Vanhana tanssijana

  Tässä pohdintaa näivettyykö suhteemme, onko siellä hauskaa tai mistä vitsailemme. Millainen voi olla kulttuurieromme? 

No mutta, siis aiheeseen millaisia on kulttuurieromme mitä meiltä mahdollisesti löytyvät? Itselläni on tiedossa omat muutamat juuret. Minulla olisi pieni intohimo toki tutkia joskus asiaa itse. Opiskella jotakin sukujuuriin liittyvää ja tutkia alaa! Mehän jestas saatamme olla ihan muuta, mitä olemme kuvitelleet!

En tiedä, mutta jos pohdin tulevaa puolisoani esimerkiksi. Tuollainen asia olisi erittäin mielenkiintoinen tietää! Onko sinulle väliä mistä  kumppanisi olisi kotoisin? Ymmärrättekö sukujuurenne ja kulttuurieronne?

Tästä pääsemmekin aiheeseen, jota olen oikeastaan aina hiukan miettinyt. Miksi sitä oikeasti aikuisena opiskelisi? Voin myöntää olevani aikuinen, vaikka minua usein luullaan jopa melkein kymmenen vuotta nuoremmaksi. Otan toki sen kohteliaisuutena! Mutta myöskään oma ikäni ei ole minulle häpeä! Se on mikä on ja sille emme mahda mitään.

Missä iässä olemme parhaimmillamme?

Senhän voimme päättää vain itse. Jos pohdin omaa ikääni, tahdon olla sitä mieltä, jotta parasta meillä olisi nyt!  Meidän on turha haikailla vanhojen perään, menneitä tai tulevaa. Olemme nyt tässä hetkessä ja kaikki mitä meillä on, on nyt! Toki, voimme tehdä tavoitteita, haaveita ja miksi ei unelmia tulevaisuuteen. Sehän kannattaa aina! Voimme suunnitella tulevaisuutta. Se voi olla mukavaa, hauskaa, miellyttävää, idea rikasta ja energiaa tuovaa voimaa elämääsi. Ainakin olen omalla kohdallani huomannut. Ja kannustan kyllä! Vaikka epätoivon partaalla, tekemään hyvän mielen tavoitteen!

Olen ollut aina opinnoissa sellainen perus hyvä. Jos pohdin aiempaa taustaani siis opintojeni suhteen. Olen aina porskutellut keskivertona. Kävin siis yksityiskoulua opintojeni ohella parikymppiseksi saakka. Tein kiitettävää työtä opiskellessani musiikkia  koulujen ohella. Minulla on aina ollut useammat raudat niin sanotusti tulessa. Sen kaiken lisäksi tahdoin olla nuorena urheilija. Opintojeni ohella tuo oli kuitenkin melkein mahdotonta. Harrastin kumminkin lumilautailua, tanssia, jumppaa, pyöräilyä ja lenkkeilyä.

Kannustan myös olla piittaamatta muiden mielipiteistä.

Olen myös kirjoittanut aiemmin niin sanotuista ulkonäköpaineista. Niitä toki löytynee varmaan kaikilta esiintyjiltä ainakin joskus! Monelle se on erittäin raskasta koittaa olla ihanne vartalolla, jotta esiintyminen olisi täysi kymppi! Laitanko hei, hastag #2021 ja tilanne on edelleen sama. Vai pääsemmekö suorittamisen paineista yli? Hei, vanhat toverit, tytöt, kumppanit tai näyttämötaiteilijat onhan se aina niin!

 

Emme mahda mitään sille mitä elämäämme tupsahtaa. Tuleeko sinne, sairautta, yllätyksiä vai rakkautta tai jopa lisää rakkautta! Voimme vain koittaa päästä kohti tavoitetta tai tuota yhtälöä, jonka tahdomme ratkaista! Ymmärrän ainakin itse, omien harrastuksieni ja opintojen myötä yhden asian. Suorittamisen paineet !

Se on harmi! Jos joudut sen luota kauemmaksi, jota tai mitä tahtoisit vain eniten tehdä. Onhan se. Ja kaikki sen tietävät! Harmihan se. Ainakin olen oppinut suorittaessani paljon ja joskus liikaa, että ne kuuluisat romahdukset kyllä saapuvat elämääsi juuri jo harmilliseen aikaan. Voihan niistä toki koittaa selviytyä, onnea matkaan kanssa toverit!

Halusin kirjoittaa vähän sekalaista tekstiä. En tiedä onnistuinko. Tarkoitan siis, että jos onnistuin niin pohdin huomaako siitä sen kuinka pihalla joskus on omista asioistaan ? Vai olettaako joku muu aina toisin ja olet hyvinkin tietoinen omasta elämästäsi. Onhan se sääli ja harmi jos tulee väärin ymmärretyksi. Ajautuu kaveripiireihin, joissa elämäntilanne tai aatteet ovat aivan toiset, joihin olet opiskellut ja kasvanut. Nuorena voi olla umpikujassa, jos on vähän hyvä kaikessa mihin ryhtyy. Ehkä olisi kannattanut olla jossakin, vain yhdessä jutussa erittäin hyvä ja vielä jossakin erinomainen. Ja voihan sitä, itsenäistyä ja aikuistua missä iässä tahansa.

Viekö tilanteet meitä toisiin?

Ps. Huumoria vai ei?

🥂🍾

<3:Pauliine

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *