Vauvalook vai räpsyripset part 2

Mikä piristäisi jo valmiiksi aurinkoista maanantaita enemmän kuin pikku hömppä? Pikku ripsihömppä. Kauniiksi kesää varten ja niin edelleen.

Kuten muistatte, olen mukana Indiedaysin ja Swiss Clinicin Swiss Lashes -kampanjassa, jonka tiimoila olen nyt kokeillut ripsiseerumia kuuden viikon ajan. Tuliko tuloksia? Ekan postauksen lähtötilanteen kera löydätte siis täältä. Ripsien luvattiin pidentyvän ja vahvistuvan.

Mennään pidemmittä puheitta ennen ja jälkeen -kuviin.

(Omat ripset tahtoo olla kyllä niin vaaleat, että aika vaikeaa ottaa naturellia ja uskottavaa ennen ja jälkeen kuvaa)

Seerumin käytön aikana en varsinaisesti huomannut ripsien kasvavan silmissä, ja ajattelin jo että jaahas, tällainen tuote. Mutta sitten eräänä kauniina aamupäivänä join kahvia keittiönpöydän äärellä ja ikkunasta kajasti auringonvalo. Sellainen ihana kevään ensimerkki. Käynnissä oli jokin keskustelu, jonka lomassa sitten laitoin kyynärpäät pöytää vasten ja nojasin päätä käsiini. Siinä pidellessäni otsaa huomasin keittiönpöytään tulevan varjon. Herranjumala, onko nuo mun ripset? Olin käyttänyt seerumia sekä ala- että yläripsiin ja nyt pöydältä näkyi sivuprofiili pitkistä räpsyripsistä jotka räpsyttelivät kiinni auki kiinni auki. Koskettelin ripsiäni ja ne tuntuivatkin pitkiltä. Niiden väri oli siis niin vaalea, että eron näki vain varjon kautta, haha! Tässä kohtaa tuli varmaan kaikille ilmi, etten ollut hirveämmin meikannut 6 viikkoon.

Koitin siinä sitten alkaa säätää puhelimen kanssa ja ottaa teille kuvaa varjosta samalla kun facepalmaan. Se ei onnistunut, harmi. Keskustelukumppanille piti vain todeta että hei sori, pieni hetki. #bloggerproblems.

Mitä olette mieltä kuvista? Onko mitään muutosta havaittavissa?

Jos kiinnostus hankkia tuote heräsi, koodilla Thegoodmorning saa 10 euroa alennusta Swiss Lashes -ripsiseerumista. Tuotteen normaalihintahan on 159 euroa, ja se on nyt tarjouksessa 99 euroa. Koodilla saa siis vielä 10 euroa hinnasta pois, eli hinnaksi jää vain 89 euroa. Niin ja samaista koodia käyttämällä 10 euron alennuksen saa ripseseerumin lisäksi ihan mistä tahansa yli 50 euron ostoksesta.

Jos Swiss Clinicin kauneustuotteet kiinnostaa niin käykää shoppailemassa!

Kommentit

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Eron kyllä todellakin huomaa, vau! Aikamoista ainetta :). Itsellänikin on Swiss Clinic -yhteistyö menossa erään toisen tuotteen tiimoilta, toivottavasti tulee yhtä makeita tuloksia :).

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Saffron (Ei varmistettu)

Ketähän varten kirjoittaja näitä postauksia nykyään julkaisee? Ei ainakaan lukijoita varten. Onhan se rankkaa, kun täytyy väkisin kirjoittaa mainosteksti aina silloin tällöin kun joltain yritykseltä tulee jotain ilmaiskrääsää tai sapuskaa tai kauneustuotteita.
Eihän se minun maailmaani kaada, vaikka tämä blogi onkin muuttunut aivan surkeaksi, mutta täytyy myöntää että olen silti tämän tästä tänne kurkkinut. Enpä taida kurkkia enää. Kuten edellisen postauksen kommenteissa moni totesikin, tämä kommentit ovat ainoa viihdyttävä osuus täällä nykyään. Tosi alas vajottu.

noora (Ei varmistettu)

Herranjestas. Älä kurki enää.

Ripsienpidennys rules (Ei varmistettu)

Käytätkö usein tekoripsiä koska instakuvissa on usein pitkät ripset? Jos haluaa tosi pitkät ja helpot ripset, pidennykset ehkä paras, joskin vaatii huoltoa usein eli rahaa menee mutta helppoa kun ei tarvi edes ripsaria.

Btw, ois kiva lukea taas jotain omasta päästäsi suollettuja juttuja, nykysin ainoat postaukset tuntuu olevan näitä yhteistyö-markkinointeja.

Lukija (Ei varmistettu)

Jes, taas yks sponssattu postaus. Harmi, että blogin taso on laskenut näin paljon.

uskollinen lukija (Ei varmistettu)

Käytä aikasi tehokkaammin äläkä lue jossei kiinnosta älä myöskään kirjoita typeriä kommentteja turhaan :D

Pinja (Ei varmistettu)

jeps.. samaa mieltä. Lopetin jo seuraamisen instankin kautta. Täällä ei ole enää mitään mielenkiintoisia postauksia, kuin jotain yhteistyökampanjoita. Kirjoittaja vaikuttanut jo pitemmän aikaa menettäneen motivaation blogiin. Tosi ikävä vain, että ei edes ilmoita asiasta jollain postauksella, ja tosi tuollaisia yksoikoisia ei mietittyjä kampanjapostauksia viimeisimmät. Toivotan kuitenkin tsempit jatkoon Kaisalle, mutta enää en aio tätä seurailla.

heihaloo (Ei varmistettu)

Hei Kaisa oikeesti, nyt valoja päälle! Luulin sua oikeesti hiukan fiksummaks ja kypsemmäks, mut ei ei ei. Todella surullista :/

Iida (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä pakko olla samaa mieltä kuin aika moni muukin kommentoinut. Aloin lukemaan sun blogia syksyllä ja tykästyin kauheasti sun aiheisiin ja kirjoitustyyliin. Nyt on kyllä harmittanut tosi paljon, että ensin tuli pitkä tauko ja sen jälkeen kaksi yhteistyöpostausta, jotka koin itse hiukan "turhiksi". En tiedä, että millainen tilanne sulla on tällä hetkellä meneillään yksityiselämässä ja mitkä fiilikset sulla on tätä blogia kohtaan, mutta ainakaan kauhean myönteisiä ajatuksia se täällä toisella puolella ei monissakaan herätä, valitettavasti. :/ Toivottavasti sä jatkat vielä bloggaamista ja kirjoittaisit edes jonkun pienen postauksen siitä, että mitä sulle nykyään kuuluu.

Juuli (Ei varmistettu)

Luulisin, että bloggaajankin on pidettävä kiinni tehdyistä sopimuksista, niinkuin kaikkien ihmisten. Ehkä jo kauan sitten sovitut yhteistyöpostaukset on varmaankin tehtävä ajallaan, olipa tilanne tällä hetkellä mikä hyvänsä. On lukijan valinta, joko lukea tai olla lukematta.Iloista kevään odotusta kaikille :) ei kannata hermostua liikaa toisten tekemisistä tai tekemättä jättämisistä!

H (Ei varmistettu)

En vaan voi ymmärtää teitä kommentoijia. Ketä kiinnostaa, että lähdette muualle? Mikä ihme tää draamakuningatarmeininki on, että haluatte ilmoittaa kommenttiboksissa sen :D Ensin valitetaan kun ei tule postauksia, sitten valitetaan että ei tuu tarpeeks hyviä postauksia. Kritiikki ja rakentava kritiikkikin on aivan eri asia.

Monet on heti vaatimassa bloggaajaa tilille, ihan kun lukijat olis antaneet hirveästi kommentoimalla tänne blogiin. Kommentointiin menee noin kaksi minuuttia, voisin veikata että postauksen miettimiseen ja kirjoittamiseen on mennyt ihan _muutama minuutti kauemmin_. Mun nähdäkseni lukijat on tähän asti saaneet paljon enemmän tästä blogista. Jos muutaman kuukauden ja postauksen perusteella tulee tarve hylätä koko blogi, niin please, be my guest. Muiden elämä ja hyvinvointi ei oo teidän täällä roikkumisesta kiinni. En ymmärrä miten te alunperin ootte edes alkaneet lukea blogia, joka perustuu positiivisuuteen ja hyvään mieleen niin postauksissa kuin kommenteissakin. Jos teidän oma positiivisuus on näin pienestä kiinni, niin huhhuh.

