Ben&Anna

Hey girl

Kirjoitin aikaisemminkin mielestäni ylivoimaisesti parhaasta luomudeodorantista, Ben & Annasta. Mielipiteeni ei ole muuttunut, paremminkin vahvistunut. Suhatessani eräänäkin päivänä Lahden ja Helsingin väliä, pärjäsin aamulla laittamalla deodorantilla hienosti iltaan asti. 

Luonnonkaunis-messuilla näin Ben & Annaa myynnissä, mutta tutun muovisen stickin rinnalle oli tullut uusi, kokonaan pahvinen pakkaus.

Muovin käyttöä vähentäville tämä on aivan loistava keksintö. Itse tosin meinasin innostuksissani rikkoa koko paketin. Ajattelin että pakettia pitää jotenkin kiertää että deodoranttia tulee ulos. Ehdin jo ajatella että kiva kun tää ei toimi (voisinko joskus olla vähän kärsivällisempi), mutta dödöä kuuluu siis työntää hylsyssä pohjasta ylöspäin. 

Koostumus on sama kuin stickissäkin. Sellaiselle joka vaihtaa tavallisesta roll-on deodorantista tähän ruokasoodapohjaiseen, saattaa koostumukseen olla aluksi totuttelemista, mutta usko pois, se kannattaa. Kainalot ovat kuivat ja tämä deodorantti on superriittoisa.

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Mulla on toi sama just käytössä ja pelkkää hyvää sanottavaa! Toimii niin kotona sohvalla röhnöttäessä, hikoillessa ruokakaupassa tai kahdeksanteen kerrokseen ravatessa takki päällä ja pitää kainalot kuivina myös koko työpäivän. Muovittomuudestakin plussaa, eli pelkkää rakkautta koko tuote. <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Kyllä, niin on! Mä oon ollut todella iloisesti yllättynyt tästä tuotteesta.

Kommentoi