittelut, että sinulla on ollut vaikeuksia tavoittaa Puhdistamon asiakaspalvelua ja et ole meihin saanut yhteyttä. Tottakai olisimme mielellään vastannut sinulle kysymyksiisi, mutta ainakaan asiakaspalvelumme sähköpostista (myös roskaposti) ei löytynyt aiheeseen liittyviä yhteydenottoja, vaikka ne vielä erikseen tarkistettiin. Onhan viestit laitettu osoitteeseen: asiakaspalvelu@puhdistamo.fi? Ikävää, että jostain syystä meiltä on jäänyt sinulle vastaamatta ja sinulle ei ole saatu vielä vastausta kysymyksiisi. Loistavaa kuitenkin, että tavoitimme sinut sitten tätä kautta! Eli seuraavassa hieman infoa noihin sinua askartaviin asioihin:

Laatutakuujärjestelmämme tuli asiakkaille käyttöön suurin piirtein 2016 vuoden kesällä ja sieltä ei välttämättä löydy kaikkien vanhempien eränumeroiden tietoja. Tätä varten juuri voi ottaa yhteyttä Puhdistamon asiakaspalveluun, niin voimme erikseen tarkistaa vanhempienkin tuotteiden eräkohtaiset tiedot. Laatutakuujärjestelmästä löytyy tällä hetkellä 05/2016 ja siitä eteenpäin valmistetut tuotteet ja niiden eräkohtaiset tiedot. Syöttämällä järjestelmään (https://www.puhdistamo.fi/laatutakuu/) tuotteen takaa löytyvän 8-numeroisen eränumeron (kaikki numerot yhteen), järjestelmä avaa tuotteeseen liittyvät tutkimukset ja yksityiskohdat. Välttämättä joidenkin uusien tuotteiden eräkohtaiset tiedot eivät ole järjestelmään vielä päivittyneet ja tämän takia ne eivät vielä näy järjestelmässä. Asian pitäisi kuitenkin päivittyä järjestelmään muutaman päivän sisällä. Eli tiivistettynä, mitä uudemmasta tuotteesta ja erästä on kysymys sitä varmemmin tiedot Laatutakuu-järjestelmästä löytyvät.

Jos jostain syystä et ole saanut Laatutakuu-järjestelmästä tietoja, voit aina olla yhteydessä suoraan meidän asiakaspalveluun, niin selvitetään nuo puuttuvat tiedot sinulle. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta: 075 3264400 tai sähköpostilla osoitteesta: asiakaspalvelu@puhdistamo.fi

Mukavaa kevättä ja kesän odotusta! :)

Aurinkoisin terveisin,

Puhdistamon asiakaspalvelu

RR (Ei varmistettu)

23.9.2016 olen viestin laittanut tuohon asiakaspalvelun osoitteeseen ja sieltä on vastattu että välitätte viestin eteenpäin tuotannolle. Oletin sieltä saavani vastauksen esittämiini kysymyksiin. Sieltä ei vastausta kuitenkaan kuulunut. Olin jo tätä ennen ottanut teihin yhteyttä. Täytyy käydä nyt kokeilemassa joko toimisi. Kiitos että otitte tätä kautta yhteyttä.

Puhdistamon asiakaspalvelu (Ei varmistettu) https://www.puhdistamo.fi/

Moikka,

Ja saatiinkin yhteys myös sähköpostilla ja asia siis kunnossa! :)

Mukavaa ja lämmintä kevättä!

- Puhdistamon asiakaspalvelu

Moi, Tuli yksi postausidea mieleen! Semmoinen missä kertoisit mitkä eri superfoodit tai vaikka ihan "normi" fooditkin auttaa erilaisiin vaivoihin! Esimerkiksi alhainen hemoglobiini, huono iho, päänsäryt yms. Seuraajat voisi vaikka snäpissä kertoa omista vaivoistaan ja niiden pohjalta tekisit postauksen? :)

Kaisa Merelä

Ihana idea! Sytyn! Ja vaikka en mikään ravitsemus-asiantuntija olekaan, niin kyllähän noista on tietoa paljon kertynyt kun se asia on itseäni kovin kiinnostanut!

Kommentoi