Tui (Ei varmistettu)

Voisin veikata, että aika monet lukijat vaan toivoo ihan tavallisia kohteliaisuusnormeja bloggaajalta ja niiden puuttumattomuus turhauttaa ja loukkaa. Mutta oikeassa olet, ei Kaisalla ole mitään velvollisuutta antaa itsestään järkevää ja kypsää kuvaa, se vain on tapa, jolla ihmisten oletetaan toimivan.

H (Ei varmistettu)

Kohteliaisuusnormeja, joita iso osa nykykommentoijista ei noudata. Sinä itse, Tui, hyvänä esimerkkinä. Ihankuin The Good Morning -blogin kirjoittaja olis jotenkin selväsanaisesti haistattanut kaikille lukijoilleen. Itse en näe sitä niin. Sinä ilmeisesti olet täyttänyt informaatioaukon sellaisella materiaalilla kuin itse haluat.

N (Ei varmistettu)

Mun mielestä Tuin kommentti oli täysin kohteliaisuusnormien sisällä ja täysin asiallinen? :D

Tää kommenttipuoli on kyllä aika hauska paikka: täällä jotkut kritisoivat Kaisan käytöstä ja sitten jotkut kommentoivat, että hui hirveetä ei saa arvostella muita ja sitten kritisoivat muita kommenttien laittajia. Aika ironista...

D (Ei varmistettu)

Sun juttuja on kyllä kieltämättä vähän ikävä, mutta blogin kommenttiboksi kyllä viihdyttää mukavasti, vaikka sun omaa ääntä ei näissä parissa viime postauksessa ole kuulunutkaan.

Kommenttiboksi on kyllä huvittava paikka. Tässä alkaa miettimään, että olis siistiä jos kyseessä olis jokin sosiaalinen koe, että miten sosiaalisen median kanavan käyttäjät (eli me lukijat) käyttäydytään, kun bloggaajan suunnalta viestintä lakkaa tai muuttuu täysin. Tutkia noin niinkun virtuaaliyhteisöiden riippuvuussuhteita ja vuorovaikutusta. Tän blogin kommenttiloota meinaan tarjoais todella arvokasta tutkimusmateriaalia. Melkein toivon, että opiskelisin jotain läheltä liippaavaa alaa, tähänhän sais gradun väännettyä melkein ympärille.

Hehheh.
Aurinkoista kevättä sulle, Kaisa!

H (Ei varmistettu)

Hah, niinpä!

Tui (Ei varmistettu)

Mun reaktio tähän postaukseen oli facepalm.. En tiedä pitäskö itkee vai nauraa näille väkinäisille sponssipostauksille, alkaa sun tsemppaaminenkin tuntua turhalta, kun vastakaikua ei enää tule. Ja juu, elämäntilanne voi olla mikä vaan, mutta hyviin tapoihin jo kuuluu, että jos nämä postaukset jaksaa kirjoittaa, niin poissaoloa voi kommentoida edes yhdellä sanalla.

J (Ei varmistettu)

Ja siitähän se riemu vasta repeäisi, jos kaisa kommentoisi hiljaiseloaan. Kun joillekin lukijoille ei vain mikään riitä... Halutaan tietää enemmän, halutaan oikeita vastauksia, halutaan anteeksipyyntöjä, halutaan arvostella ja haukkua huh, huh!

