Ladataan...
The Good Morning

Oikein ihanaa jouluaattoa kaikille multa ja joulukisulta! Toivottavasti teillä on asiat hyvin, ja vaikka ei olisi niin toivottavasti tänään osaatte rentoutua ja nauttia. Kaikki kääntyy parhain päin. Edessä on uusi vuosi ja se tuo paljon uusia seikkailuja, joista meillä ei ole vielä aavistustakaan.

Jouluna. Syökää hyvin mutta sopivasti, muistakaa juoda vettä ja tehkää pitkiä kävelyitä. Jos ja kun vedätte näinä päivinä vuoden parhaita treenejä, niin palautukaa niistä seuraavasti: Vetäkää joulutorttuja palautusateriana ja verryytelkää raikkaassa ilmassa lenkkeillen, saunokaa pitkään ja hartaasti ja juokaa samalla jääkylmää vettä. Jos olette lumen äärellä, hakekaa saunomisen kylkeen saavillinen lunta ja hierokaa sitä treenattuihin lihaksiin. Itse kauhoin kylppärin lattialle kasan lunta ja istuin sen päälle takareisi/pakara-painotteisen jalkatreenin jälkeen. Ai että, miten hyvältä tuntui! Seuraavana aamuna tuntui kun olisi herännyt taivaasta.

Nyt pientä joululoman poikasta tiedossa täältä puolelta. Palataan taas kun mielessä on jo uusi vuosi. Vielä kerran, lämpöä ja rakkautta jokaisen aattoon! <3

Ladataan...

Ladataan...
The Good Morning

Oletko sinä tyyppi, joka tykkää mitata ja laskea kaiken urheilulliseen elämään liittyvän? Toistot, kilometrit, sykkeen, nukutut tunnit, kalorit, askeleet,... Vai oletko enemmän fiiliksen mukaan -tyyppi?

Itse olen jostain välimaastosta. Tykkään urheilla kroppaa kuunnellen, mutta kieltämättä on mielenkiintoista välillä nähdä mustaa valkoisella, mitä siellä kropassa oikein tapahtuu silloin, kun urheilu tuntuu hyvältä.

Toisiksi viimeiseen joulukalenterin luukkuun olen säästänyt jotain todella mahtavaa, nimittäin Garmin vívosmart aktiivisuusrannekkeen. Kyseessä ei ole mikä tahansa sykemittari, vaan sykkeen ja kaloreiden lisäksi aktiivisuusranneke näyttää päivän aikana kertyneet askeleet, kulkemasi matkan ja värisee mikäli puhelomeesi saapuu viesti tai puhelu. Ranneke myös mittaa untasi, siihen voi asentaa herätyksen ja se hälyttää myös kun on aika liikkua ja kestää suihkut sekä uinnit.

Luulen, että teknologian kehityksen myötä tulevaisuus tulee olemaan yhä enemmän suoritusten mittaamista. Elämän mittaamista. Ihmiset haluavat hyvinvointiinsa vaikuttavat tekijät mitattavaan muotoon. He haluavat selkeää informaatiota kehonsa toiminnoista. Ranneke ei turhaan maksa lähes kahta sataa euroa.

Arvotaan yksi ranneke siis teille! Jätä kommentti ja olet mukana. Arvon voittajan 30.12. ja olen yhteydessä häneen sähköpostitse. Oikein paljon onnea arvontaan!

Ladataan...

Pages