Mádaran naamiot

madaranaamio2.jpg

I Love Me messuilta nappasin mielenkiinnosta kokeiluun Mádaran uudet naamiot. Olenkin kerinnyt tovin testailla kyseisiä tuotteita ja muodostaa niistä mielipiteeni. Mádara tosiaan on Latvialainen luonnonkosmetiikka merkki, jonka tuotteiden nimeen olen vannonut pitkään. Aiemmat käyttämäni tuotteet ovat olleet laadukkaita, joten uskalsin ostaa molemmat putelit isommassa koossa. Yhden  60 ml naamion hinta on n. 19 euroa. No sitten itse naamioihin!

madaranaamio3.jpg

Mádara Detox on syväpuhdistava mutanaamio, joka sisältää pohjoismaista metsäjärvimutaa. Tuote puhdistaa ja supistaa ihohuokosia samalla hoitaen ihoa. Naamio imee itseensä liiallista ölyä ja vähentää näppylöiden muodostumista. Muta sitoo itseensä toksiineja ja raskasmetalleja auttaen niiden poistamisessa. Tuotteen luvataan piristävän ja parantavan lievän tuheduksen ja  lievittäen aknen merkkejä. Tuote virkistää hivenaineilla ja vitamiineilla ihoa tehden siitä hohtavan. Muta auttaa ihoa sitomaan itseensä kosteutta. Tuote sisältää useita ravinteita, kuten A- B- E- ja C-vitamiineja.

Tuotetta suositellaan käytettävän kahdesti viikossa rasvaiselle ja sekaiholle, jossa on laajentuneita ihohuokoisia, näppylöitä, sekä aknea. Tuotetta ei suositella erittäin herkeälle tai hauraalle iholle.

Tuote levitetään kasvoille vaikuttamaan 5-10 minuutiksi. Tämän tuotteen kerrotaan olevan erittäin voimakas ja se voi aiheuttaa väliaikaista kihelmöintiä tai punoitusta. Mitään mainituista oireista ei ilmaantunut minulle ja iho näytti käytön jälkeen kauniin kuulaalta, virkistyneeltä ja hyvinvoivalta.

Luettuani paketin selosteeen mietin mitä sitä tulikaan ostettua kahdellakympillä summanmutikassa. Mietin samalla myös miksi ihmeessä en ostanut paljon pienempiä tuubeja, ennen kuin olen vakuuttunut tuotteesta ja sen tehosta. No ei auttanut itku markkinoilla ja tuotekkin oli jo ostettu. Siispä kokeilemaan.

Kovat lupaukset ja hurjat varoitukset. Omat kokemukseni tuotteesta ovat kumminkin hyviä ja voinkin suositella tuotetta lämmöllä. Tykkäsin tästä tuotteesta paljon enemmän kuin Peel kuorinnasta.

Mádara Peel on valkoista ja hieman mömmöinen koostumus. Tuoksu tuotteessa on hieman erikoinen. Peel naamio on aktiivinen AHA-kuorintanaamio. Kvittenin hedelmähapot, C-vitamiini yhdstettynä kosteuttaviin maitohappoihin sekä rauhoittavaan mustanseljaan kuorivat yhdessä ihoa tehokkaasti. Kuorinta tekee ihostasi ihanan heleän ja sileän samalla kirkastaen ihoa. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja samalla edistäen solujen uudistumista ja elpymistä. Tuotteen luvataan häivyttävän maksaläiskiä ja juonteita. Tuotteella on syväpuhdistava vaikutus.

Tuotetta suositellaan samealle, väsyneelle ja ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita, ryppyjä ja maksaläiskiä. Lisäksi tuotetta suositellaan  iholle, jossa on tukkeutuneita ihohuokoisia tai aknea. Tuote ei sovellu erittäin herkälle iholle.

Paketista löytyy myös varoitus: Tuote on voimakas ja saattaa aiheuttaa lyhytaikaista ihoärsytystä: pistelyä, kuumotusta ja kirvelyä

Tuote oli valkoista hieman erikoisen oloista ainetta. Mieleeni tule jokin aivan muu, kuin kuoriva naamio.. Eikun aine naamaan ja odottelemaan varoiteltuja oireita. Naamion vaikutusaika on 3-10 minuuttia, jonka jälkeen tuote huuhdotaan pois vedellä. Olin yllättänyt, että minulle ei ilmaantunut mitään purkissa varoitelluista oireista, ihoni ei punoittanut naamion jälkeen ollenkaan, vaan näytti ihanan kuulaalta ja hyvinvoivalta! Yksi tykkää!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *