Ladataan...
Hanna Maria

 

Aurinkoista huomenta! Täällä ollaan ihan täpinöissä lisääntyvästä valosta, lämmöstä ja energiasta. Talven villavaatteet ja takit odottavat pyykkikorissa pesua ja koulussa on viimeinen kurssi meneillään ennen kesälomaa (!). Aika vähän on tullut kuvattua mitään viime aikoina, mutta ajattelin nyt jakaa asun jossa yhdistyvät uusin löytöni nahkatakki, sekä viime kuukausien lempparihousut.

Nahkatakin ja aurinkolasit ostin ystävältäni ja olen niin innoissani, kun naulakossa roikkuu vihdoin aitonahkainen biker, ja vielä käytettynä hankittu. Tästä ehdinkin haaveilla jo jokusen vuoden. Myös kuvissa näkyvä kaulahuivi (joka oikeasti on poncho) on samaiselta ystävältä saatu. Lempparihousut taas on pelastettu pikkusiskon kirppiskassista. Nämä on ihan mahtavat, kun niitä voi käyttää paukkupakkasilla laittamalla alle legginssit tai sukkahousut, ja näin keväällä ihan pelkälteen. Ja vielä mukavat jalassa. Mitäs tykkäätte?

 

Takki, aurinkolasit, huivi, housut - second hand

Ladataan...
Hanna Maria

 

Tammikuussa koulu alkoi vajaan viikon matkalla Frankfurtiin. Meidän luokka osallistui Heimtextiliin, alan suurimmille messuille. Campus-nimisellä osastolla näkyi eri oppilaitosten osaamista ja meidän ständi oli siis yksi niistä. Yleinen teema osastolla oli tänä vuonna "Mobile home". Tekstiilitaideteostemme aiheena oli tuntemukset; mikä tekee kodin itselle ja miltä koti tuntuu. Asioita, jotka voit pakata mukaan ja saada näin kodin tunteen mihin tahansa menetkin. Annoimme projektille nimeksi Feels Like Home ja olimme niitä harvoja, jotka olivat lähestyneet teemaa tekstiilitaiteen kautta.

Oma työni on tuo korallin värinen. Sen lisäksi vastasin toisena osapuolena some-kanavistamme (täällä ja täällä) sekä suunnittelin logon ja esitteen projektille. Kuten yleensä, kohtasimme paljon ala- ja ylämäkiä mutta lopulta kaikki meni kuitenkin hyvin ja olen oikein tyytyväinen siihen, mitä saimme aikaan. Messut (ja koko matka) olivat tosi kiva kokemus, sisältäen tietenkin myös ilmaisen ruuan ja juoman "verkostoitumisbileet". Seuraava päivä ei sitten ollutkaan yhtä kiva ;)

Alla kuvapläjäys raksapäivistä valmiiseen osastoomme!

 

Kuva 5: Jenni Mäensivu / Kuva 8: Tuiti Paju

Kuvissa näkyvät muiden työt: Marke Hongisto, Hilda Törmänen, Sonja Lehikoinen, Hanna Ruohola, Jenni Mäensivu, Krista Kuutti, Aino-Maija Porola

Pages