Uusia tuulia ja kuulumisia

Bannerissa puhaltaa uudet tuulet! Mitäs tykkäätte? Istuttiin Merin kanssa kahvilassa suunnittelemassa kyseisiä kuvauksia. Huokasin Merille, että haluaisin uuden bannerin, kun tuntuu, ettei kukaan oikein tajua tuota bannerini vitsiä (niille, ketkä eksyvät blogiini vasta nyt: ennen tätä bannerini oli paintilla toteutettu pinkki räyskä, jossa luki neonvihreällä the good morning. Se oli meikäläisen taiteellinen hetken mielijohde, joka kuitenkin jäi banneriksi vähän liian pitkäksi aikaa). Meri uskollisesti siihen, että "Kaisa, ei tajuakaan." 

Pidetään siis tästedes paskat vitsit muualla ja blogi kaupallisen kauniina. Diggailen ihan sairaasti tuota kuvaa! Se kuvastaa aika hyvin sitä, miltä elämä ja hyvät aamut tuntuvat.

Minua muuten haastateltiin eilen Helsingin Sanomiin. Siis hei, meikäläisestä tehdään juttu Suomen vaikutusvaltaisimpaan mediaan! Virstanpylväs se tämäkin. Puhuttiin blogista, elämästäni ja filosofiastani. Oli kyllä taas sellainen ällöttävän pitkä minäminäminä-tuokio, mutta olipa erikoista istua jonkun kanssa lounaalla, joka oli penkonut koko internet-historiani ja sisäistänyt sen hämmästyttävän tarkasti. Ammattilainen, ei voi muuta sanoa. Juttu tulee ulos joskus heinäkuussa. Toivotaan, että siitä tulee hyvä!

 

Se olisi sitten juhannus tällä viikolla. Olen yrittänyt katsoa, missä päin Suomea ei sataisi - aika huonolla menestyksellä. Vaihtoehdoiksi jäänee ottaa äkkilähtö etelään tai ryypätä aurinko taivaalle. Kallistunen jälkimmäiseen, vaikka juhannussuunnitelmat hakevatkin vähän vielä paikkaa. Landellehan se on kai lähdettävä, juhannuksen rooli kesän puolittajana ei muuten oikein täyty. Kerran vietin kaupunkijuhannuksen, ja silloin tuntui, ettei juhannusta oikeastaan ollutkaan. Hommattiin silloin kaverin kanssa Tinderistä jotkut kaverukset meidän kanssa juhannustansseihin Kutoselle. Lopulta emme kaverini kanssa päässet sisään, kun meillä ei ollut etukäteen ostettuja lippuja (jonotettiin baariin kuitenkin ensin ihan kiitettävän aikaa). Niinpä deittimme päättivät jättää meidät sisäpihalle ruikuttamaan ja menivät tansseihin ilman meitä. Heillä oli fiksusti liput ostettu etukäteen. Ei siinä, lähdettiin sitten luokseni tekemään hummusta ja bataattiranskalaisia. Fries before guys. Katkerasti, mutta kuitenkin. Juhannus tuli vietettyä.

Mitä teille kuuluu? Joku teistä muuten toivoi lukijamiittiä tälle kesälle. Vaihdettaisiin ajatuksia, juotaisiin kookosvettä (ja/tai skumppaa) ja katsottaisiin, mitä siitä kehkeytyy. Haluan teidän tietävän, että olen erittäin halukas tällaiselle! Entä te?!

Postauksen kuvat: Sebastian Trzaska

Banneri: Meri Björn

Kommentit

sarala (Ei varmistettu)

U-P-E-A banneri. Siis wau. <3

Kaisa Merelä

Kiitos! :) Meri on ihan huippu!

Iidaafel
Iidan matkassa

No ei oo totta mikä banneri, hyvä etten tippunu tuolilta!!!! Niin upea! 

Kaisa Merelä

Kiitos!! Siis oon niiin tyytyväinen! 

