Virkistävän viikonlopun elementit

Joidenkin viikonloppujen jälkeen voi vain todeta että olipa virkistävä viikonloppu! Ei siis välttämättä mikään wellness-viikonloppu tai muu sporttiloma, vaan viikonloppu, jonka aktiviteetit yksinkertaisesti tulevat juuri oikeaan saumaan. Sellainen mielen viikonloppu. (Ja täytyy lisätä vielä tähän väliin että eläessään lähes viikonpäivätöntä elämää, tuntuu perinteinen "viikonloppuajattelu" ylipäätään aika virkistävältä!)

Me mietimme Henriikan kanssa että miksi kukaan ei enää aikuisena pidä kivaa ja ajateltiin sitten pitää kivaa. Mimmi tuli idästä isolle kirkolle luokseni ja parin päivän ajan maailma oli meidän.

Mitä kuuluu virkistävään viikonloppuun?

1. Kahden yön yökylävieras. Jota täytyi tosin varoittaa mahdollisista introverttikohtauksista, joita saatan saada sillä en ole pitkään aikaan hengaillut tiiviisti saman ihmisen kanssa useamman vuorokauden ajan putkeen. Hyväksytettyäni sen ehdon, että saatan lähteä välillä lätkimään, mimmi oli tervetullut, heh.

Virkistävään viikonloppuun kuuluu myös joko 2. herääminen ilman darraa, tai vielä parempi; herääminen ns. hyvään darraan. Kun kaikki on niin älyttömän hauskaa ja huvittavaa eikä ole huolenhäivää mistään. Laulattaa, tanssittaa, aurinko paistaa, musiikki soi ja tekee mieli pyyhkiä pöytiä ja imuroida ja kuunnella Fröbelin palikoita. Ja pystyy jopa käymään treeneissäkin, joissa energiaa tuntuu riittävän triplapiruetteihin ja opettaja sanoo että "Kaisa just noin!" ja sitten ajattelee että olisitpa nähnyt eilisyön muuvit. Sellainen on hyvä darra.

Ja jos viristävä viikonloppu on täysin muijien viikonloppu niin siihen kuuluu 3. kolmen tunnin laittautumissessiot viinin kera sekä tietenkin vaatteiden lainaaminen toiselle koska "mulla ei oo mitään hyvää paitaa!" Tajusin juuri että taidettiin tehdä kaikki girls night out -kliseet.

Sitten virkistävässä viikonlopussa on usein myös 4. otettu huomioon ruoka-aspekti. Teimme perjantaina retken Sörnäisiin. Ihan päätettiin vaan että nyt mennään Sörkkään. Siellä dinnerin tarjoili Fafa's, koska bataattiranskalaiset. Lauantaina närpittiin hedelmiä ja leipää ja sunnuntaina vedettiin japsiruokaa koska valkoinen riisi. Ruokapuolen olisi tietenkin kruunannut Sandron brunssi mutta minä vammailin siinä kohtaa jotain.

Kaiken syömisen ja juhlimisen ohella pitää tietty myös 5. käydä ottamassa kuvia niin kuin IRC-gallerian aikaan tehtiin. Siinäkin toteutui ainakin yksi klisee. Oli nimittäin aivan perkeleen kylmä, mutta silti piti vilautella ihoa, koska se IRC-galleria.

Ja sanomattakin selvää että jos näkee jotain kamua pitkästä aikaa niin pitää 6. jutella läpi kaikki tapahtunut ja ihmetellä siinä sivussa universumin ja ihmiskunnan suuria kysymyksiä.

Kiitos Henriikka, olet tervetullut taasen!

Kommentit

Tanja (Ei varmistettu)

Ihana postaus :)

Ananas (Ei varmistettu)

Kaisa! Missä käyt tanssimassa?

lommo (Ei varmistettu)

Kiva fiilis tässä. Simppeli ja siksikin Nii hyvä.

petra (Ei varmistettu)

onpa sun hiukset taas kasvanu!! kiva postaus muutenkin =)

Ilona (Ei varmistettu)

Mitä lajia/lajeja tanssit? :)

milkainnamaaria (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.bellablogit.fi

Voih, kerrassaan ihana.

Kaisa, oot ihana <3

Laura (Ei varmistettu)

Olin alkuun ihan hirveän skeptinen sun blogin uutta suuntaa kohtaan. Nyt ymmärsin, että olin huolestunut aivan turhaan. Alan todella pitää tästä "uudesta" Kaisasta! Ihanaa, että olet palannut kirjoittelemaan meille :) Ihanaa kevättä sulle!

Ursula (Ei varmistettu) http://www.ursulaleh.blogspot.fi

Voi noi viimeiset kuvat susta tanssahtelemassa! Aivan ihana sä ja housut <3

Noora Turunen (Ei varmistettu) http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

Ihana postaus! Juuri tuollaiselta kunnon yökyläilyviikonlopun pitäisikin kuulostaa. Varsinkin kaikilla kliseillä varustettuna :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.