Asuinspis by Twin Peaks

Hey girl

Aloin katsoa uutta Twin Peaksiä ja lopetin heti tunnuksen jälkeen. Vaikka Twin Peaksin tunnari on ehkä kaunein sarjatunnari mitä on, mua alkoi pelottaa vähän jo sitä kuunnellessa. Olin yksin kotona, joten päätin että parempi katsoa joku toinen päivä...Twin Peaks oli nimittäin ihan aidosti pelottava ja jännä sarja mun mielestä. Bob oli ihan kammottava.

Sarja on myös visuaalisesti mielenkiintoinen, ja sarjan naispääosan esittäjät kauniita ysärimimmejä. Kun en uskaltanut itse sarjaa alkaa katsoa, fiilistelin vanhoja Twin Peaks kuvia ja tietenkin ammensin asuinspistä. Mun suosikki on Mädchen Amick, eli Shelly Johnson, jonka leijonaharja ja rusehtavat huulipunat näyttävät taas todella hyvältä.

Kesäksi ammennan sarjasta inspiraatioksi vaaleat farkut ja bodyn, kruunattuna bomber/baseball-takilla. Bodyn sijasta myös uimapuku toimii hienosti.

Syksyyn jää ylisuuret neuleet, skottimekot, ja spagettiolkaintopit resuisten flanellipaitojen kera.

ps. Bilelookkiin hakisin inspiraatiota Josien tyylistä joka on ihanan dramaattinen.

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Oi, en oo ainoa! :D Aloin vasta viime vuonna katsomaan alusta asti, en ole ennen katsonut yhtäkään jaksoa. En pystynyt katsomaan toista tuotantokautta loppuun! Näin siitä Bobista ihan järkyttäviä painajaisia.. oon tosi herkkä psykologisille trillereille ja kaikelle yliluonnolliselle elokuvissa ja sarjoissa. Ehkä yritän väkisin katsoa loput jaksot ja jopa uusiakin jaksoja :'D

Mutta tykkään myös älyttömästi henkilöiden tyylistä! Kivan asukokonaisuuden oot koonnut :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Joo, siis toi sarja on kyllä pelottava ja ahdistava, ja ryömivä Bob...apua! Täytyy kanssa yrittää uskaltaa katsoa näitä uusia jaksoja kun on kerännyt rohkeutta vähän lisää.

Yhtä sirkusta!

Mä katsoin tän sarjan silloin kun se esitettiin Suomessa eka kertaa. Aluksi se oli tosi hyvä, mut sit se alkoi mennä ihan sekoksi, putosin kärryiltä. Lopetin katsomisen..

MarikaJohannaP
Hey girl

On kuulemma vähän sekavaa nyt tämä uusikin kausi.

Jnn Kvl (Ei varmistettu)

Tosi kivoja nämä sun asuinspis-jutut! Näitä lisää :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Näitä on luvassa lisää :).

Kommentoi