Nettaaa (Ei varmistettu)

Mä tajusin vanhan bannerin vitsin ja arvostin! Mut uus on kyllä kaunis (:

Kaisa Merelä

Ihanaa! Kiitos! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Banneri on ihana! Nuo värit on upeat.

Ja haluan samalla kertoa, että ostin tänä kesänä ensimmäisen keltaisen vaatteeni koskaan! Tuli mieleen tuosta sun keltaisesta asusta bannerissa :D Oon pukeutunut aika kauan enimmäkseen mustaan ja muuhun ns. turvalliseen, mutta tänä kesänä ei ole enää tuntunut siltä... Keltaiselle on ehdottomasti paikkansa <3

Kaisa Merelä

Kiitos! Ja hei siis mullekin tulee kesäisin aina joku keltakuume :D Viime kesänä ostin ensimmäisen keltaisen vaateasian ja tänä kesänä toisen! Talvella sitten taas jaksaa pukeutua mustaan.

esf (Ei varmistettu)

No siis joo upea banneri! Tykkäsin kyllä siitä aiemmastakin, mut ei ehkä ole vertailukelpoinen tän uuden kanssa :D plus tää kuvastaa blogin henkeä aika paljon paremmin. Ihana!

Kaisa Merelä

Ihanaa! Joo, kyllä nää vähän eri sarjoissa painii :D Kiitos!

pinjaaaa (Ei varmistettu)

Pakko sanoo, et musta se edellinen banneri oli kans tosi jees! Tavallaa nauratti aina kun näin sen mut sit toisaalta ihailin, et pidit sen siinä. Koska se oli nimenomaan niin kaukana tästä ”kauniista some maailmasta”! Mutta!! Tosi hieno uusikin! Oli vaan ilmotettava, et vähän ihailin jopa et pidit edellistä tässä nykyisen some maailman keskellä! Go kaisa oot cool! Sun blogi on ihanan aito!

Kaisa Merelä

Voi, ihana!! Kiitos paljon! <3 :D

Hennamk (Ei varmistettu)

Tykkäsin myös siitä edellisestä bannerista. Se kuvasti täydellisesti tätä aitoutta ja pilkettä silmäkulmassa, mikä välittyy myös tekstien läpi. No oli banneri mikä tahansa, niin blogina tämä on ehdottomasti parasta antia. Keep it up!

Kaisa Merelä

Voiiii että, ihanaa kuulla! <3 Kiitos! :)

lindaemilia (Ei varmistettu)

Tosi upea toi banneri ja todellakin kuvastaa niin hyvin koko sun blogia ja sit fiilistä mitä sun tekstejä lukiessa tulee :) Sun blogi on muutenkin yks mun lemppareistä mitä enää luen ja vaikutat ihan tosi ihanalta ihmiseltä!

Kaisa Merelä

Awwww!! Kiitos ihana <3 

Mjk (Ei varmistettu)

Uus banneri on kaunis ja minä ainakin haluun lukijamiittiin! Mulla on ensimmäinen sinkkukesä vuosikausiin, joten ois hauska tehä kesäreissu aivan uusien ihmisten pariin ja saada uusia ajatuksia :)

Kaisa Merelä

Se ois niin upeeta! Kesäreissu! Mentäis jahdilla Helsingistä Hankoon ja juotais skumppaa XD

Tiat (Ei varmistettu) http://www.tiatuo.com

Hahahahahahah kaupunkijuhannuksen kultaiset muistot... Oli kylmä, silloinkin. Seuraavana päivänä tai joskus siinä lähiaikoina taisi vuorossa olla bileet jonne mentiin erikoisemman cocktailin jälkeen...taisi yksi jos toinenkin palata takaisin kodin turvaan ennen edes menopaikalle pääsyä. :P

Kaisa Merelä

Hahah! Mä just muistelin tätä meidän hifi-cocktailia joka laitto meidät sammumaan sporassa about Kaisaniemen kohdalla Hakiksesta keskustaan :D Well played, girls. Pysytään ens kerral iha vaa alkoholissa ja muissa päihteissä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.