Ladataan...
The Good Morning

"Most people overestimate what they can do in a year and they underestimate what they can do in two or three decades." - Tony Robbins

Ihan vaan ajatuksena uudenvuoden lupauksia tehdessämme. Tuleva vuosi voi muuttaa paljon, mutta se on kuitenkin vasta alku koko loppuelämällesi.

Olen viime aikoina leikkinyt seuraavanlaista ajatutusleikkiä: Jos jatkan elämääni niin kuin olen tähän asti elänyt, missä olen viiden vuoden kuluttua? Mikä on pahin (minulle mahdollinen) skenaario viiden vuoden päässä ja mikä paras? Entä kymmenen vuoden päässä? Mihin pystyn ja mitkä ovat sudenkuoppiani? Mitä minun tulee juuri tänään tehdä, jotta pääsisin siihen parhaaseen skenaarioon?

Meillä on aika erikoiset suunnitelmat tälle päivälle. Ajateltiin hippeillä, hengittää, konmarittaa, meditoida, kokata, saunoa ja ihan vain tunnustella, että miltä tämä vuoden viimeinen päivä tuntuu. Kuinka usein sellastakaan tulee tunnusteltua? Ensimmäistä kertaa ikinä ei siis ole varsinaisia juhlapläänejä. Todella jännittävää!!

Mietittiin pitkään, että miksi ihmeessä ei keksitä mitään tarpeeksi hyvältä tuntuvaa tekemistä uudellevuodelle. Ei napannut lennot lämpimään, ei mökkeily, ei bileet. No, tänä aamuna tajusin kahvia keitellessä, että tämä on varmaankin elämäni ensimmäinen "conscious new year". Siis sellainen, että olen täysin tajuissani ja läsnä ilman hektisyyttä, minglailua ja nousuhumalaa. Kuka tietää, ehkä tässä päivässä piilee jokin vastaus, jonka kuulen, kun pysähdyn kuuntelemaan? Tuntuu niin kiitolliselta kokea juuri tätä hetkeä. Eikö tunnukin? Upeaa olla elossa.

Ihanaa uuttavuotta kaikille - viettipä sitä sitten megabilettäen, hengitellen, yksin, kaksin tai koko korttelin voimin!

Ladataan...

Ladataan...
The Good Morning

 Täysin intuitiivisesti kirjoitettu lista kuluneen vuoden tapahtumista:

Muutin Itäkeskukseen.

Täytin 22.

Join itseni vahingossa oksennuskuntoon ja mursin selkänikamani tehdessäni "temppua", jonka ansiosta sain treenikiellon muutamaksi kuukaudeksi.

Ryhdyin absolutistiksi.

Erosin kahden vuoden suhteesta.

Aloitin avantouinnin.

Tapasin Ella Elersin ja ystävystyimme heti.

Tutustuin Olli Postiin.

Samuel, joka oli nähnyt minut Ollin instastoorissa pyysi minua instagramissa lounaalle.

Suutelimme Samuelin kanssa lounaan jälkeisenä iltana ensimmäisen kerran - puussa.

Ymmärsin, mistä meditaatiossa on kyse, ja hullaannuin siitä.

Tutustuin energioihin ja tein innoissani energiahoitoja läheisilleni.

Aloin opiskelemaan tantraa ja joogaa.

Luovuin absolutismista puolen vuoden jälkeen, humalluin (tällä kertaa tosin ihan kevyesti) ja tein taas "tempun", jonka seurauksena hamstring-jänteeni irtosi istuinkyhmystä ja sain taas muutaman kuukauden treenikiellon.

Muutin epävirallisesti Samuelin luokse.

Päätimme Samuelin kanssa perustaa yhteisen youtube-kanavan.

Muutimme Kalasatamaan unelmiemme asuntoon.

Kirjoitimme yhdessä e-kirjan.

Blogini muutti Lilylle.

Kuvat: Samuel Glassar

Elämä on aina joko juhlaa tai oppimista, ja tämä vuosi yleisesti ottaen on ollut oppimisen vuosi. Intuitioni sanoo, että ensi vuosi olisi työnteon vuosi ja sitä seuraava sitten se juhlimisen vuosi. No, katsotaan! 

Oletteko tekin murtaneet luita, eronneet, rakastuneet ja muuttaneet kolme kertaa viime vuoden aikana? Hyvä, ei kaikkien tarvitsekaan!

Ladataan...

Pages