Ladataan...
Heppatic

On tämä kesäaika kyllä vähän sellaista, ettei koneella nököttäminen inspiroi yhtään. En ole lomalla, mutta ehkä vähän kesämoodissa kuitenkin, sillä töiden valmistuttua läppärin kansi menee hyvin nopeasti kiinni eikä blogin kirjoittaminen käy kovin usein mielessäkään. Eikä tässä nyt juuri hirveästi mitään raportoitavaakaan taida olla. Että ennemmin sitten vaitonaista meininkiä kuin aivan tyhjän jauhamista ihan vaan jotain kirjoittaakseen. 

Tämä suuri kisakesä on nyt vähän saanut lievää mahalaskua, kun Pohjanmaan alueella on peruttu yksiä lukuunottamatta kaikki aluekisat heinäkuulta. Tai osaa on onneksi vain siirretty myöhemmälle. Tuomaripula kuulemma, jotenkin vaikea ymmärtää, mistä se nyt yhtäkkiä on iskenyt. Tottakai lomaillaan ja näin poispäin, mutta on niitä kisoja ennenkin saatu järjestettyä. No syssymmällä sitten, ehdinpä päästä valmennuksiinkin, kun duunissakin lomailijat palaavat töihin eikä mun tarvi olla aina juuri siihen kriittiseen aikaan (kun kerran viikossa olisi valmentaja naapurissa) ahtamassa eväitä reppuun ja muutenkin kaivamassa lähtökuoppia töitä varten. 

Sipen kanssa ollaan silti treenailtu tavoitteena saada sitten elokuulla koittavissa kisoissa muutamaa pykälää parempia tuloksia. Tavoitteellisuus on joskus vähän vaikeaa, kun ei pääse valvovain silmäin alle, mutta pitää nyt antaa tämän heinäkuun mennä harrastelumeiningillä ja otetaan tiukka proo-asenne parin viikon päästä. 

Eilen mulle kyllä tuli ihana paketti Kokkolasta! Sen aiheuttaman riemun voimalla varmaan ratsastetaan muutama kuukausi pelkästä välineurheilun riemusta, mutta mä ehkä olen nyt tylsä ja sanon että siitä lisää seuraavassa jaksossa. Koska siihen tarvii kuvia, joita mulla ei nyt ole. Koska kameraan tarttuminen on myös kesämoodin vuoksi ollut aika ylikova homma. Onpa joku postausaihe odottamassa. Kunhan nyt ei tarvisi odotella sitä kuvausinspistä kovin kauaa. Öhh, en lupaa mitään :D