Välispiikki: olette huippuja

Blogiin on viime aikoina tullut tosi kivoja kommentteja! Ilmapiiri kommenttiboksissa on ihanan inhimillinen ja kepeän humoristinen. Tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että minulla on lukijoina saman tyylisiä ihmisiä kuin itse olen. Sellaisia tyyppejä, joita mielelläni tuntisin myös oikeassa elämässä. Vertailun vuoksi: samaa en voinut sanoa esimerkiksi silloin, kun koin viime vuoden lopulla blogi-identiteettikriisiä muuttuessani keittokirjasta monitoiminaiseksi, ja kommentit mitä sain koskivat lähinnä sitä, milloin aion postata seuraavan reseptin, kun viimeisimmästä on kulunut jo 35 tuntia ja 24 minuuttia, ja voisiko se olla munaton ja kaiketon ja sellainen, että minun Oliver ja Valtteri tykkäisivät siitä. Jos kommentit eivät liittyneet resepteihin, niin sitten ne olivat joko huomautuksia kielioppivirheistäni ja typerän kuuloisesta finglishistä, tai yksinkertaisesti siitä, että olenpas lihonnut. Niin, mikäs se blogien idea olikaan...? No joo, kärjistin tottakai, taas. Monet ihanat kommentoijat ovat pysyneet koko ajan mukana, kiitos siitä teille <3 Mutta nyt on erittäin hyvä meininki, pidetään tää hei!

Sitten egoilujuttuihin! Blogin FB-sivuilla huutelinkin jo siitä, että The Good Morning on tänä vuonna ensimmäistä kertaa ehdolla Aussie Blog Awardseissa. Samalla kun minä ramppaan aamucardioilla, jotta uskaltaisin ensi kuussa änkeytyä mekkoon, niin te voitte halutessanne käydä äänestämässä minua Readers' Choice -kategoriassa täällä! :) Kyseisen kategorian voittajan valitsevat siis lukijat, mutta sen lisäksi pamautin itseni ehdokkaaksi vielä Aussome Feeling -kategoriaan aikas kovien blogien joukkoon! Sen voittajan valitsee siis tuomaristo.

Aussome Feeling -ehdokkaita on kuvailtu seuraavalla tavalla:

"Eikö kahvi riitä polkaisemaan päivääsi käyntiin? Kokeile kahvisi kanssa näitä blogeja, ne antavat elämääsi todellisen piristysruiskeen! Aussome Feeling -bloggaajat antavat vinkkejä jokapäiväiseen terveelliseen elämään inspiroivilla ja energisillä postauksillaan ja tekevät parhaansa pelastaakseen ankean maanantaiaamun positiivisella asenteellaan. Luettuasi tiedät takuuvarmasti terveellisimmät ruokareseptit ja parhaat vinkit hetkessä elämiseen."

Eikä gaalat tähän lopu! Ensi kuussa juhlitaan myös meitsin blogiperheen järjestämässä Indiedays Blog Awards -tapahtumassa! Tänä keväänä palkittavat blogit onkin tituleerattu aika erottuvalla ja mielenkiintoisella tavalla. Palkinnon saa mm. vuoden blogiteko, blogiuudistaja, sekä viihdyttävin blogi. Hmmm? Jännittävää! Mitään blogeja ei ole vielä ehdolla, vaan omia ehdokkaitaan voi käydä vapaasti äänestämässä täällä.

"Ehdokkaiden valintaan ja äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan ASUS Fonepad 7 (arvo 229 euroa) ja 5 kahden hengen lippupakettia12.4. järjestettävään Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa voittajat palkitaan. Juhlaan on 18 vuoden ikäraja."

Viettäkää hei murut huippu viikonloppu!!!

PS. Lupaan, etten laita snapbackia gaaloihin.

Kommentit

O (Ei varmistettu)

"PS. Lupaan, etten laita snapbackia gaaloihin."

Saat satasen, jos laitat ;)

Tarza (Ei varmistettu)

Ite repesin tässä viimesessä! Kiitos, aamuni on pelastettu ;)Ja komppaan, ois aika persoonallinen veto :P et oo turhaan ehdolla tuossa Aussome Feeling- kategoriassa!

Kaisa (Ei varmistettu)

Sovit kyllä mainiosti tuohon Aussome feeling -kategoriaan! Tykkään blogistasi hirveästi ja työpäivän keskellä postausten lukeminen piristää :) Go girl!

Siiri (Ei varmistettu)

Hihii, fb-sivusi 1800 tykkääjä! Miten en muka ole jo aiemmin tykännyt sivustasi?

Ei tässä muuta kuin onnea awardseihin! Rahkaa rautaa ja rakkautta

Jyyli
Spice 'n' Shine

Mun one and only girlcrush 4evah <3

Täytyy sanoa, että osaan itsekin samaistua suhun paremmin kuin silloin reseptiblogi aikoihin. Seurasin sua enemmänkin vain instagramissa, nykyään eksyn useammin tänne bloginkin puolelle. Se että kerroit kuuntelevas räppiä, vääntäväs täysiä salilla ja vielä toi sun mahtava asenne elämään ja ripaus huumoria on paljon mahtavempaa luettavaa kuin vain reseptit (ei nissäkään kyllä valittamista). Jatka samaan malliin!

Kommentoi