Maija (Ei varmistettu)

Mua nyt ei varsinaisesti haittaa tää blogin hiljaiselo(käyn täällä muutenkin vaan ehkä kerran viikossa) eikä pelkät yhteistyöpostaukset, mutta: mikset vastaa kommentteihin mitään enää? Hyvän blogin tunnusmerkkeihin kuuluu vuorovaikutus bloggaajan ja lukijoiden välillä. Ne, jotka kommentoivat pelkkään blogitekstiisi(ei hauku sun hiljaiseloa), joutuvat nyt myös kärsimään. Kannattais pitää kiinni edes niistä lukijoista, joita ei ole _vielä_ ärsyttänyt tämän hetkinen tilanne.

noora (Ei varmistettu)

Mua rehellisesti sanottuna hämmentää tää mielensäpahoittavien koulukiusaajien joukko, joka tänne blogin kommenttiboksiin on pesiytynyt. On tavallaan liikuttavaa, että tämä yksi blogi on niin kovin tärkeä, että sen rutiinien hajottua siitä riittää jutun juurta pitkäksi aikaa, mutta hei oikeasti. Moni perustelee närkästystään sillä, että blogin on tarkoitus palvella asiakkaitaan ja nyt ei saada sitä asiakaspalvelua, jota meille on luvattu. Jos teidän lempikahvilanne yhtäkkiä sulkisi ovensa ilman sen kummempia ilmoituksia, mitä tekisitte? Kävisitte päivittäin kiskomassa oven kahvaa ja huutamassa, että ”kyllä täältä ennen sai hyvää kahvia!” vai kenties muutaman pettymyksen jälkeen etsisitte uuden kahvilan jossa käydä? Kyllä sen kahvilanpitäjän kassassa tuntuu se, ettei ovia ole avattu muutamaan viikkoon. Samaan tapaan jos juuri sinua närkästyttää se, että Kaisa saa tästä blogista palkkaa ja haluat tähän muutosta, on muutos se, että älä tulee enää tänne. Samalla tavalla kuin kahvilan omistajan toiminta ei ole kannattavaa jos ei euroja tule kassaan, on tämä blogi kannattamaton jos täällä ei riitä kävijöitä. Jos haluat osoittaa saaneesi ”surkeaa palvelua” älä tule enää. Yksinkertaista, eikö? Se, että lukijamäärät ovat pilvissä koska on kiva kylveä negatiivista paheksuntaa ja läksyttää ”pikkutyttöä” ei itseasiassa edesauta asiaasi.

Se miksi Kaisa ei ole ollut tämän tonttinsa suhteen niin aktiivinen kuin aiemmin, ei kuulu meille yhtään. Toki, jokainen meistä on varmaan utelias. Ihmettelee muutosta ja haluaisi tietää mistä se johtuu. Mutta tarvitseeko bloggaajan kerran aloitettuaan bloggaamisen todella olla vapaata riistaa, joka jakaa koko elämänsä kaikelle kansalle aina ja ikuisesti. Se jokin, mikä on niin henkilökohtaista ettei sitä ventovieraille halua kertoa, ei kuulu meille. Piste. Helppo on vierestä huudella, että ”kyllä minä tuollaisessa tilanteessa tekisin sitä ja tätä”, mutta jokainen joka on joskus kokenut täydellisen lamaantumisen tietää, että silloin muuttuu hyvinkin paljon se, miten on luullut toimivansa. En tiedä mistä on kyse, mutten jaksa uskoa, että tämä hiljaisuus on vain huithapeliutta. Mutta sen tiedän, että olipa ongelma esim. läheisten tai oman terveydentilan kanssa tai jotain muuta niin suurta ja äkillistä, ettei sen edessä mahda mitään, ei varmasti ole helppoa nousta siitä jaloilleen työkykyiseksi jos vastaanotto on tätä.

Jotenka juu, tavallaan ihanaa, että tämä blogi on monelle niin tärkeä, että siitä myös närkästytään näin voimakkaasti. Mutta Kaisa, sinuna harkitsisin hetkeksi kommentoimismahdollisuuden poistamista, jotta ankeuttajat voisivat siirtyä jonnekin muualle heittämään bensaa toistensa mielensäpahoitusliekkeihin. Me, jotka ollaan vaan iloisia siitä, että osoitat elonmerkkejä ja asiat on paremmin, tullaan tänne varmasti takaisin. Uudelleen ja uudelleen.

helena (Ei varmistettu)

Aamen.

peppi (Ei varmistettu)

Palaute. Jos esille ottamasi kahvila esimerkin tarjonta olisi yhtäkkiä huonontunut huomattavasti, kokisin uskollisena asiakkaana velvollisuudekseni antaa palautetta kahvilan pitäjälle. Kysehän ei olisi milläänlailla koulukiusaamisesta, vai olisiko sinun mielestä?

noora (Ei varmistettu)

Niinpä. Palaute. Palautettakin on niin monenlaista. Mielestäni hyvä, rakentava, palaute ei koskaan ole ilkeää. Se, että täällä kommentoidaan Kaisan persoonaa: sitä, että onko hän fiksu tai kypsä tai mitä lie, menee mun mielestä kiusaamisen puolelle. Eikö?

