Ladataan...

Eka vlogi on täällä! Jeeeeee! Ja kyllä sitä on hiottukin niin maan perkeleen monta tuntia. Huh! Ja ihanaa on ollut. Ihan nälkäisenä tänään jo hyökkäämässä uuden projektin kimppuun eli videoiden tipahtelu jatkukoon.

Suoraan sanottuna on aika rampa olo tämän tekstin kanssa nyt. Tuntuu, etten osaa enää kirjoittaa. Mietin tänään aamulenkillä sitä, miten suhtautumiseni kirjoittamiseen on muuttunut. Tai meidän välinen suhteemme on jotenkin muuttunut. Kynä tylsyy kun sitä ei käytä. Outoa, että pystyn elämään onnellisena ilman, että kirjoitan. Mihinköhän minä puran kirjoittamistarvettani? Veikkaan pyllyn heiluttamista, snäppiä ja kylmiä suihkuja.

Mennään vlogiin! Ajateltiin, ettei haluta hirveästi höpöttää kameralle, vaan kuvata enemmänkin vaan meidän elämää ilman suurempia selittelyjä. Toivottavasti toimii myös teidän mielestä! :) Kamera vaan hengaili messissä REC päällä ja no, editointiurakka oli myös sen näköinen, heh.

Pakko kertoa kuvauspäivälle sattunesta FOXTRAIL-seikkailusta, johon osallistuttiin. Kyseessä on siis "kaupunkiseikkailu", joka on vähän kuin Helsingin Amazing Race. Ratkottiin vihjeitä ja seikkailtiin neljän hengen ryhmällä keskustassa kolmisen tuntia. Välillä tietty napattiin take-away kahvit, syötettiin toisillemme kirsikoita ja paistateltiin auringossa. Ihan huikea konsepti, oli kyllä niin hauskaa! Ryhmätyöskentelytaidotkin pääsivät koetukselle sitten kouluaikojen. Mentiin Samuelin kanssa ihan lapsi-modeen; juostiin, innostuttiin ja jäätiin melkein jokaisen ratikan alle kun keksittiin ratkaisu ja unohdettiin liikenne.

[embed width="810" height="454"]

[/embed]

Ladataan...

Morjens ja terveiset mökiltä, Saimaan rannalta! Ajateltiin ottaa pikku tauko Helsingistä heti myrskyisen Flow'n perään ja lähteä luontoon "muutamaksi päiväksi" mökkeilemään ja tekemään se suppailureissu, josta puhuin aiemmin. Noh, tässä on nyt viisi päivää lusittu mökillä eikä olla ehditty edes suppilautoja puhaltaa. Täällä on vaan niin kivaa! Samuel peruutti aamulla loppuviikon palaverit ja luultavimmin meitä ei tulla ihan heti Helsingissä näkemään.

Ihmeellistä, että elämä voi olla aamu-uinteja, saunaa, grillausta, kahvia, auringonottoa, veneilyä, kalastusta, videoiden kuvaamista, kamerakaupoissa ravaamista ja erinäisten kameratarvikkeiden ostoa vajaalla parilla tonnilla, jätskiä, vihersmoothieita, marjoja, kantarelleja, radion kuuntelua, meditointia, venyttelyä, kiitollisuutta, nauramista, temppuilua, perunoiden keittoa ja tiskausta.

Ja elokuuta mennään! Hullua ajatella että koululaiset ovat jo koulussa. Ollaan tässä mietitty, miten hirveältä tuntuisi mennä kouluun. Haha. Onneksi on aikuinen, eikä tarvitse tehdä enää mitään, mitä ei halua, haha!

Blogi ei ole hetkeen päivittynyt säännöllisesti ja siihen on erittäin hyvä syy. Heh, kerrankin. Tässä taitaa itseasiassa olla pienen announcementin paikka. Meitsi siirtyy nimittäin kuvista ja kirjoittamisesta myös elävän kuvan pariin. Vihdoin! Meillä alkaa Samuelin kanssa yhteinen youtube-kanava 26.8! Jee! Vastaanotto tälle on ollut ihan super ihana snäpissä ja mekin ollaan tosi innoissamme. Ollaan kuvailtu jo muutamia vlogeja, ja niitä alkaa sitten tippua kanavalle säännöllisesti kun se on ensinnäkin luotu, heh, ja sitä ennen sille pitäisi vielä keksiä nimi! Ehdotuksia saa heittää!

Tästä on kyllä tulossa tosi siisti juttu. En ole ehkä vuoteen ollut mistään näin innoissani. Nyt vaan pitää malttaa odottaa vielä reilu viikko!

Pages