Uutta tukkarintamalla

Tällaisen pilven kanssa elelen nykyään. Se ei ole toistaiseksi pysyvä, mutta olen laittanut vakavan harkinnan alle sinetöidä tämä lookki! Kai se permis on jokaisen naisen kerran elämässään otettava, haha.

Olen hiusfilosofoinut aiemmin leikattuani pitkän liehulettini polkaksi, ja tiedätte että mimmi muuttuu tukan mukana ;) Tämä kihara-Kaisa on edeltäjäänsä armeliaampi itselleen, huomioi paremmin muut, koittaa rakastaa täydestä sydämestä ja hymyillä ainakin kerran minuutissa. Hän on edelleen tehokas ja määrätietoinen, mutta laittaa ihmisten kohtaamiset työkiireiden edelle.

Aurinkoista keskiviikkoa!

Kommentit

vimmu (Ei varmistettu) http://vimmu.fi

aivan ihana pörröpää! kreppikiharoissa on jotain sellaista kutkuttavan ihanaa lapsuudesta muistuttavaa viehätysvoimaa <3

Out-in

Aivan ihana! Tosin vaan sillon tällön, suorassa on kuitenki semmosta klassisuutta, joka sopii sulle :) Oliko muuten toi sun takki sheinsedeltä? t. Takkikateellinen ja edelleen jollain tapaa sun pitkiä hiuksia ikävöivä :D

Emppu (Ei varmistettu)

Oii, tuo on todella sulonen tukka. Silti ehkä itse taipuisin suoraan polkkaan edelleen, on se vaan NIIN tyylikäs sun päässä :)
Mulla olisi postaustoive: Kaisa vuosien varrella. Eli sellainen aika perus kuvien kera miltä sun lookki on muuttunut ja esim. elämäntyyli ja tottumukset siinä samalla :) jotenkin sun menneisyys on jäänyt niin täysin pimentoon, ainakin mulla!

merkurius (Ei varmistettu)

Kannatetaan tällaista postausta!! Vaatetyylit (jos on muuttunut), kroppamuutokset, asenteet ym!

Kaisa Merelä

Kiitos ideasta! Katsellaan... :)

jeesjees (Ei varmistettu)

toivottavasti tää on joku todella myöhäinen aprillipila :/ näytät suorastaan pelleltä tossa hiustyylissä..

Jutta (Ei varmistettu)

Ei näin vain sanota. Yhtään kellekään, ei edes bloggarille. Ihan tosi mikä ihmisiä vaivaa!
Sanoisitko puolitutulle/tuntemattomalle ihmiselle oikeasti noin? Tai miltä tuntuisi, jos sulle sanottaisiin noin? Yrittäkää vähän ajatella ennen kuin lähetätte niitä kommentteja.

merkurius (Ei varmistettu)

Mun mielestä taas tosi hauska tukka! Musta on huikeeta että uskalletaan kokeilla uutta eikä jämähtää samaan vanhaan, myös tässä tukka-asiassa. Ei elämän kai tarvii niim vakavaa olla ;) Eri elämän aikoina eri tavalla - tukka muuttuu kantajansa mukana tai toisin päin!

Kaisa Merelä

Nimenomaan :)

vempulah (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää toi tukka sulla! ^^ Tuli vaa mieleen et itekki kreppasin ennen hiuksia päivittäin ja sen kauden jälkee ne on ollu aika kuivat ja vähä huonokuntoset :s että jos kreppaat nii muista hyvä hoitoaine, lämpösuihke ja anna hiusten välillä levätä ilman kreppausta nii ne voi hyvin :)

Kaisa Merelä

Kiitti vinkistä! Täytyy kyl ottaa tehohoidot käyttöön...

Demi (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset! Ja hahaa, asut niin mun lähellä! Asun tossa Metrokebabin viereisessä rapussa siinä missä lukee Suomi-Espanja-seura :D hullua!

Kaisa Merelä

Haha, etkä! :D Siistiä! Kiitti :)

Sara (Ei varmistettu)

Aww, toi on aika mahtava piristys arjen keskellä :) täytyy ite tehdä joskus sama! Pienillä muutoksilla pystyy piristämään arkea :)

Ja toi laukku, IHANA <3

Kaisa Merelä

Jep, niin totta :) Kiitos kiitos kovasti!

Riikka (Ei varmistettu) http://allthetastesoflife.blogspot.fi/

Mä oon aina salaa haaveillu tollasesta tukasta. tai edes sellane carrie bradshaw ilmava pehko päähän :D näyttää niiin hyvältä <3

Kaisa Merelä

Haha, jep! :D Kiittti :)

Noora Turunen (Ei varmistettu) http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

Lennokas kampaus!
Mulla on ollut kerran eläessäni permis! Heh tosin suoristuspermis! Kaveri tarvitsi hiusmallia kouluun niin mä tarjouduin :)

Kaisa Merelä

Haha, on joo, lennokas indeed ainakin kun tuolla tuuli niin kovaa kun kuvia otettiin :D Ai sulla niin päin!

Ems (Ei varmistettu)

Ei vitsi, oot ihan mun vanhoilla huudeilla tai mä oon ollu sun uusilla huudeilla haha! Ja kiharapilvi on IHANA! T. Ikuinen flänätukka

Kaisa Merelä

Haha, cool!! :D Mäkin oon oikeesti flänätukka, siks fiilaan tätä lookkia!

Mimsu (Ei varmistettu)

Sopii sulle tosi kivasti, villi ja reteä! :)

Kaisa Merelä

Kiitos :)

anee (Ei varmistettu)

Aivan ihana tukka!! Tommonen sulonen pörröpää mutta toisaalta taas tekee susta asenteikkaan rock-mimmin! Itelläni oli kanssa joskus nuorempana permis ja toisinaan ikävöin sitä tyyliä niin kovasti. :)

Kaisa Merelä

Hih, kiitti!! :)

lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Vautsi mikä tukka. Kai se niin on että permis on joka naisella joskus oltava... ainakin itse tykkäsin joskus 10vuotiaana krepata tukkaa, saman asian kai ajanee. :D

Kaisa Merelä

Kiitos! :D Ja joo todellakin, permis on once in a lifetime vähintään!

Too much burgundy

Toi tukka on kyllä tosi ihana, mutta itseasiassa mun huomio kiinnittyi noihin housuihin! Saanko udella mistä oot ne löytänyt, meinaan aivan kertakaikkisen mahtavat :D

Kaisa Merelä

Hehe, ne on muutama vuosi takaperin muistaakseni JC:stä :D

jenni (Ei varmistettu)

mistä oot nuo kengät hankkinu?:) tosi hienot!

Kaisa Merelä

Clickistä :) Kiitti!

epu (Ei varmistettu)

Oot taas laiskistunu kommentteihin vastaamisessa, tsemppiä!!!

Kaisa Merelä

:DD<33 Aaaa, ettekö te koskaan pysty olemaan mulle vihaisia? Kiitos ja anteeks, vastaan niihin samantien!! :)

Essi (Ei varmistettu)

Mahtava tukka! Vitsit ku itsekkin jaksais joskus taas kreppailla, on jo muutama vuos aikaa kun sitä oon koittanu.. Näyttäisin tosin varmaan oudolta, sulla toi on ihan sika magee!

m (Ei varmistettu)

Ihana takki! Mistä olet moisen löytänyt?

noora (Ei varmistettu)

Törkeen ihana ulkoasua tässä sulla!! Rakastuin noihin sun housuihin, ja toi uus tukka sopii sulle tosi hyvin :) oot kyllä mahtava persoona ja verbaalisesti lahjakas!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.