Ladataan...
The Good Morning

Vihdoin tämä tieto on julkista riistaa! Meitsi jättää itsenäisen bloggaajan huolet blogin kaatumisineen ja saittimaksuineen taakseen, nostaa jalat pöydälle, hengähtää syvään ja yhtyy A-lehtien ammattitaitoiseen porukkaan. Ai että!

Kiitän itseäni näistä parista vuodesta, jotka olen omalla alustallani toiminut. Hienosti tehty, Kaisa. Aina ei kaikki ole ihan nappiin mennyt, mutta kyllä on tullut opittua paljon aina asiakkaiden kanssa toimimisesta koodaamiseen ja erinäisten teknisten ongelmien googlettamiseen.

Joskus on kuitenkin ihan kiva, ettei kaikkea tarvitse tehdä itse. Saa pitää pääfokuksen itse bloggaamisessa, kun voi vähän jakaa vastuuta muiden hommien saralla.

Sanomattakin selvää, että hetki menee totutella uuteen identiteettiin. Entä teillä? Tuntuuko tämä täysin luontevalta, vai vaatiiko totuttelua? :D

Postaukset löytää vielä hetken ajan täältä, mutta ensi viikolla luultavasti ollaan jo Lilyllä. Jaikss!

&

Instagram: kaisaminni
Snapchat: kaisaminni
Facebook: The Good Morning
Youtube: KAISAMBU

Ladataan...
The Good Morning

Ota mukava asento, pidä hartiat rentoina, nappaa kuppi teetä tai kahvia (tai mikäli alkuviikko on ollut rankka: lasillinen viiniä), ja valmistaudu blogin historian pisimpään postaukseen. En yksinkertaisesti voinut olla laittamatta yhtään vähempää kuvia. Rakastan näitä! Haluaisin teettää niitä seinälle, painattaa niistä lakanoita ja vaan fiilistellä loputtomiin.

Viikonlopun tuparit olivat siis succee. Ja kuten aiemminkin jo sanoin, en malta odottaa että pääsen järjestämään uusia bileitä, hahah. Nyt muuten juhlitaan elämää, koska voidaan!

Tältä näytti Kaisambula Opening Party:

Vaikka juhlat olivat todella ihanat, ehkä mieleenpainuvinta oli kuitenkin hassua kyllä niiden järjestely. Roudattiin juhlia varten kamaa koko viikon ajan kotiin ja Samuelin forkut olivat kassienkannosta loppuviikosta jo aivan hellinä. Hassua, miten paljon opin Samuelista uutta järjestelyjen aikana. Ostoslista oli pitkä ja niin oli to do-listakin. Samuelista kuoriutui ihanan motivoitunut naulojen nakuttaja ja mekon ompelija (true story! 2h ennen juhlien alkua minä meikkasin vessassa ja Samuel ompeli mekkoni olkaimia kiinni. Boyfriend goals much?!).

Monet rauhoittelivat meitä, että muistakaahan myös ottaa rennosti, mutta rennosti ottaminen ei tuntunut yhtään niin relevantilta kuin kynttilänjalkojen mätsääminen sängyn päällä oleviin koristetyynyihin. Erityisen elävästi valmisteluista mieleen jäi hetki, kun seisottiin metron rullaportaissa aivan puhki erään kaupunkikierroksen jälkeen. Samuel kantoi kuutta kassia ja minä yhtätoista helium-ilmapalloa, ja mietimme taas jotain uutta mieleen pompsahtanutta hankintaa juhlia varten. (Taisi olla punainen matto.) Sitten Samuel sanoi: "Musta tuntuu, että me ollaan aika turmiollinen kombo. Koska mulla menee rahaa aina just niin paljon, kuin sitä on, etkä säkään näköjään oo yhtään sen parempi." Seisoin siinä pidellen kultaisia ilmapalloja ja mieleni teki sanoa "ai miten niin?", mutta sen sijaan purskahdin elämän makuiseen nauruun.

Joo, piheys jäi saamatta molemmilla kun luonteenpiirteitä jaettiin. Rahantaju hämärtyi valmisteluissa kyllä oikein lahjakkaasti. Tuntuu, että loppuviikosta seitsemänkymppiä sinne tai tänne ei tuntunut enää missään, kun yhteensä rahaa oli mennyt jo yli tonni. Kaikkea ei tosin tarvinnut kustantaa itse - kiitos blogihistoriani ehkä nappiin osuneimpien yhteistyökumppaneiden:Kämppä kilisteltiin ja kastettiiin Nicolas Feuillatten samppanjalla* Kaisambun puheen saattelemana. Olipa fresh samppanja, olisin voinut juoda pelkkää sitä koko illan! Ja miten upeat coolerit tuli mukana! Puheeseemme sisältyi klassisen "kuinka affirmoimme tämän asunnon" -stoorin lisäksi muuten myös eräs iso announcement, josta te kuulette huomenna lisää!! Haluttiin tarjota vieraillemme kookosvesimojitoboolin lisäksi myös viiniä*. Punkkuna meillä oli portugalilainen täyteläinen Cabeica de Toiro ja valkkarina puolestaan Wolfberger (W)3, joka oli sekoitus kolmea rypälelajiketta; Rieslingia, Muscatia ja Pinot Grisiä. Molemmat uusia meitsille! Meni kyllä viinit todella hyvin a. kaupaksi ja b. yhteen vietnamilaisten kesärullien kanssa*, jotka tilattiin Rullasta.

Tietääkö moni Kampin pikkuruisen ruokapaikan niemeltä Rulla? Ihan huippumesta ja halusin ehdottomasti juhliini heiltä safkat. Rullien täytteinä oli riisinuudelin ja kasvisten lisäksi mm. katkarapuja, nautaa, tofua, pähkinöitä, sieniä ja munakasta. Vinkkinä vaan muillekin juhlien järjestäjille, että Rullasta saa tehtyä isojakin tilauksia. Me pärjättiin 120 rullalla oikein hyvin. Fingerfood on mielestäni kaikista kätevin "seisomisbileissä", joissa vieraita ei voida istuttaa pöydän ääreen. Kaikenlisäksi Rullat sopivat niin gluteenittomille, maidottomille, vegaaneille kuin fitnessruokavaliota noudattavillekin. Ne ovat helppoja, upean näköisiä, maukkaita ja terveellisiäkin. Mukana tuli myös kolme erilaista dippiä, josta oma suosikkini oli ehdottomasti maapähkinädippi.

Rullien lisäksi tarjolla oli naposteltavaksi sipsiä, hedelmiä, Puhdistamon raakasuklaata ja snack bowl, jossa kaakaopapuja, gojeja ja mulpereita. Halusin, että juhlien tarjoilu on meidän näköistä, eli sekoitus kaikkia ruokakoulukuntia, ei ehdottomuuksia ja jokaiselle jotakin. Samuel halusi myös välttämättä juhliin karkkia, mutta "unohti" karkkipussin tarjoiluista kaappiin, josta "oho" löysi sen seuraavana päivänä, ja söi niitä ihan onnessaan darraansa. ;)

Jatkot haluttiin pitää Skohanissa*, koska se on ihan ytimessä, ja no, Helsingin paras klubi. Ai että siellä tuli bailattua kesällä. Oli kiva mennä sinne nyt koko jengillä. Skohanissa meitä odotti ihanan reipas palvelu, oma pöytä ja skumppaa. Laulajat sai laulaa, tanssijat tanssia, keskustelijat keskustella ja sikarinpolttajat pössytellä lämpölamppujen valossa. Jokaiselle jotakin myös siellä! Propsit myös Cardi B:n soimisesta tanssilattialla.

Glassarit! Maailman ihanimpien veljesten välissä ja sylissä kelpaa. <3

Oli ihanaa, kun koti oli tupaten täynnä porukkaa, ja kaikki lähtivät jatkoille! Onpa meillä upeita ystäviä elämässämme, mietittiin seuraavana aamuna. Kaisambula on nyt siunattu rakkaudella ja bileiden energia tuntuu täällä varmasti vielä pitkään. Kiitos tuhannesti vieraille, olette kultaa! <3

Eipä sitten kai muuta kuin pikkujoulujen suunnitteluun! Oh my god. Onko joukossamme muita juhlien järjestämiseen hurahtaneita? :D

* Sponsoroitu

&

Instagram: kaisaminni
Snapchat: kaisaminni
Facebook: The Good Morning
Youtube: KAISAMBU

Pages