Ensimmäinen blogipostaus

Ensimmäinen blogipostaus on aika vaikea. Se tuntuu samalta kuin ensimmäinen sivu uudesta päiväkirjasta. Tuntuu hömelöltä aloittaa tällaisella ”Moi, mä oon Heta” -kirjoituksella, mutta tuntuu turhan suorasukaiselta alkaa kirjoittaa ilman mitään esittelyä. Aloitan siis nyt lyhyellä esittelyllä.

Moi, mä oon Heta

Mä olen 22-vuotias helsinkiläinen. Mä innostun helposti ja nautin siitä, kun saan heittäytyä erilaisiin tilanteisiin. TÄYSILLÄ! Mä haluan miettiä rationaalisia syitä kaiken taustalla, mutta teen suuret päätöksen aina tunteella. Mä opiskelen yliopistossa, mutta oon ollut aika hukassa mun opintojen kanssa ja kaivannut uusia tuulia. Mua innostaa tasa-arvo-kysymykset, kestävä kehitys ja se, miten ihmiset voi viestiä paremmin keskenään. Uskon, että paremmalla viestinnällä voitaisiin muuttaa maailmaa.

Mä olen kauan haaveillut bloggaamisesta, mutta aiemmin en oo tiennyt, mistä aloittaa. Mä oon viime vuosina päässy tekemään töissä ja opiskelijajärjestöissä tosi siistejä projekteja sisällöntuotannon parissa, nauttinut niistä ja nyt haluaisin oppia blogimaailmasta lisää. Nyt onkin juuri sopiva aika aloittaa, koska…

Uusia seikkailuja edessä

Mä lähden elokuussa yliopistovaihtoon Bangkokiin! Haluan blogata vaihdosta monestakin syystä. Ensinnäkin, se toimii mulle itselleni päiväkirjana vaihdosta. Voin myöhemmin katsoa postauksia ja muistoja täältä blogista. Se kannustaa myös kertomaan tästä kokemuksesta syvällisemmin. Toisekseen, tää on hyvä paikka myös kavereille ja sukulaisille seurata mun reissua ja oppimaa. Kolmanneksi, jaan mielelläni vaihtokokemuksia muillekin, koska toisten vaihtoblogeista on ollut mulle isoa hyötyä lähtöä valmistellessa.

Tästä blogista ei suinkaan oo tulossa pelkästään vaihtoblogia. Haluan kirjoittaa kaikesta mua kiinnostavasta kokonaisvaltaisesti. Ja todellakin näkisin itseni jatkavan tätä bloggausharrastusta sitten vaihdon jälkeen.

Omaa tyyliä etsimässä

Mä haluan olla kokeellinen tän mun bloggaamisen kanssa. Haluan etsiä mun omaa bloggaustyyliä ja tehdä jotain uutta. Siitä syystä ois mahtavaa saada sulta kommentteja siitä, millainen sisältö sua kiinnostaa. Mitä ajatuksia herätti tää enismmäinen blogipostaus? Mä oon kans innostunut videotuotannosta, joten suunnitelmissa on myös vlogeja Seuraako ihmiset nykyään enää blogeja, vai onko vlogit se juttu?  Mä itse seuraan molempia, mutta aika eri syistä. Jotenkin koen, että blogeissa ihmisten ajatukset ja tunteet tulee selkeämmin esille.

Ps. Mua voi seurata Instagramissa @hetarai. Aion päivittää vaihdosta sinne tiiviisti, koska teen vaihtoraportin koululle Instan kautta. Eli vähintään kaksi feed-postausta viikossa luvassa. Ja tietysti myös kaikkea hauskaa story-puolella.

Kommentit (1)
  1. Hyvä aloitus, sun kirjoittamistyyli on jotenkin ihana. Tsemppiä uusiin tuuliin, vaihto Bangkokissa kuulostaa super siistiltä!! Itse palasin just maisteripinnoista ulkomailta ja aihe kiinnostaa siksikin kovasti, jään seurailemaan 🙂

    https://nouw.com/janitajohanna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *