What's up?

Huhheijakkaa kun on pitänyt kiirettä! Sori pienestä epäaktiivisuudesta täällä pääfoorumilla.

Varmaan olettekin eri somekanavista huomanneet, että meillä alkoi Samuelin kanssa podcast-sarja nimeltä Kaisambucast viime sunnuntaina. Podcastin ensimmäinen jakso käsitteli uutta vuotta ja tavoitteiden asettamista, ja nousi heti koko iTunesin toisiksi suosituimmaksi podcastiksi ja suosituimmaksi terveyskategoriassa!

Kaisambucastista tulee joka sunnuntai kello 12 ulos uusi jakso. Jos on höpöttelytoiveita meille, niin laittakaa ihmeessä! :) Podcastia voi kuunnella iTunesista, SoundCloudista tai meidän kotisivuilta kaisambu.com.

kengät Zara / hame LilySilk / takki SheIn / toppi BikBok

Ja mitähän muuta? No hyvin menee, mutta menkööt. Inhottava myöntää, mutta kyllä se on vain tuo aurinko, joka on ainakin meikäläisellä tuonut valon pirttiin taas. Huomattiin yksi päivä Samuelin kanssa, että vaikka ollaan sitä mieltä, että valittaminen on ihan persestä ja koskaan - ei siis koskaan - ole oikeutta valittaa, niin oltiin kuitenkin säännöllisesti valiteltu koko ajan vallitsevasta pimeydestä. Sitten todettiin että hei, lopetetaanko tämä. Ja me lopetettiin. Ja sitten alkoikin jo paistaa. 

Varattiin muuten juuri lennot lämpimään. Nyt vain odotellaan hetki. Ihanaa päästä vloggaamaan jonnekin uuteen ympäristöön!

 

Kommentit

saarasusanna
saara susanna

Olipa hyvää settiä teidän eka podcast-jakso! Tosi onnistuneesti toimii teidän puheet yhteen, mukava kuunnella :)
Toivomus olisi myös tuleviin jaksoihin! Puhukaa itsekkyydestä, nimenomaan siitä terveestä ja tärkeästä itsekkyydestä, olis siisti kuulla teidän ajatuksia :)

Siivousfriikki? (Ei varmistettu)

Hei! En vielä ole kuunnellut teidän podcastia, mutta kohta siivoamisen yhteydessä kuuntelen sen. Siivoaminen on mielestäni mukavampaa, kun kuuntelee podcasteja/musiikkia. Minkälaisia ihmisiä te olette siivouksen ja järjestyksen suhteen? Onko kaapeissanne kaikki viikattuna kauniisti, vai heitätte vain vaatekasoja kaapin perälle? Eli olisi mukava kuulla teidän siivoustottumuksista ja yleisestä järjestyksenpidosta. Voi soveltaa, jos oli liian outo kysymys. Ehkä outo toive, mutta itsepä kysyit! :-D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.