Viiniä ja ystäviä

Hyviin illanistujaisiin ei näköjään tarvita muuta kuin ystävät ja viiniä. Tuparit on nyt pidetty, eli kämppä on virallisesti koti! Suurkiitos taas viinisponsorille, Live-a-Little luomuviinille!

Koin perjantaina juhlissa jotain ihmeellistä tajutessani, että kämpässä oli ystäviä kaikista elämänvaiheistani. Ihmisiä, joiden kanssa olimme syystä tai toisesta ystävystyneet päiväkodissa, peruskoulussa, lukiossa, tai sen jälkeisellä ajalla Helsingissä. Tuli kumma tunne, aivan kuin mikään elämänvaihe olisi mennyt "hukkaan". Kaipa ne ihmiset loppupeleissä on sitä arvokkainta, mitä käteen voi jäädä. Mukana oli tietysti myös siskon kutsumat ystävät ja täten koolla oli hauskan sekalainen sakki. Jotenkin olen tosi kiitollinen kaikista ystävistäni, sillä en ole koskaan ollut varsinainen porukkahengaaja, vaan tykännyt enemmänkin solmia syvempiä siteitä muutamiin ihmisiin, joiden kanssa koen olevani samalla aaltopituudella.

Ei päästy viinittä lauantainakaan. Muistatte varmaan, kun tein keväällä paljon yhteistyötä superfoodeja myyvän GreenStreetin kanssa? Eilen lauantaina juhlittiin, kun yrittäjä täytti 25 vuotta ja yritys 2 vuotta. Juhlissa oli syömisen ja juomisen puolesta kyllä oikein ahnaat puitteet. Pizzagrilli, josta jokainen sai tilata pizzansa, raakakakkuja montaa eri sorttia, kylmää juotavaa sekä rentoa musiikkia soittava DJ. Illemmalla innostuttiin jopa ice bucket challengeen...

Nyt on juhlittu hyvin ja voidaan levätä sunnuntaipäivä. Kiitos.

Kommentit

Päiväkodista tuttu (Ei varmistettu)

Herkistyin.

Ursula (Ei varmistettu) http://Www.the-style-jungle.blogspot.fi

Oih mielettömiä noi mustavalkokuvat!! :-)

Kaisa Merelä

Kiitos! :)

ida365 (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Ihan supertunnelmallisia kuvia, ah!

Kaisa Merelä

Hih, kiitti Ida! :)

Mä olen ihan samanlainen: paljon en viihdy porukassa vaan mieluiten solmin tiiviin ystävyyden yhden tai muutamien ihmisen kanssa. Dynamiikka muuttuu isommassa porukassa niin paljon, että ainakin itse automaattisesti väistyn sivuun ja muutun hiljaiseksi seinäkukkaseksi. :)

Mutta hei, Kaisa, ei meissä ole mitään vikaa!

Kaisa Merelä

Ei ole, ei tietenkään! :) Eikä ole vikaa "kaikkien kavereissakaan"!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.