Uusivuosi hotellissa - uhka vai mahdollisuus?

Huomasin tuossa viime postauksia katsellessani että kuvituksessa on nyt ollut vähän liikaa terveellistä keltaisen väristä juomaa ja hyvää oloa joten ajattelin tasapainottaa tilannetta epäterveellisellä juomalla ja pahalla ololla. Meillä oli ihan super kiva uusivuosi, jota on kiva muistella nyt, kun maksa on toipunut ja on arki ja märkää ja pimeää ja tipatonta.

Enpä oikeasti muista milloin olisi ollut näin kokonaisuudessaan onnistunut vuodenvaihde! Kaikki oli täydellistä. Mietittiin serkun ja siskon (mun vakiotiimi!) kanssa mitä tehdään ja kaikki olivat samaa mieltä siitä, että uudesta vuodesta tulee ensimmäisenä mieleen jäätyneet varpaat ja kilometrien jonot baareihin. Päätettiin olla mukavuudenhaluisia ja välttää ne molemmat eli varata hotellihuone Clarionista, jonne voisimme linnoittautua stereoiden, take-away sushin, viiden skumppapullon, kasvonaamioiden, Bayley'sin ja hepulin kera koko illaksi, yöksi ja aamuksi.

Ideana hotellissa yöpymisellä oli ensinnäkin se, että luultavasti emme tuntisi ketään ja voisimme olla täysin estottomia, vähän niin kuin ulkomailla. Kaikenlisäksi näkisimme raketit niiden yläpuolelta, joka ei itseasiassa lopulta ollutkaan niin imarteleva kuvakulma niille. Niistä tuli tosi pliisuja, eikä niiden ääniäkään kuullut. Mutta onneksi raketit räiskyivät ihan tarpeeksi lujaa seinien sisäpuolellakin.

Tässä kohdassa lienee myös mainita että nämä kuvat ovat täysin lavastettuja. Kuvasaldosta n. 99% oli täysin julkaisukelvotonta. Hyvällä rajauksella ja pienellä huijaamisella sain tätä postausta varten pari kuvaa, jossa ei näy kovin paljon mitään kiellettyä.

Ja iltahan piti sisällään kaiken, mitä täydellisien juhlien kuuluukin; juomien läikyttelyn toisen mekolle, rikkoontuneen kaulakorun, hävinneen eyelinerin, alastomuuden, mustaa kallista pitsiä joka ei revennyt, skumppaa, hävinnyt uikkari, rikkinapsahtaneet olkaimet ja niiden pikakorjaus vessassa, aamuöinen puhelu room serviceen "moi kaks tollast pasta pologneeseä, ai ei oo vai, no odotellaan sit aamiaiseen", pari kyyneltä, huutamista, tanssimista, suuttumista, mykkäkoulua, juoman viskomista toisen naamalle, "she is so dramatic", pöydillä tanssimista kunnes "hei toi näyttää upeelta, mut nyt on pakko pyytää teidät alas sieltä", viimeisistä sushipaloista syttynyt riita aamuyöllä, nukkumapaikoista syttynyt riita aamuyöllä ja joku outo häivähdys siitä että kävimme myös Kampissa baarissa ja ostin kaupasta porkkanapiirakan ja oli hel-vetin kylmä.

Nämä kaksi tyyppiä on mun elämäni tärkeimmät ihmiset. <3 Ja heidän kanssaan juhliminen, se on rankkaa hommaa. Seuraavana aamuna ysiratikassa todettiin että tästä illasta tarvitsisi vielä ainakin viikon loman. No, onneksi uusivuosi on vain kerran vuodessa.

Kommentit

Täydellistä (Ei varmistettu)

Oon kateellinen sun tisseille. Ne näyttää niin v**un hyvältä tossa mekossa ja muutenkin.

Kaisa Merelä

Heh! Kiitos :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.