Ja kahvilaesimerkistä, totta, olet oikeassa. Jos esimerkkini kahvilan taso laskisi vähitellen, jättäisin minäkin palautetta. Mutta jos ovet yhtäkkiä sulkeutuisivat ilman varoitusta, ja mitään elonmerkkejä ei olisi havaittavissa, minä ainakin huolestuisin. En jatkaisi ”palautteen” antamista ja kiukuttelua siitä, että kuinka minua nyt turhauttaa kun asiat eivät olekaan niinkuin ennen. Hämmästyn jokaisesta kommentista, jossa ensin kerrotaan kuinka tärkeä tämä blogi on ja sitten jatketaan vailla minkäänlaista empatiaa kirjoittajaa kohtaan. Kaikki ei nyt selkeästi ole ok, joten tarvitseeko lyödä lyötyä?

Jos itseni pitäisi päästä niin sanotusti takaisin hevosen selkään ja työkuntoiseksi, saattaisin itsekin tarttua ensimmäisenä kepeisiin yhteistyöpostauksiin, jotka on helppo pitää kaukana siitä omasta, hetkellisesti kriisiytyneestä, elämästä. Ettekö tekin?

Jyyli
Spice 'n' Shine

noora, veit sanat mun suusta :)

Jenna (Ei varmistettu)

Ite oon jättäny ripsarin ihan kokonaan pois elämästäni kun tajusin, että luonnolliset silmät on paljon kauniimmat ja käytännöllisemmät kun ripsarilla. Ensinnäkin ei tarvii miettiä onko ripsarit tuhriintunu tai levinnyt, ei tarvii pelätä paakkuja ym ja säästäähän sitä pari arvokasta minuuttia ja euroakin!

Tähän paljon puhuttuun postaustaukoon ja niiden laatuun ja kommentteihin vastaamattomuuteen heitän vielä pari sanaa, vaikkei niitä varmaan kukaan kaipaakaan :D. Mummielestä tää tilanne ois ihan ok jos pitäisit blogia ns. harrastusblogina (lue sillon kun olit vielä bloggerilla), mutta nyt kun postaat ison portaalin alla, ja kutsut itseäsi täyspäiväiseksi bloggaajaksi, asia on vähän eri. Etkös juuri perustanut jonkun oman yrityksenkin blogista :o? Mulla ja monilla muilla on varmasti ikävä sun oikeita pistauksia ja toivon että niitä kuullaan vielä, mutta olisi ollut kiva tietää, että pidät taukoa, sillä on aika turhauttavaa tulla jokapäivä tsekkaamaan, että jokos olis tullu postauksia. Tiiän ettei kaisa oo mitenkään velvollnen kertomaan lukijoille miksi ei postaa, mutta alkaa kyllä mennä vähän maku tähän blogiin, kun harvakseltaan pari sponsoroitua mainospostausta ilmestyy. Harmi, koska tää oli yks mun lempiblogeja, ja ainoo sellamen "hyvänmielen blogi".

nina (Ei varmistettu)

Erittäin hyviä huomoita! Kuitenkin koska Kaisa bloggaa indiedaysllä, eivätköhän he osaa Kaisalle kertoa milloin postauksia tulee tarpeeksi tai liian vähän.. Bloggaaja(edes täysipäiväinen;D) ei ole lukijoiden alainen vaikka niin täällä moni tuntuu luulevan:D

e (Ei varmistettu)

Haa täähän on ihan selvästi empiirinen koe miten lukijat suhtautuu tämmösiin piiloprovosoiviin postauksiin. Jään innolla oottamaan miten tarina jatkuu ;)

Ei eroa (Ei varmistettu)

Minä en huomaa ripsissä muuta eroa tekevää, kuin erilaisen kuvakulman. Paremmat ennen-jälkeen -kuvat tulisi, jos ne olisi otettu samasta suunnasta. Nyt näyttää lähinnä siltä, että ennen-kuva on otetu suoraan edestä (josta katsottuna ripset ovat lyhimmän näköise ja jälkeen-kuva sopivasti viistosta (jolloin ripset näyttävät pidemmiltä).

