Ladataan...

Lomat on lomailtu ja iholla on vielä rusketusta muistuttamassa lämmöstä jolle voi sanoa hetkeksi soronoo. Oikeastaan musta tuntuu nykyään aina siltä, että olisin lomalla. Eihän mulla ole kokopäivätyötä. Paitsi että onhan tuossa tuo 24/7 huomiota ja hoitoa vaativa napero. Jotkut päivät tuntuvat lomalta ja toiset eivät...

Dubai. Pilvenpiirtäjiä, rantaa ja aurinkoa. Rukouskutsuja ja rakennustyömaita. Lomamme Dubaissa oli löhöilyä rannalla - taisimme kaikki tarvita sitä ja sinne sitten jumituimme. Meillä oli upea hotelli jossa tunsi olonsa prinsessaksi. Hotellissa oli myös Dubain hienoin kylpylä.

Kohteena Dubai ei ehkä ole se, minne lähtisin heti uudestaan. Mutta ehkä vielä joskus. Teennäisyys, kilpailu ja aidon kauneuden puuttuminen veivät viehätystä. Tosin onhan lähialueilla varmasti paljonkin nähtävää kuten aavikot, basaarit ja moskeijat. Mutta koska Dubai on rakennettu keskelle ei mitään, ei nähtävänä ole kuin lähinnä se, mitä on rakennettu. 

Aurinko teki kuitenkin terää. Parasta oli kävellä valmiiseen aamupalapöytään ja tuntea lämmin tuulahdus parvekkeen oven avatessa. 

Loppuvuodeksi mulla on kaksi asiakasta, joille toimin doulana. Päivystän synnytystä parhaillaan. Mihinköhän aikaan tällä kertaa tulee lähtö? Ohjaan marras- ja joulukuussa myös joogaa. Namaste sille!

 

Ladataan...

Tekipä hyvää tehdä joogaharjoitus - sanoo joogaope. Lisättäkööt vielä, ettei mulla ollut edes mattoa. Parvekkeen lattia kelpaa oikein hyvin. Ei kaiken tarvitse aina olla niin justiinsa - joogasta ainakaan ei kannata tehdä suoritusta.

Kerrankin mulla ei ole kylmä sillä saavuttiin eilen illalla Dubaihin ison perheen voimin. Dubai on mulle tuntematon paikka. Piti tää tulla näkemään kerran. Täällä on kuuma mikä sopii tällaiselle vilukissalle. Ihanaa myös saada valohoitoa iholle ja ihan koko olemukselle! 1-v on innoissaan. 10+ hänelle eilisestä lennosta - meni ihan epäilyttävän hyvin. I take it!

Aamu ei olisi voinut alkaa paremmin kun aamupalabufferissa odotti mun lempiasioita: HUMMUSTA, mintun makuista sitruunamehua, croissantteja, juustoja, hilloja... Ja sitten pääsi vielä upottamaan jalkansa lämpimään hiekkaan ja mereen. Kyllä loma on kiva asia, vaikkei mulla koskaan ole sellainen fiilis, että arkea pitäisi juosta karkuun. Mutta nyt ahdan itseni täyteen aurinkoa, ruokaa ja uusia kokemuksia.