Ladataan...
Heppatic

Epämäärähuomio #1 Okei ton otsikon perusteella voi tulla mielenkiintoisia hittejä hakukoneista, mutta tulkoon.

Epämäärähuomio #2 Googletin äsken kuvahausta että pilates jalannosto ja mun banneri nousi ensimmäisten joukossa.

Epämäärähuomio #3 En löytänyt oikeanlaisia kuvia tähän asiaan liittyen enkä jaksa askarrella itselaukaisimen kanssa ja ehkä tämä postaus kuuluu lähinnä henkilökohtainen inspiraatio/muistutus/hehkutusosastolle. Että olkoon ilman kuvia siis.

Asiaanpääsy:

Pilatestunti maanantaina. Apuvälineenä jumppakuminauha, kuten usein on. Tällä kertaa apuvälinettä käytettiin kylkiasennossa tehtävien jalannostojen sun muiden ohessa ja voijje mikä lamppu syttyi: kuminauhan tuoma vastus ottaa pois tarpeen käyttää lonkankoukistajaa (joka änkee siis joka paikkaan tekemään muiden lihasten töitä) ja treeni menee täysimittaisena oikeaan osoitteeseen eli pakaraan. Tämähän on nyt vain ja ainoastaan juuri se lihasosasto, jota olen pyrkinyt kuntouttamaan erinäisten ongelmien ja tulehtuneiden lonkankoukistajien vauhdittamana jo kuukausikaupalla. Ja nyt se löytyi! Olen syksyn aikana ollut siellä tunnilla sitä mieltä että ollaan aika lähellä totuutta, mutta nyt taisi tulla se viimeinen niitti.

Vielä kunnon rullailut joka suunnalle tuolla alueella - pakarat, lonkat, lonkankoukistajat, etureiden yläosat (no samalla hiellä reidet muutenkin) ja mullahan voi olla jopa aukikiertäjät jonain päivänä. Mun kotijumppanauhani sattuu vielä olemaan astetta väkevämpivastuksinen kuin se pilatestunnilta lainattu lussukka, mutta kiinnipitävää kättä nyt saa siirrettyä sen verran että pääsee toistojakin tekemään eikä lopu peräosastosta virta ensimmäisen toiston jälkeen.

En mun tanssi- ym. taustalla ymmärrä, miten mulla ei muka aukikiertäjät ole iskussa, mutta kai ne lonkankoukistajat on tehneet jo silloin kaiken työn. Siihen vielä reisipainotteiset staattiset pidot ja räjähtävyystreeni niin saattaahan se olla että yksi pieni aukikiertäjä häviää aika äkkiä reisiosaston voimalle.

Tänään ennen ratsastusta pakko vähän aktiveerata nauhan kanssa oikeita paikkoja. Hanska sou häpi!

Ladataan...
Heppatic

Ajattelin vaan käydä tiedottamassa, että olin maanantaina pilateksessa.

Vieläkin sattuu vatsiksiin.

Joko tein tosi tehokkaasti, tai sit se toinen vaihtoehto, eli oon laiskotellut kaksi kuukautta ja mun syvät lihakset oli unohtaneet olevansa olemassa.

Lisää tällaista!

Ladataan...
Heppatic

Mulla aina välillä tulee sellainen olo että varmaan olisin parempi este- kuin kouluratsastaja. Olen rohkea ja mulla on aika hyvä silmä ponnistuspaikalle. Teen hyviä teitä ja ymmärrän eteenpäinpyrkimyksen merkityksen menettämättä kuitenkaan kuumankaan hevosen hallintaa. Ja lisäksi satun tykkäämään siitä!

Torstaina hyppelin pikkuruisia harjoitusesteitä ohjatusti Fabriiizion kanssa. Ja olin ihan sairaan hyvä. Kova pakkanen ei tee possusta mitään rautakankea vaan ennemmin antaa sille virtaa. Joka kerta ovipäätyä ohittaessa havaittavissa oli pieniä vihreitä miehiä. Se useinkin syttyy puomeja nähdessään eikä tämä kerta ollut mikään poikkeus. Harjoituksina suhteutettuja (reippaat neljä askelta tai pikkuiset viisi, valitsen yleensä tässä tilanteessa neljä koska sujuu paremmin) suoralla ja kaarevalla linjalla ja vielä lisäekstrana vinolinja jossa pitää vähän osata katsoa mistä kääntää.

Kuumalla ponilla tärkein tehtävä oli pitää sisäänhypyt pieninä, niska ylhäällä ja pohkeet läpi. Sain ratsastettua ihan ennennäkemättömän hyvin nimenomaan pohkeilla ja ulko-ohjalla, kun mulla on paha tapa joskus tiukoissa kurveissa jäädä sisäohjaan kiinni, jolloin hevoi usein pullauttaa vaan ulkolavan pitkälle ja jatkaa samalla reitillä. Olin tosi tyytyväinen ja meitä kehuttiin hiiveesti.

Mulla taitaakin olla pyöreä nolla hyppykuvaa possun kanssa. Mutta onneksi ei tarvi paintin aikakaudella jäädä ilman kuvia, koska päätin tehdä tällaisen ylihienon kuvan radasta!

How cool is this!

Joo taidan pysyttäytyä siinä kääntämisessä vaan enkä rupea graafikoksi ihan heti.

Mutta hypellen voisin selättää tän ratsastusmasennuksen. Ehkä. Nyt meen kävelylle tuulettamaan aivoja. Ei varmaan haittaa ketään tän tason perusteella.

Pages