Ladataan...
On Her Hangers

 

Ripsien taivutus kuuluu minun ja varmasti monen muun päivittäiseen meikkirutiiniin. Ripseni eivät ole tikkusuorat, vaan hieman kaarevat luonnostaankin, mutta taivuttimilla saa kyllä huomattavan eron aikaan, enkä oikeastaan koskaan jätä taivutuksia pois meikatessani. Tällä hetkellä omistan muutamat eri taivuttimet, joista uusimmat ovat Mariela Sarkiman kovasti kehutut taivuttimet (kuvassa vasemmalla). Toiseksi uusimmat ovat nuo tummemmat Shisheidon taivuttimet, jotka olen ostanut jo viime helmikuussa FeelUnique.comista. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Shisheidon taivuttimiin, mutta halusin testata Sarkiman taivuttimet, sillä niitä on tituleerattu "jopa Shu Uemuroja paremmiksi". Shu Uemuran taivuttimet ovat kosmetiikan maailmassa taivuttimien kermaa, mutta ne ovat harmittavan vaikeasti saatavilla Suomessa. 

 

 

Shisheidon taivuttimista minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa. Jo ensimmäisellä kokeilulla huomasin eron aiempiin taivuttimiin. Ne sopivat silmäni muotoon hyvin ja saan sekä sisä- että ulkonurkan ripset taivutettua vaivattomasti. Tällä hetkellä niiden hinta on FeelUniquen sivuilla 24€, joka voi tuntua aluksi korkealta, mutta nämä ovat olleet todellakin hintansa väärti! Taivuttimien kuminen tyyny ei ole puolessa vuodessa saanut kuin pienen painauman, vaikka olen tosiaankin käyttänyt näitä joka kerta kuin meikkaan. Mukana tuli myös vaihtotyyny, mutta vaihtamisen tarvetta ei taida olla vielä piiiitkään aikaan. Halvemmilla e.l.f:in ja Cailapin taivuttimilla tyynyissä on urat (suorastaan kuilut) jo muutamissa viikoissa ja vaihtotyynyjä saa ostaa tiuhaan. Kaikista naurettavinta on, että yleensä vaihtotyynyt maksavat suurinpiirtein saman verran kuin uudet taivuttimet.

 

 

Ostin Sarkiman taivuttimet Sokokselta 7,90€ hintaan ja mietinkin, että tuliko puoli vuotta sitten tuhlattua pari kymppiä turhaan. Voin sanoa, etten tuhlannut ja syy näkyy kuvassa. Sarkiman taivuttimet ovat paljon jyrkemmin kaarretut eivätkä ne istu silmäni muotoon ollenkaan. Saan tunkea taivuttimien metallista yläosaa silmäluomeani vasten yrittäessäni saada taivuttimia mahdollisimman lähelle ripsien tyveä ja se ei a.) tunnu mukavalta ja b.) auta juuri mitään. En osaa sanoa mitään taivuttimien tyynyjen kestosta, sillä en tule taivuttimia niin paljoa käyttämään, että niihin uraa edes muodostuisi. Tyyny tuntui melko samanlaiselta materiaalilta kuin Shisheidon taivuttimissa, mutta on mahdotonta sanoa miten se käytössä jaksaa, kun käyttöä ei ole.

 

 

Plussaa Sarkiman taivuttimet saavat kuitenkin pirteän turkoosin värisistä kumityynyistä ja varatyynyn jemmapaikasta. Nuo varatyynyt tuppaavat aina katoamaan, mutta Mariela Sarkiman taivuttimissa niille on oma paikkansa. Nämä saattavat olla mainiot taivuttimet kyllä pyöreämpi silmäisille meikkaajille, mutta omani taidan lahjoittaa eteenpäin. Shisheidot jatkavat oman meikkipöytäni rakkaimpina taivuttimina, mutta mikäli joku päivä saan käsiini Shu Uemurat, saattavat Shisheidot saada kilpailijan.

Käytättekö te ripsentaivuttimia? Mitkä ovat sinun suosikkitaivuttimesi?

Ladataan...
On Her Hangers

 

Maybelline julkaisi vihdoin ja viimein myös Suomessa Baby Lips-huulivoide sarjansa! Yhdysvalloissahan Baby Lipsejä on ollut jo useamman vuoden ja erilaisia kausisarjoja kuten Dr Rescue- ja uusin Crystal-sarja. Me kuitenkin saimme nyt alkuun vain tämän peruskokoelman, joista itseäni eniten kiinnosti värilliset versiot, vaikka myös läpinäkyvissä versioissa onkin hyvin positiivisesti myös aurinkosuoja mukana!

