Ladataan...
Heppatic

sain ninamarialta tänne lilyynkin tämän liebster blog -tunnustuksen, kivaa!

asiaan kuuluu myös valita viisi alle kahdensadan lukijan blogia, joille palkinnon jakaa eteenpäin. itse tahtoisin antaa tunnustuksen seuraaville henkilöille, enkä tasan aio ottaa selvää lukijamääristä, koska olen rebel:

mari

micci

enne

ainomaino

alinore

-----------

tunnustuksen saajan on myös vastattava seuraaviin kysymyksiin:

viisi asiaa, jotka tuovat hyvää mieltä:

 1. kissa
 2. oma ihana jalkapalloilija
 3. hevoset
 4. hassut kaverit
 5. perhe

viisi asiaa, joita tarvitset päivittäin:

 1. aamutee
 2. ruoka
 3. avaimet
 4. puhelin
 5. läheisyys

viisi kirjaa, joita suosittelet muille:

 1. potterit
 2. maggie stiefvaterin ihmissusitrilogia
 3. douglas adamsit
 4. joanne harrisit
 5. ruby fergusonin laura-sarja

viisi kaikkien aikojen suosikkilaulajaa/-yhtyettä:

 1. 36 crazyfists
 2. killswitch engage
 3. dio
 4. mad caddies
 5. don huonot

viisi lempiruokaasi:

 1. pitsa
 2. shuang longin vihannekset chilikastikkeessa
 3. intialainen/nepalilainen kasvisruoka
 4. risotto
 5. jätski

viisi paikkaa, joissa haluaisit käydä:

 1. new york
 2. rooma
 3. lontoo
 4. barcelona
 5. thaimaa

viisi adjektiivia, jotka kuvaavat sinua:

 1. ihana
 2. aikaansaamaton
 3. eläinrakas
 4. fiksu
 5. kiva

viisi asiaa, joista unelmoit:

 1. lisätöistä
 2. reissaamisesta
 3. (kilpa)ratsastamisesta
 4. lemmikkilauman kasvattamisesta
 5. kuntoutumisesta

viisi elämänohjetta, jotka haluat jakaa kaikkien kanssa:

 1. älä anna kissalle liikaa sen lempiruokaa tai se kyllästyy siihen ja rupeaa nirsoilemaan!
 2. käy katsomassa paikallisen futsal-joukkueen pelejä!
 3. älä hätäile!
 4. muista kehua itseäsi!
 5. uskalla selvittää ahdistavatkin asiat, kaikesta selviää.

 
___________________________________________________________
1. mikä on suurin unelmasi?

loppuelämä maailman ihanimman miehen kanssa.

2. mikä on paras vinkkisi kauniiseen kotiin?

henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että valkoiset kuutiot. mutta oikeasti elämä tekee kodista kauniin.

3. mikä on ollut elämäsi tähänastisista paras päivä?

mistähän nämä kysymykset on oikein vetäisty? varmaan se kun synnyin. all downhill from there? ei kai, eihän tällaiseen voi osata vastata. oon niin varma että tää on joku mammablogikysely, joka on eksynyt muihin blogeihin ja tähän kuuluisi vastata esikoisen syntymä.

4. miksi pidät blogia?

tätä blogia suunnittelin jonkinlaiseksi kuntoutuspäiväkirjaksi, mutta en mä enää oikeastaan tiedä. koska mun mielestä tonne bloggerin puolelle ei kuulu mun selkäkivut tai ratsastusanalyysit.

5. miten pidät huolta itsestäsi?

hevostelemalla (liikunta ja terapia yhdessä), nukkumalla, liikkumalla.

6. mistä pidät itsessäsi eniten?

itsevarmuudesta, ehdottomasta uskollisuudesta ja maalaisjärjestä. eikä haittaa että oon aika kuuma kissa :D

7. entä vähiten?

aikaansaamattomuudesta, rikkinäisyydestä ja yhdenlaisesta mustasukkaisesta luonteenpiirteestä.

8. mainitse kolme tärkeintä asiaa elämässäsi

perhe, koti, eläimet

9. mitä pelkäät?

tulta

10. mikä on nopein reseptisi, kun lapsilla on nälkä?

sanoa, että mennäänpä kattomaan oisko äitillä jotain evästä sulle. paras resepti on tietysti varautua ennalta.

11. mikä on paras lastenkasvatusvinkkisi?

harrastukset.

Ladataan...
Heppatic

mä nyt tulin sitten vaihteeksi kipeäksi. odotinkin sitä jo, kun koko kaveripiiri kävi tautia läpi ja miehen joukkuekin on pelannut viimeisiä pelejä ihan random-lainamiehistöllä kun väkeä putoilee rivistöstä tiiviiseen tahtiin vuoteenomaksi.

on sitten vaikea pysytellä edes suhteellisen terveellisissä ruoissa kun on kipeänä. kokkaaminen vaatii melkoisia ponnistuksia ja lauantaina mies olikin ruoanlaittovastuussa, eli haki meille pitsaa. tänään tuntuu siltä että syön lähinnä täytettyä patonkia, kuka aikuinen nainen nyt ei joskus olisi pelkällä leivällä elänyt...

taidanpa siis mennä täyttämään lisää patonkia salaatilla ja kurkulla ja juustolla, ei kai se nyt niin vaarallista  ole. tykkään ajatella että kipeenä tarvii paljon energiaa paranemiseen, joten ehkä nautin myös vähän herkullista sokeroitua palautusjuomaa jälkkäriksi.

kyl maistuu!

oon nimittäin viime aikoina kriiseillyt proteiinilisistä. aina säännöllisin väliajoin saan pakkomielteitä jostain ruokaan liittyvästä ja tällä hetkellä se koskee proteiinia. maitopohjaiset on hankalia, jos on tämmönen aneemikko, enkä haluaisi sellaisia sokeripommejakaan kuitenkaan sotkemaan mun terveellistä elämää. ja maustamaton soijaisolaatti on semmosta sahajauhoa, että ihan etoo se tunne suussa jos sitä menee pirtelötyyppisesti käyttämään (ihan hyvä lisä kuumennusta vaativiin ruokiin, esim. puuroon tai vastaavaan kyllä, mutta kylmänä hrrrrrrrrryöks). että varsinkin tinnua yllättää nyt suuresti kun mietin tätä asiaa ihan liikaa. koen tämän obsessoinnin vain lievästi ristiriitaiseksi siihen nähden että olen koko aikuisikäni toitottanut ihmisille että kyllä kasvisruoastakin saa ihan tarpeeksi proteiinia. mutta tämä on nyt tämmönen kausi, tuleepahan testailtua kaikennäköisiä uusia juttuja. vinkkejä saa jakaa!

Ladataan...
Heppatic

pidin joululomani ajan taukoa myös ratsastamisesta ynnä muusta hevostelusta ja välillä tuntui kyllä oudolta huomata että kas vaan, oonkin nähnyt hevosen viimeksi joskus kaksi viikkoa sitten. nyt oon ottanut vähän takaisin, kävin tyynen kanssa akkaseurassa piitkällä maastolenkillä, sitten fabriiizion eli baben kanssa vähän koulutunnilla ja viimeksi vielä mussukan kanssa kentällä ilman satulaa jumppailemassa. sovittiin tinnun kanssa että käyn nyt aina keskiviikkoisin mussukalla ratsimassa, kivaa! aion kyllä tepastella ilman satulaa mahdollisimman paljon, on se niin ihana tunne kun hevonen lämmittää ♥

baben kanssa treenattiin tunnilla verkassa kiemuroita ja varsinaisena aiheena kulmien ratsastamista. ensin niin että käynnissä neliöllä kulmissa seis, asetus, kulman ratsastus. sitten käynnissä koko kulma läpi, sitten ravista käyntiin kulman ajaksi ja sitten ravissa läpi, ja lopuksi vielä laukassa neliöllä huolelliset kulmat. poni oli alkuun tosi reipas ja innokas tekemään töitä ja ehti vähän mörköjäkin nähdä katsomossa, mutta lopputunnista se kerta kaikkiaan väsähti ja takajalat jäi kyydistä. minä pusersin ja poni yritti mutta virta loppu persosastolta. ja sitten loppu kuskiltakin ja loput neliöt mentiin vähän hälläväliä kokoamatta kunhan olis edes vähän suora hevonen suorilla ja kääntyisi edes suht' nopeesti. baben isossa laukassa oli kyllä aika vaikea ehtiä istumaan ja vaikuttamaan tarpeeksi, kun aikaa oli noin kaksi laukka-askelta per sivu, mutta se olis vaan sitä reenintarvetta.

sanoin palautteessa tunnin lopuksi että jäi vähän kaivelemaan kun tuntui että olisi voinut mennä paremminkin, vaikka eihän se huono ollut noinkaan (opettajan kommentit oli 9x nyt on hyvä, hyvä hanska jne ja 1x käännä vähän aiemmin... ) ja sain kuulla olevani kauhean vaativa. no kai sitä ny pitää vaatia jos meinaa kehittyä? välillä olisi kiva kun saisi sellaistakin opetusta että hyvä ei riitä kun parannettavaakin on. ainahan voisi olla vähän parempi, ja minä ainakin voisin olla paljonkin parempi.

hui mitä möököjä katsomossa!!1

näissä laukoissa takajalat tallin puolella eikä ihan maneesissa...

hyvä pylly!

mulla meni tän postauksen tekemiseen melkein viikko kun ensin odotin ja sitten valkkasin kuvia ja sitten turhauduin noin seitsemän kertaa siihen että tänne saa ladattua yhden kuvan kerrallaan ja nekin max. 2 mt kappale eli pienennyksen kautta jokahinen. eli en nyt jaksa tarinoida tämän enempiä. tänään pitäisi mennä hyppäämään ja mä tapoin reiteni lauantaina salilla enkä tiedä millä lihaksilla ajattelin istua esteistunnassa mutta ehkä siitä selvitään. olinhan mä sillon syksyllä sillä kavionkuvallisellakin reidellä estetunnilla, että ehkä nää hapot jää kuitenkin kakkoseksi sille.

Pages