Uudet maastot

kuva-6-770x1024.jpg

Köpöttelymaasto on ollut parasta tähän hetkeen. Nautittiin hepan kanssa täydestä sydämestä. Maastossa oli niin kaunista. Isot metsäpolut, isoine vesilammikoineen, metsät tummanvihreinä sammaleista ja pellot ja autiot pihat. Tämä on parasta terapiaa. Luonnossa oleminen on itselle tosi tärkeää ja tervehdyttävää. Siihen, kun lisää hevosen, niin mielihyvä triplaantuu. Välillä pysähdyttiin ja heppa söi kuusenhavuja. Tämän päivän kruunasi se, miten tyytyväiseltä heppa näytti päästyään takaisin pihattoon. Hän meni ensitöikseen piehtaroimaan ja sitten syömään kavereiden sekaan. Sydämessä läikähti helpotus ja tyytyväisyys, kun näen hepan toteuttavan itseään muiden kanssa. Nyt tiedän, että hänellä on hyvä olla, eikä mun tarvitse sitä enää murehtia.

Jäin miettimään, että ollaan aika samanlaisia: Nautitaan muiden seurasta, ollaan sopeutuvaisia, tykätään läheisyydestä, pelästytään helposti, osataan pitää omat rajat, hän on diesel ja mulla on diesel.

Tapaninpäivänä saatiin eka pikku riita aikaiseksi miehen kanssa, kun ilmoitin että menen tallille ratsastamaan, koska kaveri tuleekin pitämään tuntia. Mies totesi, että ”eikö sun pitänyt kerran viikossa käydä tallilla?” Sisälläni kihisi. Onko häneltä mennyt kokonaan ohi, että mä Ostin Sen hevosen?! Lähdettiin tytön kanssa tallille. Valmennus teki tosi hyvää ja oli hienoa nähdä, kuinka heppakin kulki ja venytti jalkojaan kunnolla. Laukka rullasi. Valmentaja teki kausisuunnitelman 3kuukautta eteenpäin. Vitsit, kun näyttää hyvältä ja mikä innostus tästä kaikesta taas on.

-Mirtsukka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *