WTD 5v

Eilen oli White Trash Disease -blogin eli tuttavallisemmin wtd:n tai ihan vaan "Natan blogin" synttärit. Siis blogin synttärit, kelatkaa miten hauskaa. Paljon onnea -laulussakin erehdyin loilottamaan kovaan ääneen että "paljon onneeaa NAAATAAA", kunnes tajusin että kaikki muut lauloivat "wee-tee-dee!" Hämmentävää.

Pirskeet pidettiin Treffipubissa Herttoniemessä ja kuten kuvista näkyy, tänään olotila on aika hyvin syönyt ja parista lasista viiniä onnistui näköjään saamaan hedarinkin.

5 v. on blogille aika hieno ikä. Natassa on jotain sellaista... kovuutta. Munaa! Ja kykyä seurata omaa intentiota välittämättä mistään tai kenestäkään. Se varmasti on yksi pitkän blogiuran salaisuuksista. Tuntuu että bloggaaminen on kasvanut niin kiinni häneen, ettei heitä voi erottaa muu kuin kuolema.

"Ammatillisesti" minua Natassa inspiroi juuri se kovuus ja anteeksipyytelemättömyys höystettynä kompakteilla postauksilla ja jämptillä kirjoitustyylillä. Jos ja kun minulla on kirjoitus-flow hukassa, paniikkiselailen usein wtd:tä ja johan taas näppis sauhuaa.

ONNEA WHITE TRASH DISEASE!

Kommentit

auq (Ei varmistettu)

Hei Kaisa! Ihania kuvia:)
Jos sinulle saa esittää postaustoivetta, niin toivoisin asiaa siitä, miten uskaltaa olla blogissa tai muussa somessa oma itsensä. Eli tuota asiaa, jota sivusit tässä tekstissä. Itse olen pyöritellyt blogin aloittamista vaikka kuinka pitkään mielessä, mutta pelottaa aloittaa se, koska sinne tulisi niin valtavirrasta poikkeavaa juttua, kuten filosofiaa (anonyymisti en haluaisi kirjottaa, koska ajattelin yhdistää samaan henkilöbrändäyksen). Väkisin miettii, mitä joku puolituttu/bitch oikeen aattelee ja oonko ihan outo.

Kati (Ei varmistettu)

Mulla ihan sama ! En missään nimessä muuten häpeäisi kirjoittaa yhtään mitään, mutta just toi jännittää, että joku tuttu tai vaikka oma perheenjäsen käy niitä sieltä lukemassa. Tätä on tosi vaikea selittää, mutta nimenomaan tuttujen ihmisten takia en uskalla olla somessa niin avoin kuin haluaisin.

auq (Ei varmistettu)

Kati täydensi hyvin mitä sanoin:)
Olisi tosi mahtavaa Kaisa, jos avaisit ajatuksiasi tästä aiheesta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.