Lempivaatteet kesälle

Plussakokoisena sopivien vaatteiden löytäminen ei ole helppoa: kesävaatetus ei ole tästä poikkeus. Jos vaatimuksina ovat käyttömukavuus, vastuullisuus ja silmään sopiva ulkonäkö, on valikoima suppea.

Karsastan itse sesongin alkaessa uusien vaatteiden ostoa – mutta pakollista se on, jos olemassaolevat vaatteet eivät ole sopivia. Näin minulle kävi tänä vuonna.

Farkkushortit – mistä plussana?

Tämän hetken farkkushortsini ovat Zizziltä – kokeilin XLNT eräitä shortseja, mutta olivat kittanat päällä. Zizzin shortsit ovat joustavat ja sopivan pituiset päällä. Materiaali hiostaa hieman, joten ei pahimpaan helleaaltoon sopivat.

Reisiongelma?

Olen tänä kesänä rakastunut mekkoihin ja hameisiin uudelleen. Syy tähän on Snag Tightsin sukkahousut ja bikerit. Plussanaisena kärsin reisien hankaumista, tästä syystä olen useimpina vuosina turvautunut housuihin – kesällä vain ohuempiin.

Tilasin Snag Tightsilta kahdet sukkahousut, nudet 60den ja mustat 80den, sekä nudet 60den bikershortsit. Olen julistanutkin Instagramin puolella tämän olevan vuosikymmenien mekkokesä.

Omistan myös Cubuksen mustat trikoiset bikershortsit, jotka ajavat toki asiansa, mutta hiostavat hieman enemmän, kuin ylempänä mainitut.

Kauniin sinisen hameen löysin muutama päivä sitten Prismasta, merkki taitaa olla b.young. Yhdistin hameeseen pinkin Cubuksen topin ja tanssahtelin Hämeenlinnan illassa Weekend-festareilla.

Kesän top-3 vaatetta?

  • Snag Tightsin nudet bikerit
  • Cubuksen musta nappimekko
  • Niken ohuet shortsit
muoti ostokset paivan-tyyli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *