Sesonkikassi is in da house!

Hettinen

Kotiutin tänään sesonkikassin Postitalon K-kaupasta ja mieli sekä sormet syyhyävät ideoista kuinka kassin tuotteita voisi oikein hyödyntää mahdollisimman monipuolisesti. Ihana ystävä ilmoitti tulevansa huomenna brunssilla ja suunnittelenkin tässä parhaillaan mitä hänelle huomenna tarjoan. Vienona toiveena ystäväni esitti, että brunssi olisi äklömakea ;) Eli tälläisten raamien puitteissa täytyy menu valmistaa. 

Lanttua kerkesin jo jatkotyöstämään muutamaksi eri muonaksi ja huomenna julkaisen ensimmäisen reseptin. Eli stay tuned, lantusta ruuaksi part 1 lävähtää huomenna blogiin :) 

Ja tämän viikon sesonkikassistahan löytyi seuraavat tuotteet:

  • 1 kg lanttua
  • 0,5 kg juuripersiljaa
  • 0,5 kg palsternakkaa
  • 1 kg päärynöitä
  • 0,5 kg veriappelsiineja
  • 0,5 kg mandariineja

Satokausikalenterin hehkutuspostaus löytyy täältä

Kommentit

Paavo (Ei varmistettu)

Veriappelsiini on kyl niin parhaita... Harmi kun niitä on niin harvoin kaupoissa...

Hetti
Hettinen

Ihastuin kans ite veriappelsiiniin tänä vuonna :)

Heiskanen (Ei varmistettu)

Milloin kutsut mut syömään? ;)

Hetti
Hettinen

Kun tietäis ees ensin, että kuka oot ;D

Heiskanen (Ei varmistettu)

Voidaan samalla tutustua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.