Ladataan...
The Good Morning

Teknologia on tullut bloggaajien avuksi ja nyt photoshootit voi pitää ilman kilttiä poikaystävääkin. Tarvitaan vain kamerajalusta, älypuhelin, Olympus PEN Lite E-PL7 ja vähän pokkaa, mikäli photoshootit haluaa pitää ihmisten ilmoilla.

Olen mukana Indiedaysin ja Olympuksen kampanjassa, jonka myötä olen päässyt tutustumaan Olympus PEN Lite E-PL7 -kameraan. Sinkkubloggaajana eritoten käyttöä on ollut kaukolaukaisulle, joka toimii siis yhdistämällä puhelin ja kamera WiFi-yhteydellä. Sitten tsekataan puhelimen näytöltä miltä näyttää, tarkennetaan oikeaan kohtaan ja tiks tiks tiks!

Mm. näille voimme jättää hyvästit:

"Et sitten sanonu että mun hiukset oli ihan huonosti koko ajan. Uusiks!"

"Viittisitsä ottaa musta nopeesti pari kuvaa, pliiiiss! Ai et jaksa, no maksan kaks kybää?"

"Älä räpsi koko ajan, vaan ota harkittuja."

"Se tarkentaa siitä ku painat näytöstä mun naamaa. Kato et se vihree neliö on mussa."

Kyseessä on siis "kaikki pitäis tehdä ite niin tulis hyvä" -tyyppien toiveiden toteutuminen kameroiden saralla.

Ainoana ongelmana on puhelimen piilottaminen kuvissa, joissa näkyy koko kroppa. Nykyihmisellä taitaa kyllä olla puhelin kädessä koko ajan, laukaistiin sillä kuvia tai ei, joten ehkä se on ihan luonnollinen näky. Tässä minä vain muina naisina päivitän Instagramia Siltasaarenkadulla, ihan perus juttuja.

Enkö asukin ihanalla kadulla? Palveluita löytyy aina apteekista leipomoon, hyviin ravintoloihin ja isoon ruokakauppaan. Hakaniemessä on ihmisen niin hyvä olla, sanon minä. Kun täällä jättää kuulokkeet läheiseen puistoon kuudeksi tunniksi ja palaa sitten katsomaan, ovatko ne tallella, ne lepäävät siellä rauhassa odottaen omistajaansa. Tai kun menee kauppaan ja jättää vahingossa lompakon pyörän koriin, se on yhä tallella kun sen luokse juoksee kassalta. Molemmissa tosielämän tapauksissa oli varmasti suurena tekijänä uskomattoman hyvä tuuri, mutta pistän ne silti Hakaniemen luotettavien ihmisten piikkiin, koska se tuntuu kivalta ajatukselta.

Olympuksella on käynnissä nyt joulutarjous. E-PL7:n ostaja saa kaupan päälle huippudesignia, nimittäin Design House Stockholmin Harri Koskisen suunnitteleman Mini Block -klassikkolampun (arvo 121,00€)! Jos uuden kameran hankinta on ollut mielessä, niin tässä olisi aika oiva sauma.

Jos puolestaan ilmainen kamera kiinnostaa, niin Olympksen kampissivuilla (täällä!) kommentoimalla meidän bloggaajien kuvia osallistuu E-PL7:n arvontaan. Arpaonnea kaikille!

Elämänlaatu on kyllä parantunut tämän kaukolaukaisuominaisuuden myötä. Kaukana ovat ne ajat, kun laitettiin itselaukaisin päälle ja juostiin kuvaan ja vedettiin jokin väkinäinen ilme päälle. Kiitos Olympus, kun olet vastannut bloggaajien avunhuutoon!

Ladataan...
The Good Morning

En tiedä mihin olen ryhtymässä, mutta tässä se tulee! Blogin historian ensimmäinen joulukalenteri, joka starttaa maanantaiaamuna klo 6:00! Koko joulukuun ajan aina aattoon asti teillä on entistä parempi syy kaivaa puhelin esiin heti silmänne avattuanne sängyssä ja suunnata tänne. Mikäli joku ei siis ehtinyt hankkia joulukalenteria, ei hätää! Tässä tulee ilmainen, teille räätälöity. <3

Joulukalentereissa parasta on yllätyksellisyys. Se kutkuttava tunne, kun herää aamulla ja tietää mikä hetki on käsillä. Tuleekohan kuvakalenterista tänään tähti vai kuusi? Siispä en anna luukkujen sisällöstä kovin paljon vihjeitä etukäteen. Niillä ei oikeastaan ole mitään yhdistävää teemaakaan, paitsi ehkä hyvä mieli ja iloiset asiat. Kyselin tosin Facebookissa mielipidettänne tuotearvonnoista blogeissa, ja peukkua ylöspäin pisti 112 tyyppiä. Tonttu on kuullut toiveenne ja välittänyt sen joulupukille.

Luukkujen sisältämistä tuotearvonnoista sellainen pieni varoituksen sana, että koska postaustahti on kova, arvontoihin voi osallistua vain muutaman päivän ajan luukun aukeamisen jälkeen. Kannattaa siis tsekkailla kalenteria säännöllisesti, jottei mitään helmiä jää välistä.

Olen super innoissani tästä! Tuntuu kuin olisi hankkinut koiran tai vauvan 24 päiväksi. Hirveä vastuu ja työputki juuri ennen aattoa, mutta ompahan ajateltavaa ja tekemistä.

Huomenna lähden käymään Tallinnan joulutorilla. Siellä on kuulemma lunta! Ihana päivä tulee, koitan ottaa mehevän kuvasadon talteen teillekin ihasteltavaksi.

Leppoisaa viikonloppua!

Pages