19.12.2017

Hey girl

Tällä päivämäärällä ei ole tainnut koskaan tapahtua mitään historiallisesti merkittävää, mutta 19.12 on mun syntymäpäivä. Yksi ehdottomasti parhaista päivistä vuoden aikana. Mä rakastan syntymäpäiviä. Vietän niitä joka kerta. Oikeasti, mikä on parempi syy syödä kakkua ja juoda kuoharia. Olla yhdessä kavereiden ja perheen kanssa ja juhlia elämää.

Synttärit eivät ahdista mua eikä ikäkriisit ole mun juttu. Kuten olen aikaisemminkin sanonut, ikä ei mun mielestä kerro ihmisestä mitään. Varsinkin kun olen lukenut nyt siitä miten telomeerin pituus vaikuttaa ikääntymiseen. Siitä kirjoitin aikaisemmin kirjapostauksessa.

Mä en myöskään ole koskaan ollut sitä mieltä,  että en halua tehdä siitä päivästä mitään "numeroa". Mä haluan ottaa siitä kaiken ilon irti. Ehkä se on lapsellista mutta "the kid in me never dies".

Sitäpaitsi mun lempparikirjassa, You are a badass, muistutetaan rakastamaan itseä. Eikö synttärit ole mitä parhain keino juhlistaa sitä upeaa tyyppiä joka olet?

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Onnittelut!! Olemme kumpikin joulukuun lapsia :) Minun synttärit myös tällä viikolla, 24.12 :) Juu, jouluaattona, siksi en ole koskaan, en koskaan viettänyt synttäreitäni, en sukulaisten kesken, en lapsena, nuorena kaverisynttäreitä. En vietä nytkään, joulu menee kaiken edelle. (No lapsena sain kuitenkin yhden lahja aamulla, se oli siinä )

MarikaJohannaP
Hey girl

Onnea jo etukäteen :)! Niin se taitaa monilla jouluna tai joulunaikaan syntyneillä mennä, että joulun juhlinta on pääosissa.

Siri H
Still Life

Paljon onnea! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos ihana :)!

Suttastiina

Ihanaa synttäripäivää!
Mie rakastan kans synttäreitä ja meidän perheessä niitä juhlitaankin urakalla :D
Juuri sellainen aamiainen, mitä synttärisankari haluaa, tarjoillaan vuoteeseen laulun ja lahjojen kera, kakkua pitää tietysti olla! Koko päivänä ei synttärisankarin tarvitse tehdä kotitöitä ja kahvit, välipalat ja muut ateriat tarjoillaan toiveiden mukaan.
Lahjojakin annetaan!
Rrrrrrrakastan synttäreitä!!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Kuulostaa ihan mahtavalta synttäreiden juhlinnalta! Just tuollaista sen pitää olla! Kaikki ilo irti :)!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kyl-lä! PALJON ONNEA <3

Itsekin en pidä koskaan mitään numeroa omasta merkkipäivästä, ne muistaa ketkä muistaa, itse muistan aina itseäni jollain tavalla - hyvällä ruoalla, viinillä, pikkuhankinalla tai vaan muuten hemmottelen itseäni. Hih :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos ihana :)! Tuo itsensä hemmottelu kuulostaa erittäin hyvältä :)!

Kirsikka W.

Onneksi olkoon :)!
Synttärit on parhaita, vietti niitä sitten rällästämässä klubivaloissa, ravintolassa perheen kanssa, tai sängynpohjalla Netflix -maratoonaamassa oman kullan kanssa. Tai miksei vaikka kaikkea kolmea saman päivän aikana!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitokset ihanuus :)! Synttärit on kyllä parhaita, aina :).

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Paljon onnea! :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitokset ihana :)! 

Kommentoi