Amsterdam vai Bryssel? Ehkä kuitenkin Waterloo

Just sopivasti kevätkauden loppuun tuli ihana reissu Amsterdamiin. We make city -festarit tarjosivat mahdollisuuden myös katsella ihanaa kaupunkia, jossa en ollut käynyt aikoihin. Kaupunki on jännä sekoitus kaikkea reilua, iloista, vaihtoehtoista, suklaapuoteja ja ruohokahviloita, inhottavia punaisten lyhtyjen ikkunoita, kanavia, vinoja taloja, jotka uppoavat soisessa maastossa. Ja miljoona polkupyörää. Kapeilla kujilla kapeisiin taloihin pitää muuttaakin eri tavalla kuin Suomessa.

Eikä siinä vielä kaikki. Kun pääsin kotiin, hyppäsimme miehen ja teinin kanssa Brysselinkoneeseen.

se on kyllä jännä, miten kaksi naapuria ovat niin erinäköisiä, Amsterdam on sellainen kukkia pursuava. Bryssel asiallinen. Asuimme ulkopuolella Waterloossa. Kyllä. Siinä, jonka liepeillä käydystä 35 000 miestä  vieneestä taistelusta ABBAkin lauloi. Kannatti. Paikka oli ihana ja sen pääkadulla sai tehtyä ostoksetkin helpommin kuin suuressa kaupungissa.Ja vaikka jättäisi simpukat väliin, ruoka on iiiiiihanaa.

Joo. Siinä se mut kun laskeuduimme Suomeen, mulla olikin sit vielä kolme aktiviteettia loppupäiväksi. Oikeasti ihan hirveen kiva noin niin kuin lomatahdiksi.

mut vielä mie lepään.

puheenaiheet matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa