11.päivä

Green Orange

Olen ollut tahattomasti karkkilakossa nyt 11 päivää eli saman verran kuin vegaanihaastetta on takana. Karkkilakkoa ei ollut tarkoitus aloittaa, mutta vatsa on ollut joka päivä niin täynnä hyvää ruokaa että karkit ovat jääneet kauppaan.

Olen ollut myös laiska. Laiska lukemaan tuoteselosteita, onko liivatetta tai muuta eläinperäistä. Kaupassa käydessä minulla on ollut välillä tapana että nappaan suklaapatukan mukaani, mutta nyt ei ole tarvinnut.

Eilen päätin että perjantaina saan ostaa, menen ostamaan irtiksiä. Ostinkin, liikaa ja ihan muutamasta karkista tuli sokerikiintiö tuli täyteen. Näppärää! Nämä ovat siis vegaanisia. Turkinpippurit ja draculat ja tassut on lemppareita, muuten ei oikein iske. 

Muuten, tuorepuuroon lisäämäni lakritsijauhe on tainnut taltuttaa mun makeanhimoa. Mutta en minä joka päivä ole sitäkään syönyt. Vegaanihaasteesta viikonloppuna vähän enemmän, että mitenkä on mennyt. 

Kommentit

Oi vitsit, kuulostaa hyvältä! Niin siinä vaan käy kun keho saa tarpeeksi ruokaa ja kaikke hyvää, niin herkkuhimot pikkuhiljaa katoavat. <3 Ja miten hienoa, että puolivahingossa käynyt tämä, eikä hampaat irvessä. :)

www.lily.fi/blogit/pauliinakatariina

Green Orange

Mä olen ollut iha koukussa sokeriin aiemmin. Söin pussin lopun sitten seuraavana päivänä, mutta tuskin tulen ostamaan ihan pian uudestaan.

Kiva kun kommentoit!

Kommentoi