Blush dreams

Uskallan väittää että kesän ihanin poskipunapaletti on Laveran uusi limited edition -mineraaliposkipunapaletti. Paletissa on kolme kesään täydellistä sävyä, joista yksi on vaaleampi high lighter -sävy. Poskipunat ovat pakattu ihanaan pinkkiin pahvipakkaukseen, ja tämä on se mitä olen luonnonkosmetiikkapuolellekin kaivannut, kauniita pakkauksia. Jos ollaan ihan rehellisiä, luonnonkosmetiikka on välillä pakattu kovin tylsästi. Nyt on sekin puoli kunnossa!

Paletista on kaksi sävymaailmaa: Rosy Spring ja Coral Bloom. Oma palettini on Rosy spring. Sävyt ovat herkkiä ja luonnollisia, ja uskaltaisin väittää että näillä kokemattomampikin poskipunan käyttäjä ja saa kauniin lopputuloksen aikaiseksi. Tykkään myös siitä että kaikki kolme sävyä ovat erittäin käyttökelpoisia, usein paletissa on joku kumma sävy jota ei saa kulututettua mihinkään.

Käytän itse poskipunaa aina, meikkityylistä riippumatta. Mielestäni se tekee meikistä viimeistellyn, tuo väriä kasvoille, ja tekee jotenkin hehkuvammaksi. Kiireessä laittaisin melkein vain poskipunaa ja huulipunaa ja harjaisin kulmat, niin tärkeänä sitä pidän meikissä.

Hyvä poskipuna sivellin on napakka mutta kuitenkin kevyt. Tarkoitus ei ole hieroa väriä poskille hurjasti, vaan pyöräyttää sitä kevyesti kasvoille. Miia Ezenin blogista bongasin hyvän nyrkkisäännön poskipunan levitykseen: nenän ja poskipunan alkamisalueen väliin tulisi jäädä parin sormen levyinen alue jolla ei ole punaa, muuten lopputulos voi muistuttaa hieman enemmän hiprakkaista kuin fressiä. Poskipunan levitysalue on yleensä posken korkeimmalla kohdalla, mutta itselleen parhaimman tyylin löytää kokeilemalla eri tyylejä.

Paletti saatu blogin kautta.

Seuraa Hey Girliä täällä /Follow Hey Girl

Instagram FacebookBloglovin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *