Vappuaamu

Vappu ois niinku ohi ja ois aika ruotia. Melko massiivista kameratykitystä oli tämä yksi vuorokautinen, joten jaan sadon kahtia! Tässä aamun seesteisyyttä, kun yhtäkään skumppaa ei oltu vielä poksautettu (saati suihkutettu kattoon) ja kämppä tuoksui vielä hetken Tolulta. Vain hetken.

Kahvinkeitin päälle ja lähikauppaan. Näin meillä alkoi aattoaamu. Tai siis päivä, kunhan päästiin ylös ja oltiin valmiita päivän koitoksiin eli urheilunomaiseen ilmapallojen puhalteluun ja E-roticin kuunteluun.

On muuten aivan älyttömän hyvä motivaattori, kun kahvin laittaa tulemaan ennen aamiaistarvikkeiden noutoa. Sopii tällaiselle kauppahaaveilijalle, joka saisi hyllyjen välissä kulumaan puoli päivää. Tuoreen kahvin kustannuksella tulee tehtyä nopeita päätöksiä. Kuten esimerkiksi: Munkkeja vai tippaleipiä? "No helkkari, ei tällaiseen ole aikaa, molempia!"

Viime postauksessa kirjoitin siitä kuinka ihanaa on, että on joku jonka kanssa syödä aamiaista, mutta itseasiassa tähän kuuluu yksi lisäys. Että se joku on vielä yhtä kova kahvinjuoja kuin itse on. Että täysi pannu kahteen pekkaan aamuisin on ihan rutiinijuttuja. Se on sielunkumppanuutta.

Jostain syystä tippaleipä on mennyt minulta koko ikäni vähän ohi. Ensinnäkin en ollut ihan varma liittyikö se pääsiäiseen vai vappuun ja toisekseen sen mausta ei ollut heittää mitään veikkausta. Tuomio: ihan ok. Aika vaniljainen ja keksimäinen. Oikeastaan mitä enemmän sitä söi, sen enemmän sitä ymmärsi, mutta olimme yhtä mieltä siitä, että munkit on edelleen voittamaton vappuklassikko.

Maittavan aamiaisen jälkeen ei auttanut muu kuin ryhtyä viirien viritykseen ja vinkun juontiin. Rankkaa tämä vapun vietto! Kuinkas teidän vappunne sujui? Löytyikö YO-lakki seuraavana päivänä? Onko oikeasti tippaleipä the real shit ja munkki taas no-go? Ällöttikö nähdä kuvia munkeista? Oliko omat vappumunkit loppuviimein nestemäisessä muodossa pitkin taksitolppaa? Jatkuuko peräti jollain vappu vieläkin?

Kommentit

Rena (Ei varmistettu) http://dressedwithsoul.com

Looks really yummy what you had :)
xx from Bavaria/Germany, Rena www.dressedwithsoul.com

Kaisa Merelä

Thanks! :)

Tiia (Ei varmistettu) http://www.kulkeva.blogspot.fi

No kyllä näyttääkin seesteiseltä vielä näissä kuvissa! Mulla oli ensimmäinen haalarivappu ja siihen malliin myös juhlittiin, tänään vasta päästiin toipumaan siitä huiskeesta. Oli mahdottoman hauskaa eikä mitään kommelluksiakaan sattunut, kaikinpuolin onnistunut

Kaisa Merelä

Oi haalarivappu, oijoijoi... :D mukava kuulla että pysyi raajat tallella! ;)

Linnea (Ei varmistettu) http://linnealisa.blogspot.fi/

Oi että, kylläpä teillä alkoi vappuaamu varsin mukavissa merkeissä! :) Mäkään en ole ikinä ihan ymmärtänyt tippaleipiä, vaikka täytyy kyllä myöntää etten ees muista miltä ne maistuu! Ehkä pitäisi testata taas - ihan vaan sen takia, että tietää mistä puhutaan!

t. Linnea
http://linnealisa.blogspot.fi/

Kaisa Merelä

Joo, mua yllätti niiden vaniljaisuus! Mut ihan mukiinmeneviä. :D

anskuli (Ei varmistettu)

Olen jo jo jonkin aikaa blogiasi seurannut mutten ole koskaan tainnut mitään kommentoida. Täytyy vaan sanoa, että tää sun blogi on aivan huippu! En oikein osaa edes sanoa, mikä tässä on parasta, koska esimerkiksi en itse ole mikään hirveän innokas leipuri tai kokkailija, vaikka täältä sun blogista sais vaikka minkälaisia ideoita keittiöön. Tän blogin kautta jotenkin välittyy sun ihana persoona ja oot todella lahjakas kirjoitamaan. Siinä varmaan suurimmat syyt, jotka saa mut seuraamaan tätä blogia. Ja tietysti koko kokonaisuus. Mä oon aina hirveästi tykännyt kirjottaa, mutta viime aikoina on tuntunut, että oon huono pukemaan ajatuksiani sanoiksi. Sen takia ei ole varmaan blogeihinkaan kauheasti tullut kommentoitua. Toivottavasti sä jaksat kirjoitella blogia vielä pitkään ja ilostuttaa meitä lukijoita jutuillasi :)

Kaisa Merelä

Oi, ihana, ihana, ihana kommentti! <3 :) Kiitos!

Silvia (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Mistä olet muuten löytänyt noi kahvikupit? Ihan supersöpöjä :)

Kaisa Merelä

Ne on Kultakeramiikka-mukit! :)

Ursula (Ei varmistettu) http://www.ursulaleh.blogspot.fi

Voi miten herkullisen näkönen kattaus teillä on!! Ja itelläki tippaleivät on iha kokonaa menny ohi :D Oon aina luullu et ne kuuluu pääsiäiseen hups.. no ehkä joskus vielä tulee maistetua

Kaisa Merelä

Joo mäkin jostain syystä yhdistin pääsiäiseen? Kai niitä joskus on alkanut olla jo pääsiäisen tienoilla kaupoissa sit :D

Kommentoi