Vauvalook vai räpsyripset?

The Good Morning

Postaus toteutettu Indiedaysin ja Swiss Clinic Swiss Lashes -kampanjan tiimoilta.

Keneltäkään ei ole varmaan jäänyt huomaamatta, että nykyään itsestään huolehtiminen tarkoittaa naisten kohdalla ties sun minkälaisia ripsienpidennyksiä, hiustenpidennyksiä ja perseenpidennyksiä. Enemmän, isommin, runsaammin.

Myönnän, että päivittän treenaavana tyyppinä "huolitellulta näyttäminen" olisi helpompaa, jos omistaisi ripsien pidennykset tai tuuhennukset. Välillä tuntuu että melkein kaikilla on jonkin sortin lisäräpsyttimet ja syyn kuulee usein olevan "nää on niin kätevät, aina ei edes tarvitse muuta meikkiä!"

Olen aina suhtautunut tämän tyylisiin turhakkeisiin hieman varauksella. Ehkä jokin luolanainen sisälläni haluaa pystyä halutessaan näyttämään meikittömältä. Meikittömissä silmissäkin on oma juttunsa. Olisihan se outoa herätä joka aamu meikatun näköisenä.

However, juttu mitä puolestaan olisin valmis kokeilemaan, on omien ripsien pidentäminen, jolloin väri pysyy vaaleana ja täten voi halutessaan näyttää yhä vauvalta treenatessa, herätessä ja suihkunraikkaana. Turvallista, matalan kynnyksen kaunistautumista, jolloin tulos tulisi näkyviin vasta ripsiväriä laittaessa. Eli muutos babysta babeksi.

Kamppis Swiss Lashes -ripsiseerumin kanssa tuli siinä mielessä hyvään saumaan että uuden vuoden alkaessa tekee aina mieli kokeilla kaikkia villityksiä, jotka lupaavat kauneutta, terveyttä, timmiyttä tai mitä tahansa hyvää. Ripsiseerumia levitetään eye linerin tapaan aamuin illoin puhtaalle luomelle. Seerumi sisältää vain luonnollisia ainesosia, eikä siinä ole prostaglandiinia, josta on nyt kohuttu viime aikoina ripsiseerumien saralla. Ripsien luvataan pidentyvän ja tuloksia olevan näkyvissä jo viikon käytön jälkeen.

Kaikista mielenkiintoisinta onkin kokeilla, toimiiko tämä muka oikeasti. Tiedossa ensi vuoden puolella siis ennen ja jälkeen kuvat. Ylempänä kuva ripsien tilanteesta tällä hetkellä.

Jos haluatte lähteä messiin ripsien kasvatusoperaatioon mun kanssa samaan aikaan, niin nyt sais seerumia alennuksella. Hintaa tuolla pikku purkilla on oikeasti 159€. Nyt se on alennuksessa 99€. Ja voihan alennuksien alennus, koodilla Thegoodmorning lähtee tuosta vielä kymppi pois. Ihan kiva kokeilutarjous! Tuotteeseen pääsee täältä.

Palataan ripsien kuulumisiin ensi vuonna!

Kommentit

katriina (Ei varmistettu)

risiiniöljy toimii paremmin kun tuollaiset kemikaalihömpät, on luonnollista ja maksaa 7.90 :-) ihan parin käyttökerrran jälkeen huomaa jo tulokset.

sanna (Ei varmistettu)

Tää kuulostaa kiinnostavavalta! Mistä ostat ja miten sitä siis käytetään?:)

Mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Risiiniöljyn puolestapuhuja täälläkin! Omani oon ostanut Ruohonjuuresta ja iltaisin meikin putsauksen jälkeen pumpulipuikolla sivelen tipan ripsien tyveen. Ripsiin saa helposti pari milliä pituutta lisää lyhyessä ajassa ja omani myös paksuuntuivat :)

sanna (Ei varmistettu)

Jes kiitti paljon tiedoista Mennika, aion kyllä testata!:)

Piia (Ei varmistettu) http://riafit.co.uk

Itse kokeilin kilpailevan valmistajan ripsiseerumia (RapidLash, noin 30 euroa per pullo) ja oon saanu aivan mahtavia tuloksia. Vaikka ripset ei näytä siltä että ne olis pidennykset, meikattu lopputulos on aivan mahtava! Mun ripset ei oo enää niin tikkusuorat kuin ennen, ja alaripset alkaa olla niin pitkät että ne meinaa osua ihoon ripsarin kanssa. :')

maiju.k (Ei varmistettu) http://www.blankmaiju.blogspot.com

Hei tää kuulostaa kiinnostavalta! Mistä oot ostanut tän, ja miten sitä käytetään? Mulla on nimittäin kanssa toi ripsien suoruus ongelmana. Vaikka taivuttaisin, niin ne suoristuu kokonan ihan muutamassa tunnissa.

Piia (Ei varmistettu) http://riafit.co.uk

Ihan vaan Amazonin kautta. :)

IsaDora (Ei varmistettu)

Itse käytän IsaDoran Dynamic Lash Growin Serumia (laitetaan yötä vasten). Saatavana siis myös kyseistä tuotetta ripsarina päiväkäyttöön tai seerumin päälle tehostamaan. Eikä maksa kuin reilut 20€! Ihana tuote enkä tule siitä luopumaan. Varsinkin ripsenpidennysten jälkeen pelasti mun ripset. :)

Jenni (Ei varmistettu)

Risiiniöly on takuulla loppuelämäni luottotuote. Myös mulla huomattava muutos ripsissä, sekä kulmakarvoissa. Vielä paremmin se toimii finnien jättämiin arpiin tai kevyisiin uurteisiin. Omani olen ostanut apteekista "tiskin takaa" ja hinta on 3.90€. Ihan mielenkiintoinen tuote, mutta en maksaisi kun on jo toimiva ja edullisempi versio. :)

Jenni (Ei varmistettu)

Itse käytän ihan oliiviöljyä. En tiedä vaikuttaako se niinkään ripsien kasvuun - enemmänkin yksittäisen ripsen ikään, mutta kun vaihdoin synteettistä kosmetiikkaa luonnolliseen ja oliiviöljy pääsi luottotavaraksi silmämeikin poistoon, niin huomasin, että ripset ovat pidemmät ja tuuheammat. Ja ei paljon halvemmaksi ja luonnollisemmaksi tästä enää pääse. :)

Seerumeista minulla ei ole mitään pahaa, saati kyllä hyvääkään sanottavaa, kun ei ole kokemustakaan sen koommin.

Hei, kysyisin vain, että julkaisetko blogisi arvontavoittajien nimiä? Etsinyt oon, vaan en löytänyt :)
Hyvää joulua :)

Hanski (Ei varmistettu) http://www//http.hannu.raty@kolumbus.fi

Haloo arvon naiset räpsyttimillä tai ilman. Naturellikin voi olla ihan originelli. Sivusta seuranneena tiedä, että risiiniöljyäkin parempi on ARGAN-öljy!

Sisi (Ei varmistettu)

Uulalaa, perseenpidennys! No nyt kun asia tuli esiin, niin selvästi koenkin tarvitsevani vähän pidemmän perseen jotta voin tuntea oloni itsevarmaksi ja hyvännäköiseksi muiden edessä. :D (Sekä sinun että omille silmilleni lämpeen kyllä jostain syystä paljon enemmän vauvaversiona!)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.