Kurkistus uuteen kotiin

Hejni

Ikea-kassit on purettu. Huonekalut ovat löytäneet paikkansa. Ensimmäiset tiskit on tiskattu. Olen nukkunut hyvin, myös viikonloppuna. Olen keittänyt jo useat aamukahvit sekä fiilistellyt lyhyttä työmatkaa, jonka voi taittaa kävellen. Viime torstaina ruokapöytä sai seurakseen neljä uutta tuolia. Tuolit saivat ensimmäiset vieraat myöhemmin illalla. Jääkaapissa näkyy muutakin kuin valo. Muutamat posterit ovat löytäneet tiensä seinälle.

Tuntuu, että olen kotiutunut, asettunut, muuttanut. Rakastan uuden asunnon tilaa ja keittiötä. Tänään olen ihaillut seiniin piirtyviä auringonsäteitä. Muutama viikko sitten Kallion asuntoa siivotessani silmäkulmaa kutittelivat muutamat kyyneleet, ja mietin mielessäni, olikohan tämä nyt ollenkaan hyvä ja oikea juttu, vai luotinko liikaa intuitiooni. Mutta hyvä, että luotin. Lopputulos oli parempi, kuin osasinkaan odottaa. Täällä on hyvä olla.

Ihan valmis koti ei vielä ole. Siksi vain muutama pieni kurkistus. Etsinnässä on nyt sohva. En oikein osaa päättää millainen. Lisäksi, keittiönpöydän uudet jalat odottavat laittajaa. Mutta eiköhän nämäkin jutut saada kuntoon ennemmin tai myöhemmin. Nyt on hyvä hetki vain olla.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.