 

 

Baby Lipsit olivat minulle entuudestaan tuttuja vain eri blogeista ja vlogeista, mutta niistä olen kuullut melkolailla vain positiivisia arvosteluja. Baby Lipsit ovat siis pääasiassa huulirasvoja, joista osa on täysin läpinäkyviä, mutta osassa on hieman väriä myös mukana. Itse ostin juuri näitä värillisiä versioita, eli persikkaisen Peach Kiss- ja punaisen Cherry Me-sävyn. Peach Kiss-sävyssä on hieman kimalteita mukana, kun taas Cherry Me-sävyssä niitä ei ole. Erityisen mukavia näistä huulituotteista tekee niiden kosteuttavuus. Osa perushuulirasvoista auttaa vain hetkellisesti, mutta pitkällä aikavälillä kuivattaa huulia. Baby Lipsit oikeasti kosteuttavat huulia. Lisäksi ne tuntuvat huulilla oikein mukavalta, sillä ne eivät tunnu liian liukkailta (jolloin saa pelätä leviääkö sävyllinen huulivoide huulien ulkopuolellekin) eikä liian jankkiselta tai paksulta. Koostumukseltaan se on siis oikein mukavaa keskikastia, eli huulet saavat kosteuttavan kerroksen, mutta sitä on mukava käyttää.

 

 

Sävyt ovat melko läpikuultavia, mutta sitä osasinkin odottaa. Baby Lipsit ovat ihan rehellisesti huulivoiteita, eivät huulipunan ja -voiteen hybridejä, kuten monet uudet huulituotteet ovat. Cherry Me-sävy on oma suosikkini noista kahdesta ja sopii omalle väritykselleni hyvin. Se kirkastaa ja tuo eloa kasvoille. Huulet tosiaan saavat lisää punaisuutta. Peach Kiss ei vaalean sävynsä vuoksi juuri näy minun huulillani. Huuleni eivät ole luonnostaan mitenkään äärimmäisen tummat, mutta niissä on väriä. Peach Kiss ei pysty neutraloimaan huulieni luonnollista sävyä ja jos laitan sävyä enemmän huulilleni, se tekee kasvoistani vähän elottoman näköiset. Kevyt sipaisu kuitenkin taas näyttää hyvältä, kun huulille tulee hieman kiiltoa ja aavistus sävyä. Peach Kiss-sävy sopii ehkä paremmin niille, joilla on luonnostaa melko vaaleat huulet.

Minä ostin omat Baby Lipsini Anttilasta 3,90€ hintaan, mutta olen nähnyt näitä myös Sokoksella ja uskoisin, että suurin osa Maybellinea myyvistä kaupoista ottaa nämä supersuositut huulivoiteet valikoimiinsa. 

Ovatko muutkin kokeilleet jo Baby Lipsejä? Mitä mieltä olet ollut?

Ladataan...
On Her Hangers

 

Kevään ja kesän aikana olen löytänyt pari erityisen ihastuttavaa poskipuna uutuutta, jotka ovat olleet vakikäytössä melkeinpä koko kesän. Tänä kesänä olen halunnut enemmän persikkaisia sävyjä poskipunasta, sen normaalin pinkin lisäksi. Itse en juuri rusketu, mutta nämä kaksi näyttäisivät varmasti todella hyvältä myös päivetyksen kanssa. Nämä eivät ole uutuuksia siinä mielessä, että ne olisivat julkaistu hiljattain, vaan ne ovat minulle uusia.

 

 

Milanin Baked-poskipunat ovat suorastaan kulttimaineessa erityisesti CherryCulture.comista ostamani Luminoso-sävy niittää mainetta pitkin kosmetiikkamaailmaa. Se on melko vaalea sävy, mutta juuri siksi se sopiikin mainiosti minun kalpealle iholleni. Luminoso ei ole täysin matta, vaan se antaa kaunista hehkua kasvoille ilman kuitenkaan varsinaisia kimallehippusia. Poskipuna on kyllä pigmenttinen, mutta vaaleutensa takia sitä voi sivellä kasvoilleen kiireaamuinakin melko huolettomasti. Tämä poskipuna on saanutkin minut himoamaan lisää Milanin poskipunia.

Sain edellisen FeelUnique-tilaukseni yhteydessä mukana näytekoon theBalm Instain-poskipunasta sävyssä Swiss Dot. Tuo näyte on aivan pikkiriikkinen ja syötävän söpö. Luulisi, että tuollainen pikkuinen 0,5 gramman näytepakkaus ei riittäisi mihinkään, mutta olen käyttänyt ja swatchaillut monesti tuota poskipunaa, ja tuntuu, ettei se ole kulunut juuri yhtään. Instain-poskipunat ovatkin todella pigmenttisiä ja "vähemmän on enemmän"-sanonta pitää tämän poskipunan kanssa paikkaansa. Instain-punat säilyvät myös kauan kasvoilla, eivätkä ne haalistu helposti. Niiden juju onkin, että ne värjäävät ihoa (ei tietenkään pysyvästi) ja väri säilyy kauniina pitkään.

 

 

Swiss Dot eli mattainen persikkasävy, on kuvassa vasemmalla ja voin kertoa, että värin sai erittäin helposti näkymään! Sitä levittäessä saakin olla melko varovainen, ellei halua pelleposkia aikaan. Itse käytän duo fiber-tyylistä poskipunasivellintä, jotta häivyttäminen olisi mahdollisimman helppoa. Kuten aiemmin mainitsin Luminoso on huolettomampi puna levittää. Se ei kestä haalistumatta yhtä kauan kuin Swiss Dot. Molemmilla on siis puolensa, mutta tykkään molemmista hirmuisesti!

Onko teillä erityisesti kesällä käytettyjä meikkejä?

Pages