Valentine’s Day 2021!

Olenko valmistellut ihanaa yllätystä?

Saankohan lahjoja?

Millainen on ollut paras ystävänpäivä?

Millainen sen olisi hyvä olla?

Sunnuntai saapuu ja on ystävänpäivä. Aina se ei ole sunnuntai, joskus se oli torstai. Sen päivän muistan kyllä aina. Kun joku pilasi ystävänpäiväni. Toivotatko rakkaillesi hyvää ystävänpäivää?

Millaisia ystävänpäiviä olet viettänyt? Vai onko tuo joka vuotinen päivä sinulle oikeastaan ihan se ja sama? Monelle se on vain päivä toisten joukossa. Mitä tuosta turhaa stressiä tai mitään kummempia yllätyksiä? Mikä on mieleenpainuvin ystävänpäiväsi koskaan? Onko ystävänpäivä kumppanillesi tärkeä päivä? Joidenkin mielestä tuo päivä voi olla erittäin tärkeä. Mistä me tiedämme mitkä asiat ovat kenelle tärkeitä kenelle ei? Jotkuthan odottelevat yllätyksiä ja toiset eivät niitä jaksaisi millään. Millainen olisi unelmien ystävänpäiväsi? Vai onko tuo ihan sama. Voiko tylsempää lausetta olla tai tylsempää hetkeä, kuin jonkun suusta ihan sama?  Mistä sitä tiedämme, vaikka joillakin on ystävänpäivä yksi raivostuttavimmista asioista ? Kenen kanssa siis tahdot viettää sen? Lähetätkö ystävälle viestin sydämillä? Kavereille niitä ei siis lähetetä? Toivottaako sinulle joka vuosi hyvää ystävänpäivää ihminen, jonka toivotukset ovat IHAN SAMA? Hän on varmasti se reppana, jolla on kavereita vaikka muille jakaa. Hän istuu vaikka viidenkymmenen juhlaseurueessa. Keskipisteenä. Nauttii huomiosta. Hänellä on oikein ystävien ystävänpäivä. Hänhän kuvittelee olevansa kaikkein nokkelin. Kavereita ? Kymmeniä?

Toisille totisesti riittäisi yksi tai kaksi hyvää ystävää. Joiden kanssa olisi luottamusta. Toisia ei luottamus kiinnosta. Kerron tämän nyt luottamuksella! Se on harmi mitä selkäsi takana sinusta puhutaan tai ajatellaan. Et kestä tuota totuutta. Se on varmasti pahempi, kuin joku sanoisi reppana. Pilasitkohan kenties jo lapsena, jonkun ystävänpäivät? Porskuttelet läpi ystävänpäivien kasoittain kavereita? Olet varmasti ollut aika ilkeä alusta saakka. Olet varmasti nainen. Osa miehistäkin kumartelee sinua. Sinä vain pyllistelet. Varmasti olet niin nokkela, että olet kuullut sanonnan. Ken kumartaa hän pyllistää. Aivan varmasti tuo on tuttua sinulle. Koska olethan niin nokkela, että tiedät vain nämä asiat niin hyvin. Et kai kaverisi mieheen käy nykyään kuumana? Oikeaa ystävänpäivä palautetta sietäisit saada !

Kieroa naisten peliä. Varmaan moni mieskin ajattelee, mutta kehtaakohan ääneen sanoa. Sinua raivostuttaa… Joku on kauniimpi kuin sinä. Et kai tunne olevasi ruma? Onko oletetulla kaverilla, jonka kaikki tietävät niin sittenkin parempi kroppa, kauniimpi hymy, kauniimpi ulkonäkö? Hänelle tuskin kannattaa toivottaa hyvää ystävänpäivää, tai muitakaan pyhiä! Hän on jopa mielestäsi luultavasti sairas ihminen. Olet niin nokkela, jotta tiedät vain kaiken parhain päin. Tiedät ja olet tosielämässä kytännyt. Luulet tietäväsi. Eihän vain ole kumminkin mahdollista, että selkäsi takana on jotakin meneillään, josta et tiedä? Vai oletko niin nokkela, että selvittelit jo asiaa? Aivokapasiteetti alkoi kelailee?

Kaikki se millaisia olemme tänä päivänä. On lähtenyt liikkeelle jo aikoja, vuosia sitten. Olemme kasvaneet, lukeneet, opiskelleet, ottaneet tietoa sekä meitä on kasvatettu… Ketkä ovat yhä halailu ihmisiä? Tämä vallitseva tilanne ja aika toki estää meitä halailemasta. Mutta voimme lähettää perhosefektillä halauksia, vanhoille luokkatovereillemme. Minusta se olisi sopivan lämmin, ystävällinen ajatus tähän ystävänpäivään! ♥️

Rakkaallemme voimme toivottaa aina lämmöllä ystävänpäivää myös. Mikä seän suloisempi ajatus, kun toivottaa kumppanille hyvää ystävänpäivää. Siinä ei ainakaan pitäisi olla mitään katkeraa, olan takana tai hampaan kolossa. Vai onko sinulla? Neiti nokkela? Nokkelaahan olisi olla vaikka kumppanille ilkeä. Miksi hän ansaitsee mitään hyvää? Vai oletko ystävänpäivänä ystävällinen, mutta siihen se sitten jääkin. Kumarrella voi muuallakin. Toisaalta, jos esität hyvää ystävää vain. Ehkä tosiaan esität kumppanillesikin. Olettaen, että hän on mies. On hän vain hitaampi tajuamaan pelin, jota pelailet. Ethän liikaa minäkeskeinen ? Ehei, välillä ystävällinen toki. Aina löytyy huonoa seuraa, hankalampi on parempaa tavoittaa.

Pitäisikö minun olla tyytyväinen, kun pilasit minun ja kumppanini ystävänpäivän? Tokihan teit sen varmaan kaikesta rakkaudesta! 😉

HAPPY VALENTINE’S DAY for best friends 2021!

<3Pauliine

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *