Vastoinkäymiset 0 - Kaisa 1

Universumi on testaillut minua tänä vuonna useaan otteeseen, ja tänään on koittanut se päivä, kun istun kahvilassa ja minusta tuntuu siltä, että viimeisetkin vastoinkäymiset on nyt selätetty. Täytyy koputtaa puuta. Noin. Tein sen. Onneksi pöytä oli puuta. Tai en ollut varma oliko se, piti varmistaa.

Tapahtumajärjestyksessä vuoden 2017 vastoinkäymiset:

Lasinsiruun astuminen: siellä se edelleen hengailee nahkan alla. Oireeton kävellessä kengillä, mutta paljain jaloin metsässä kun joku käpy osuu oikeaan kohtaan niin ai helkkari. Pitänee jossain vaiheessa käydä uudestaan ronkituttamassa, kun edellinen lääkäri ei löytänyt lasinsirua, ja siksi se jäi sinne.

Selän murtuma: lähes oireeton, paitsi jos innostun seisomaan päälläni tai mavettamaan isoilla panoilla, joiden jälkeen se on kipeä viikon.

Hamstring-jänteen osittainen irtoaminen istuinkyhmystä: lähes oireeton, liikuntakielto on ohi ja takareisien venyttelyn voi aloittaa fysioterapeutin kanssa. Leikkausta ei tarvita. Neljän kuukauden päästä voidaan kokeilla jo maksimivoimaa. Puolen vuoden päästä pitäisi olla parantunut, aivan viimeistään vuoden päästä täysin oireeton.

MacBookin näppäimistön hajoaminen. Vein läppärin mcareen ja pyysin kustannusarviota näppäinten korjauksesta. Ja kustannusarvion sainkin. 1400€. Kustannusarvion lisäksi sain myös takaisin koneen joka ei enää käynnistynytkään. Vein takaisin. Eivät tehneet sille mitään, eivätkä suostuneet korvaamaan mitään. Vein heille siis täysin moitteettomasti toimivan koneen, jonka näppäimistä 5 eivät toimineet, ja sain takaisin koneen, joka on täysin hyödytön. Se on kuulemma kuollut lopullisesti aiheuttamani nestevaurion takia, mutta toimi kuitenkin täysin sujuvasti useamman kuukauden, ennen kun vein koneen sinne avattavaksi. Älkää pliis ikinä viekö mitään mcareen. Noin, nyt se on sanottu. Tämä postaus olkoon minun kannanottoni ja kostoni rakkaan kultanuppuni murhasta.

Nyt on tuliterä MacBook Air sormien alla, ulkona ripsii, irronnut jänne muistuttaa liian pitkästä istumisrupeamasta säteilemällä kipua pakaraan ja takareiteen. Mutta ai että, kun kaikki on nyt hyvin. Ai että, että kaikki onkin hyvin! Saan tehdä töitä ja treenata. Mitä sitä muuta ihminen oikeastaan tarvitsee ollakseen tyytyväinen? Kaksi niin itsestäänselvää asiaa, joista kuitenkin muodostuu meille monelle niin iso osa onnellisuudesta.

Olen tullut johtopäätökseen, että loppuvuodelle on olemassa kaksi vaihtoehtoa:

Vastoinkäymiset (sekä ruumiilliset että materiaan kohdistuvat) jatkuvat, ja vuodesta 2017 tulee kokonaisuudessaan kasvattava oppien vuosi. Eikä siinä mitään. Bring it on. (Kidding. Please. Don't.)

TAI

Minut on nyt koulutettu ymmärtämään elämäni perusprioriteetit ja kun tässä istun ja vihdoin tajuan ne, minut päästetään kärsimyksestä.

Mutta sillä aikaa, kun jään odottelemaan mitä tulevan pitää, aion läppärin kiinni laitettuani suunnata salille. Ai että. Tämä se on paratiisi. Elämä, jossa koneet ja kroppa toimii. Toistaiseksi.

Kommentit

Charkku
Charlotan silmin

Se on parasta, kun tajuaa, että elämässä parasta on oikeasti just ne perusasiat ja tämä hetki! Kiva kuulla, että sulla on hyvä fiilis. <3

x Charlotta
www.charlottaeve.com/fi

Apua, onkohan mulla tuo sama takareisijänneasia kun oireilu kuulostaa ihan samalta mitä mulla on ollut vasemmassa pakarassa/takareidessä viimiset pari viikkoo :D just pitkän istumisen jälkeen särkee perkeleesti mut muuten ei pientä kireyttä lukuunottamatta mitään. Pitääpä selvittää!

Ja hyvä kirjoitus - vaikka vastoinkäymisten hetkellä saattaakin tulla vittuuntunut ja toivoton olo, niin sen oon oppinut, että jälkeenpäin aina huomaa että just noin sen pitikin mennä. Ois tylsää jos ois liian helppoo! Hyvä Kaisa!

Kaisa Merelä

Hmm no mulla tää ainakin tuli siis ihan tapaturman seurauksena että ootkos kaatuillut spagaatiin viimeaikoina tai jotain? Ja siis ihan kunnon rusaus kuuluu ja kävelykyky meni ja saikkua jne :D Ja kiitos :) <3

Yep yep (Ei varmistettu)

Kiitos varoituksesta Suomen mccaresta, huh mikä hinta! Kannattaa pitää mielessä että jos vaikka muutenkin matkailee, ottaa koneen messiin ja menee paikalliseen Applestoren genius bariin korjauttamaan. Mulla kokemusta USAsta ja Englannista, USAssa vaihdettiin juurikin tuo näppis, kun muutamat kirjaimet eivät enää toimineet, lasku parisataa taalaa, aamulla vein illalla back toimivana. Lontoossa kone ei käynnistynyt, joten eikun Applen Genius Bariin sielläkin ja en tiedä miksi, eivät veloittaneet mitään ja hyvin on taas toiminut... Suomi on kyl välillä ihan perseestä hinnoittelujen suhteen ja asiakaspalvelun tylyyden : (

Kaisa Merelä

Oho! Hyvä tietää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.