Chill mode on

Leppoisaa keskiviikkoa tyypit!
 
Kohta onkin jo aika siirtyä juhannuksen viettoon, mutta vielä pari päivää olisi duunia painettavana ennen sitä.
Viime viikonloppuna päästiin todella rentoutumaan, sillä meillä ei ollut mitään suunnitelmia etukäteen tehtynä. Asunnossa on nyt kaikki viimeisetkin pienet fiksaukset tehtynä ja enää jäljellä on ilmalämpöpumpun ja pattereiden asennus, mutta nekin hoitaa ammattilainen. Ihanan rentouttava fiilis ja vihdoin tuntee voivansa nostaa jalat pöydälle oikein luvan kanssa. Olen ihan supertyytyväinen, että ennen kesälomaa kaikki on hoidettu asunnossa ja nyt voidaan vain nauttia täysin siemauksin, kun loman aika koittaa.
 

Viime viikonloppuna ilma helli taas oikein todenteolla ja nautittiin siitä oikein olan takaa. Käytiin lenkillä Ruissalossa, grillailtiin, syötiin jätskiä, katsottiin leffaa, juotiin kahvia terassilla, otettiin aurinkoa ja käytiin koirien kanssa metsälenkillä. Tällaisia viikonloppuja lisää kiitos!
 

Rento meininki on jatkunut töiden jälkeen vapaa-ajalla. Maanantaina kävin urban workoutissa ja vitsit, että oli kivaa treenata ulkona hyvällä porukalla 24/7 on kyllä ihan huippu treenipaikka, kun siellä järjestetään kaikkia erilaisia juttuja vähän väliä. Eilen puolestaan vietettiin kaverin kanssa leffailtaa ja tehtiin pizzaa, kun Joonas on työreissussa. Huomenna on minun syntymäpäiväni ja mennään leffaan töiden jälkeen. Perjantaina, kun on vapaata juhlistetaan synttäreitä sitten paremmin ja suunniteltiin piknik brunssia aamulle, jos sää vain sallii. Juhannus muuten vietetään rennoissa merkeissä, eikä meillä ole sen kummempia suunnitelmia vaan mennään ja tehdään fiiliksen mukaan sitä, mikä tuntuu kivalta. Tällaisella rennolla linjalla ajateltiin muutenkin kesää viettää, vaikka ajatuksia toki on mitä haluttaisiin tehdä.
 

 

Onko teillä erityisiä suunnitelmia juhannukseksi?

 

-Maria

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.