Lukija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä. Ihan semmonen ' osta, osta, halpa, halpa' postaus :(

heidi (Ei varmistettu)

"Seerumin käytön aikana en varsinaisesti huomannut ripsien kasvavan silmissä"

Eikös ripsien olisikin tarkoitus kasva silmäluomissa eikä silmissä? :'DDD

jöö (Ei varmistettu)

XD joko nyt osui paikalle harvinaisen tyhmä kommentoija, tai sitten tää on paska läppä..

tycc

Toivottavasti tämä ei, Kaisa ole lopun alkua! Huonoja kausia tulee meillä kaikilla, mutta tästä saa vain sen olon, että saatat loppuun kesken jääneet yhteistyökamppikset ja sitten laitat lapun luukulle.

Tsemppiä siihen mitä ikinä elämässäsi tapahtuukaan. Ja ole blogin suhteen rohkea tekemään juuri se päätös, minkä itse koet hyväksi.

Purnukka (Ei varmistettu)

Hei Kaisa!

Voisitko tehdä postauksen siitä mitä jatkossa aiot. Onko sun tarkoitus jatkaa blogia vai lopettaa sen pito? Olis kiva tietää.

Ja ennenkuin joku tulee tänne vinkumaan että Kaisalla ei ole velvollisuutta bloggaajana kertoa meille mitään, ei tietenkään, eihän kenenlläkään ole velvollisuutta mihinkään, parisuhteessakin toisen voi hylätä kuin vanhan rukkasen eikä kukaan sille mitään voi, mutta totuus on että se ei ole kiva tapa toimia.

Luulen että monet kommentoijat ovat eniten käärmeissään siitä että Kaisa ei kerro missä mennään. Jos saisimme tietää missä mennään, olisi helpompi tyytyä siihen että okei, tämä blogi sitten loppui.

Itseä ainakin turhauttaa tulla katsomaan onko tullut postausta kun ei niitä vaan enää näytä tulevan. Eli olisi kiva tietää, onko tässä joku tauko menossa vai loppuuko blogi?

Emilia (Ei varmistettu)

Hei Kaisa! Olis todella ihanaa, jos kertoisit missä mennään ja mitä sulle kuuluu. Sun blogis on ollu parhaimpia blogeja, joita oon lukenu ja olis todella surullista, jos en voiskaan enää lukea sun mahtavia juttuja.
Eihän sille mitään voi, jos elämäntilanteet muuttuu ja toisista asioista tulee tärkeämpiä kuin toisista. Mulla on vaan ihan järkyttävä ikävä sun kirjoituksia. Oon seurannu sun blogia melkeinpä alusta asti, ja toivon vilpittömästi, että kaikki on kunnossa. Tsemppiä, kyllä se siitä!

hh (Ei varmistettu)

Ehdottaisin kyllä tässä vaiheessa, että kertoisit suoraan blogin jatkoista. Ihan hullua, että blogiin tullaan ennemmin kommenttien kuin postausten vuoksi - eikä sillä hyvällä tavalla. Eihän siinä tarvitsisi sen kummemmin selitellä mahdollista omaa tilannetta (se ei tosiaan kellekään blogin lukijalle minun mielestäni kuulu), mutta tässä taitaa provosoitua pikkuhiljaa itse kukin.

Pääsisit ehkä itsekin helpommalla, tuskin on kiva lukea joitakin näistä kommenteista. :/ toki tiedät itse oman tilanteesi parhaiten, mutta oli nyt ihan pakko kommentoida kun kommenttilootat ovat tämän näköisiä.

Hyviä kevään jatkoja kaikille :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.